Много хубави снимки, Иван е разкошен 
) 11:00 ми е супер рано за обяд, уикендите ставаме най-рано към 10 с Анна-Мария
. Деня ми е все едно кой ще е. Но разбира се ще присъствам когато и да е срещата
ако подготвят залата за тангото няма да е преди 16:00 4аса
Всъщност ние няма да им пре4им на подготовката
или те заведението затварят по-рано заради тангото?
блазя ти в 10 най рано да ставате-аз ставам в 5.30 (най късно в 6.30)и за мен 13 часа си е вече направо вечер 

предпочитам да спя 
я недей така да униваш
Горе главата, никакви депресии! 
, я не дей така да униваш! А за възраст да не чувам думичка
!
дано най-после с тази лекарка да го излекувате детето, какво ще рече възпалени дробчета - бронхит?! ли?
засега успяваме да излизаме вечер 1 път в месеца
, ако стане 1 път на 2 седмици ще ми е предостатъчно. Съществен момент е да не го мислиш детето и да не бързаш да се прибираш
Как е майка ти? Какво се оказа?
Утре съм на работа и Дани ще го гледа жената на свекър ми.Айде доскоро

Ако знаеш нещо за други ДГ моля сподели, но да са в Лозенец

Пълна простотия, но е така. И аз се чудя какво да я правя от март до септември. Май отива към частна ясла за тези месеци. Подаването на документите става само по интернет. От 04.02 в 9 часа се активира системата. Но си представи какво съзтезание ще настане
Аз съм сигурна, че системата ще забие на втората минута от претоварване 
.
Поне в Младост така ми казаха. Просто това е положението. Както казах, по всяко време приемат само в самостоятелни ясли. Иначе в яслите и градините в Младост децата са поне по 20 в група. В тази, която най-много ми хареса, директорката набутвала по 28 и за това ми отказа всякакви спонсорства и т.н. Но много рядко ходят всички деца едновременно.
). Но на мен тепърва ми предстои обикаляне и разочарования
И аз хващам бас, че ще забие на 2-рата минута.
... Ама лакомията граници няма... Тук 100 лева, там 100 лева - то пари трябва да правят... Аз лично чух едни неща, за тази уж най-реномирана, от които ми се изправиха косите. След стачка 2 месеца, дето родителите се чудиха къде да си заврат децата ги накараха да платят по 50 лева задължително дарение за компенсации за месеците дето нямало да получат заплати Препоръчани теми