За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 614
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
juji  Hug дай моляте малко повече инфо за тази градина Палечка  Laughing щом вие близо значи и на нас ще ние удобно.Те сайт имат ли? Rolling Eyes

# 211
Деси, аз съм харесала една ясла в Младост 1А. Тя ми е най-близо и ми хареса, като сграда. А и директорката е по-млада. Не е някое досадно бабе. В Младост2, една колежка има дете малко по-малко от Маги. Но не знам дали за нея говориш, защото там са няколко. Тази се казва Карлсон. Та е доволна. Други добри отзиви в Младост2 има за Ян Бибиян. Там е детето на друга колежка.
За да се реши проблема с яслите и градините, трябва да се построят още толкова, колкото има. Но нали се сещате, че се печели повече от строежа на кооперации, а не от детски заведения  Crossing Arms Макар, че аз съм съгласна да плащам не по 50, а по 200лв на месец, но да има нормално места и условия  Crossing Arms
А частните са ми леко нанагорни с тези таски над 400лв  Money Имам колежка, която ще започва работа във Виена. Каза, че там частните ясли са по 200 евро. Е, къде е Виена, къде е София. И то повечето ДГ не могат да се похвалят с кой знае какво. Просто условията са им нормални. Каквито би трябвало да бъдат в нормална ДГ  Tired
Иначе за Палечка съм чела добри отзиви в темата за частните ясли. И май таксата е по-нормална. Т.е към 300-350лв
Абе не ми се говори просто  ooooh!
Хайде лека нощ  Grinning

# 212
Абе тези хора нормални ли са да слагат такива цени  Money На наши познати детето е в ЧДГ и плащат по 400лв, в т.ч. английски и някаква танци. А на един колгеа детето е в частно у-ще (основно) и таксата е 250лв. Защо за яслите е такава секира  #Crazy

# 213
Деси, в БГ няма частни ясли в бг. всичко се води градина с прием на деца от 1.5 г. и навсякъде е с обучение. Иван има учебници и т.н. пособия, уж учат по тях, рисуват, танцуват, пеят и имат гимнастика някаква. тоест плащаме си като за градина, независимо, че нищо няма да научат сигурно. В момента плащам 400, но шефката каза, че приема и вече е на 450 от януари - не знам колко е вярно. А за тази с цена 1000 лева е уондър уърд в драгалевци. Детето на шефа е записано 20 в листа на чакащите... Доколкото знам има подобна и някъде в младост до американския колеж, но не съм сигурна и да не ви заблудя - там май е повече. Във всички всякакво обучение влиза в цената, храната също - тоест всичко. Ние си плащахме само учебниците - 80 лева честито!
А за училище - такава цена ми е нереална. Една приятелка ходи на изложението миналата година за нейната щерка - цените почваха от 4000 евро годишно - това е 400 евро месечно  #Crazy. Може и да има и по-евтини, но тя беше втрещена. Няма повод да ме лъже... Най-добрата приятелка ми е и има възможности за по 500 лева месечно и огромното желание да не учи в дружба, ама ей на...

# 214
  • София
Миличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ , МНОГО ЩАСТИЕ  , И МНОГО  , МНОГО ОБИЧ ОТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ Hug бЪДИ ВСЕ ТАКА ДОБРИЧКА И НЕКА ВСИЧКИ ЛОШИ НЕЩА ОСТАНАТ ЗАД ГЪРБА ТИ  Hug

# 215
Мила честит рожден ден и от мен  newsm51 от сърце ти желая много здраве, щастие ,успех във всичко и много добро настроение    Hug

По въпроса за държавните градини в групата на Алекс по списък са 21 деца ,но реално повече от 15-16 никога не са се събирали защото има винаги болни или отсъстващи по най различни причини и са една учителка и 2 лелки . Мисля ,че се справят много добре съдейки по това ,че децата винаги са с чист памперс ,чисти дрехи ,даже ги учат да се хранят и сами някак защото вчера едната лелка ми каза ,че Алекс много добре се справял и да съм му давала и вкъщи да яде сам. А Симона като беше в яслата/ при същите учителки/ си спомням ,че с каквато прическа я заведа с такава ми я връщаха а след обяд като спят им махат шноли и ластици за да не им пречат и съм заварвала учителката как ги реши едно по едно ,но най удивителното беше ,че почти никога не е допускала грешка кой ластик на кое дете е и с колко опашки или плитки е било  Rolling Eyesа за нещата които ги учат като просто съм учудена всеки ден чувам от Алекс ,нови думи ,песни игри...въобще личи си ,че много се занимават с тях . Просто си има и добри държавни градини и съвестен персонал .

# 216
  • София
Забравих да кажа. Взех си миялна Аристон 45см. За сега ще ми е по-удобна, а като преместим кухнята ще я сменим Wink Отивам да чета инструкции и да си лягам Hug

# 217
Забравих да кажа. Взех си миялна Аристон 45см. За сега ще ми е по-удобна, а като преместим кухнята ще я сменим Wink Отивам да чета инструкции и да си лягам Hug

Да ви е честита и със здраве да си я ползвате  Hug

# 218
Мила, честит рожден ден! Да си жива, здрава, голяма късметлийка, много обичана и всичко най-най!
Честит Имен Ден на всички Антоновци и производните им днес!
Лек и успешен ден

# 219
Много мерси милички Heart Eyes,така приятно се изненадах,че вече имам поздрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито и на именниците  bouquet  bouquet  bouquet

Нелче Heart Eyes,Честита миялна  bouquet

Б цяла нощ се мята,удря ме по операцията,пях му,люшках го,карах му се-пълна програма #Crazy
Сега мъжа ми го взе за да спя,но мен така ме втресе нервата,че не мога и да заспя Joy
още една година безсъние и ще се изнеса на 4ти километър bowuu
В тоз ред на мисли,Герчо Heart Eyes бях ти чела пост с не спане на бебо Иван първите дни в яслата-сега оправиха ли се нещата,чудя се Б що е такъв нощем newsm78,дали пък бавачката не го притеснява newsm78

# 220
Честит рожден ден, мила Мила!!! Много здраве, късмет и щастие! Да си много обичана от своите мъже и горе гавата!!!

аз изпратих мъжете на ясла и за първи път от година и 10 месеца съдам пред компа с чаша кафе, без да бързам или да върша още 5 неща!

Приятен ден!!!

# 221
Мила, честит рожден ден. Здраве, щастие, любов и много сън ти желая...
Да, за около 10-ина дни някъде премина всичко... Всъщност незнам дали се е будил от ДГ, дали от болести или защото видях още един зъб в устата му, но е факт, че премина.

# 222
newsm18МИЛА , честит рожден ден .Пожелавам ти само хубави емоции от тук нататък , мноооого здраве и сили да се радваш на живота newsm18

Искам да ти кажа , че и аз бях в огромна дупка около Рожденния си ден.Мисълта че ставам на 30 ме срути.Колежката ми ме "успокои" , че чувството на 31 е по-гадно. Важното е да запазиш детето в себе си , а цифрите са си цифри.  Тежко му на мъжа ти - ще си има 2 деца hahahaНо и моя се чувства така , даже ми заяви , че Ели щяла да порастне  преди мен:35:

Кетито честита ти съдомиална.Нашата също е 45 см.Нямахме място за по-широка , но и в тази събирам тави и тенджери - слагам си малко на криво , пускам дългата програма и всичко е наред.

За неспането - Ели също нощем изживява доста емоции от яслата.Мисля , че се дължи на това , че при чужди хора децата са по - дисциплинирани , отколкото в наше присъствие и след това им избиват емоциите.Това не означава , че някой ги тормози.Според мен по-скоро това им калява характера

# 223
  bouquet  bouquet Мила, честит рожден ден и от мен!  bouquet  bouquet
Желая ти да продължаваш да бъдеш Мила - бъди себе си и не се впрягай много на временните несгоди, радвай се на живота, хубавото предстои!
Цеци, поздрави от Катето, видя ви на аватара и сега мрънка за вас Heart Eyes Heart Eyes
Кетито, честит ти дом. помощник  bouquet Много чинии и тенджери да измие!
Деси, в яслите можеш да кандидатстваш по всяко време, друг е въпросът дали ще имат свободни места. В яслените групи към ОДЗтата се  кандидатства на 4.2 Peace
Хубав ден!

# 224
МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  nbirthday  ura newsm67

Общи условия

Активация на акаунт