~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 411
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Аааа моля моля, в Турция полигамията е забранена.
Joy Joy Joy Joy

# 106
Аааа моля моля, в Турция полигамията е забранена.
Joy Joy Joy Joy
Именно, че е забранена!
любовницата е легална  Whistling  Flutter

# 107
А какво значи "мерхаба чоп вар ми"?
че аз не разбирам турски, ам ис еще да проумея историята на Boncuk

То и тук полигамията е забранена, ама какво от това  Mr. Green

# 108
А какво значи "мерхаба чоп вар ми"?
че аз не разбирам турски, ам ис еще да проумея историята на Boncuk

То и тук полигамията е забранена, ама какво от това  Mr. Green

Добър ден, имате ли боклук за изхвърляне  Mr. Green

# 109
О, боже!
Ясно, защо се е смял съпругът ти, Boncuk. Добре, че не се е случило на мен, че моят щеше да ме спука от бъзик.

# 110
то е 'вар мъ', ама съм го сбъркала  newsm62
ама да добавя,че мъжът изглеждаше криминално, а и ми беше първи ден в Турция, а и грам думичка на турски не знаех  Joy Joy Joy
ох сега като се сетя ми е смешно, ама ако знаете колко ме беше шубе тогава  hahaha hahaha hahaha ( на втория ден като звънна, за кураж взех и сатъра  Embarassed Embarassed Embarassed/

# 111
ама да добавя,че мъжът изглеждаше криминално, а и ми беше първи ден в Турция, а и грам думичка на турски не знаех  Joy Joy Joy
ох сега като се сетя ми е смешно, ама ако знаете колко ме беше шубе тогава  hahaha hahaha hahaha ( на втория ден като звънна, за кураж взех и сатъра  Embarassed Embarassed Embarassed/
Joy Joy Joyсега го прочетох и се спуквам от смях Joy Joy Joy

# 112
Joy Joy Joyсега го прочетох и се спуквам от смях Joy Joy Joy

hahaha Joy Party И ние в нашия блок имаме такъв човек , ма аз имах training от преди (ot kaynanta = i.e. svekarvata  Mr. Green и знaех за какво става въпрос ...но напълно те разбирам хаахах извинявай Simple Smile

Добро утро само да кажа Simple Smile

Ето закуската , до после ...
http://www.elizinn.com.tr/dosyalar/resimler/urunler/44_MandiraKahvalti.jpg
http://www.dkimages.com/discover/previews/1010/50201990.JPG
http://images.jupiterimages.com/common/detail/76/65/23036576.jpg
http://www.ramdac.org/images/choc_milkshake.jpg

Спорен ден момичета Simple Smile

bouquet

# 113
Привет момичета, включвамсе отново за малко и искам да поздравя и да изкажа моите най-искренни благодарности на kaigi, която ми преведе едно малко писъмце от български на турски,.....нещо което отдавна исках да направя.

Желая на всички приятен ден и
сърдечни благодарности за Каиджи   bouquet

# 114
На диета съм, така че кафенцето е от мен  smile3503

# 115
хехехе тук пак вкусотийки се предлагат Laughing
Добро утро-то вече май е обяд Embarassed и от мен EmbarassedАз малко се поуспах че снощи цяла нощ си бъбрехме с любимия по скайпа.Добре че го има тоя интернет.Благодаря на всички за отговорите но май се оказа че наистина има проблем турски гражданин и чужденка да наемат една стая в хотел в Истанбул Cry.Чакам от Турал да ми се обадчт за хотел ако намерят изобщо  PraynigСтискайте ми палци и ако всичко се нареди ще се видим следващия месец Praynig Praynig
Лек ден на всички желая!

# 116
хехехе тук пак вкусотийки се предлагат Laughing
Добро утро-то вече май е обяд Embarassed и от мен EmbarassedАз малко се поуспах че снощи цяла нощ си бъбрехме с любимия по скайпа.Добре че го има тоя интернет.Благодаря на всички за отговорите но май се оказа че наистина има проблем турски гражданин и чужденка да наемат една стая в хотел в Истанбул Cry.Чакам от Турал да ми се обадчт за хотел ако намерят изобщо  PraynigСтискайте ми палци и ако всичко се нареди ще се видим следващия месец Praynig Praynig
Лек ден на всички желая!
Стискам ти палци! И аз другия месец живот, здраве и бюджет ще пътувам до Истанбул и то точно с  Турал. И аз се надявам да се видя с някого...
Ако времето се оправи би трябвало да се пътува последния четвъртък на месец Февруари доколкото знам...

# 117
 Laughing Laughing и аз  Laughing Laughing
Както ви бях писала щяхме да ходим до Анталия ама го отложихме з лятото-така е най разумно.Но пък решихме да ходим до Истанбул с 2 приятелки
Може да се засечем и да преместим форума в автобуса Laughing

# 118
Ооо, Цвете, бравос! Не помня дали беше ходила в Истанбул до сега, но ще ти хареса 100%! Flutter
А Диляра е ясна, на нея пъпа и е хвърлен в Истанбул! Crazy

# 119

Интересна информация даваш, а снимките са невероятни.   bouquet Истината е, че до сега колкото пъти съм пътувала до Истанбул така и не съм се решавала да посменя обстановката
( пътуваме все с туроператор ). Отсядаме в Агюн хотел 3 звезди близо до хотел Кент. В Таксим се намират, много близко до Капалъ Черши...Ако все пак се решим да отидем с личен автомобил ще се затрудним с избора на хотел. Кой хотел каза, че си посетила в Таксим? Колко звезди е и доволни ли сте от цени и т.н.?
Мерси предварително!  Wink

DilQRa`, извинявай, чак сега виждам въпроса ти.
В района на Тексим не сме отсядали.  Ние винаги пътуваме самостоятелно и първоначално ми бяха препоръчали хотелите в Аксарай и Лалели, но аз не съм очарована от условията. Вярно, че има нелоши и става дума за една вечер, но не ми харесват самите квартали.  Иначе Таксим и Капалъ чарши май не са много близо.

Хотелът, за който писах, че е в района на Тексим, е Рива Хотел. Той е по-скъп - 120 евро на вечер, с включена закуска, такси и пр. Моите планове бяха да водя на почивка съпругът ми в края на годината по случай рождения му ден, но той предпочете да изберем място в България, както и направихме, така че нямам лични впечатления от хотела.

Двата хотела, които съм показала, са с много висока оценка в туристическите форуми, но и там още не съм ходила. Техните цени са посочени в сайтовете.

Общи условия

Активация на акаунт