Асистент за независим живот

• 104 664
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Заплатите ни са преведени.
Някой да е получил писмо,че е одобрен за асистент?
В сайта на столична община няма никаква актуална информация за програмата...

# 226
  • София
Аз вчера ходих в нашата служба - има изнесени списъци!
Може и да не съм права, обаче ми се струва, че има страшно много деца, останали за чакащи за асистент. Ние сме с 84 точки на фона на 92 миналата година.Класираните са до 80 включително, по-надолу са чакащите.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 12:21 от Валенцето

# 227
Заплатите ни са преведени.
Някой да е получил писмо,че е одобрен за асистент?
В сайта на столична община няма никаква актуална информация за програмата...
Има
Ето класирането:
http://dsd.sofia.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 197&Itemid=51

Валенце и ние сме с 85,от 105 миналата година.Яко ще ни орежат тази година Twisted Evil

# 228
  • София
То орязването е ясно, обаче аз не намирам логика в това точкуване, честно. Имам познати дечица, гледам им точките, наистина логика не намирам.
Самата мисъл, че въобще можеше да отпаднем ако бяхме 5 точки по-надолу...втриса ме направо!

# 229
  • София
А на какъв принцип става точкуването? Може ли да се определят "предварително" точките, в смисъл колко ще ти дадат или не?

# 230
  • в края на града
към 560 възрастни и около 340 деца Sad в нашата община половината от децата, които са били в програмата преди, сега не са се класирали...

# 231
Да сме благодарни ,че сме вътре значи............. Sad
Жалка работа

# 232
  • в края на града
Дойде писмото, тази година явно са подранили. Часовете са ги смятали как им дойде, тук 5, там 5, нищо че имаме 30ч рехабилитация, те си написали 10 и за какво са им тези бележки тогава, като дори не ги гледат??? Реших тази година да не се ядосвам, няма смисъл явно...

# 233
И аз получих писмото и при мен така тук 5 часа там 5 часа .Наистина май трябва да сме благодарни че сме в програмата.То друго не ни остава.Весели празници на всички!Не се ядосвайте че ядовете докарват болести.

# 234
  • София
И аз получих писмото- часовете са ми същите като миналата година, едно към едно. Точките са значително по-малко, но явно това няма значение. Доволна съм!

# 235
Ина,благодаря!
Аз намерих само миналогодишният списък...голям съм образ...къде съм се забучила....
Детето е одобрено мама да му бъде асистент!Радост! Ще продължим да си ходим на занимания!
Ама наистина има много чакащи деца-грозна картинка.

Днес имам известие в пощ. кутия за писмо от Български пощи.Вие от тях ли си получихте писмата за  одобрението ви?
Пфу,видях,че детето е одобрено,ама продължава да ме тресе нервата...
Ох,ами тези,които са били асистенти миналата година,а сега не са одобрени...какви празници ще им бъдат...

# 236
а след като получим писмото, че сме одобрени, оттук насетне какво следва?

# 237
а след като получим писмото, че сме одобрени, оттук насетне какво следва?
Здравейте!
Ще ви викнат за да си подпишете новия договор януари евентуално.
А къде намерихте списъците на приетите деца?

Последна редакция: нд, 23 дек 2012, 18:10 от tanq_ludoto

# 238
А на какъв принцип става точкуването? Може ли да се определят "предварително" точките, в смисъл колко ще ти дадат или не?

Когато подаваме документите има една анкета, в нея попълваме какво може и какво не може детето. На базата на това колко е зависимо от помощ се определят точките. Решаваща е оценката, която дават тези, които ни взимат отчетите (не знам каква длъжност заемат  Simple Smile).

# 239
  • Варна/Белгия
Момичета има ли някакъв срок за подаване на документи?Ако отида сега да подам документи,кога ли ще има някакъв резултат?

Общи условия

Активация на акаунт