НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 326
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Така - списъкът вече се увеличи - Мина, Ивиче, Тали, Симона С, Деничка и Весето С, Жени Би (дай ми име за резервацията), Ралиар, ВечеПетя, Бубалина, Анжелика и ЗЛАТИ

И ти, и ти Simple Smile

# 76
Добро утро!
Надниквам набързо, за да кажа че отпадаме за Априлци, за голямо мое съжаление Sick

Фъстъчка, дано бързо се оправяш и няма повече проблеми!  Praynig Стискам палци  Hug

За сега чао и  Heart Eyes

# 77
  • Плевен
Здравейте Hug Докога трябва да се изпрати капарото за стаите?

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами за Априлци - като направя резервацията ще ви кажа до кога трябва да се плати капарото. Последно като дати остава 1 и 2 май. Мамите, които са с една нощувка могат да кажат за коя дата предпочитат. За две нощувки капарото от 30 % ще е 38.40 лв., за една  е съответно на половината.

Резервацията ще я направя днес следобед!!!!!

# 79
Добро утро и от нас!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ФЪСТЪЧКА,надявам се всичко скоро да се оправи при вас PraynigСтискам палци Praynig
Бела,а на вас пожелавам лек път утре!Искам също да ви пожелая успех там за където сте тръгнали,много здраве и най-вече много,много късмет HugИ да пишеш,за да не се забравяме GrinningПрегръщам ви и ви целувам и двете с Габито HugПопътен вятър,мила Hug

# 80
Фъстъчка Честит Рожден Ден!    bouquet
Бъди здрава и дано скоро притесненията да отминат и да се наслаждаваш на малката Йоанка пълноценно!
Много късмет и любов ти желая!

А за зъбките, ние имаме комплект четки на Нуби, за венци, зъбки и за четкане  за по-големи дечица, ама.....не ги ползваме, досрамя ме Blush, днес ще купя паста за зъбки и ще пробвам още довеечра!

Иначе днес успях да го накарам макар и само два пъти Ангелчо да пие фреш от портокал от сламка!  Grinning
Иначе не поемаше никакви сокове, само вода и мляко...

Слънчев ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 11:28 от dreben78

# 81
Честит празник на празнуващите днес! Много здраве и късмет желая!!!   bouquet

dreben78, сега като прочетох за пиенето със сламка и се сетих, че и Алекс снощи пи мнооого вода и малко сок със сламка, за първи път, но веднага разбра как става номера  Mr. Green

После може пак да се включа   bouquet

# 82
Момичета,имам едно въпросче Wink
Все още ли перете дрешките на мъниците отделно и с какъв прах.Че аз от един месец започнах да пера на малката дрешките с Ариел или с Тайд и излезнаха едни пъпчици по телцето-дали може да е от смяната на праха ThinkingА преди това перях само с Персил или Сано.
А относно сламката-Симито се научи да пие от сламка преди месец някъде и от тогава иска да си пие сокчето само от нея,от шише и от чаша не иска,голяма скица е Grinning

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така - в списъка са:

Крео - 2 нощувки
Роня - 2 нощувки
Дари М - 1 нощувка
Нади Миши - 2 нощувки
Лина Д - 2 нощувки
Анджелика - 2 нощувки
Злати - 2 нощувки
Бубалина  - 1 нощувка
Весето С - 1 нощувка
ВечеПетя - 2 нощувки
ралиар - 2 нощувки
Жени - 2 нощувки     Жени дай ми име!!!
Тали - 1 нощувка
Ивиче  - 2 нощувки
Мина - 2 нощувки
Деничка - 2 нощувки
Дил - 2 нощувки
Вени - 2 нощувки
Гадамер - 2 нощувки
Simona S - 2 нощувки

Някой ако не се вижда в списъка да свирка. Следобеда пускам резервацията и ще ви кажа докога да пуснете капарото.

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 16:15 от gadamer

# 84
Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват днес! Със здраве да си носите имената и НАЗДРАВЕ!

Ихааа...голяма тайфа сме се събрали за Априлци Party Ама този път ще е по-весело, защото дребосите ще са по-големи...вече ме тресе треска... Mr. Green

SIMONA, дрехите на Тедката продължавам да ги пера със лилавия САНО...до преди месец перях нашите със синия САНО, но вече и тях пера с лилавия...но пак си ги пера отделно...много ми харесва този прах  Peace
За сламката - Тедката от няколко месеца пие така сокчета, а водата я пие с накрайник на Авент Simple Smile

# 85
  • София
Незнам дали днес имаме именици (аз поне не се сещам), но ако има

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!!

Аз пера дрехите вече общо с Ариел Сензитив и омекотител. И вече не гладя само ако нещо е смачкано.

А вие ме заинтригувахте с тези сламки newsm78Какво представляват - някакви специални шишета ли са или обикновена сламка, която слагате в чашата или шишето. Ами не съм виждала сори за тъпия въпрос Embarassed

Бела  лек път и от мен и много късмет на новото място! Hug

# 86
Мони, обикновена сламка, човешка Mr. Green
А за водичката и ние като Дени и Тедката с накрайник на авент, по-точно дето се води магическа чаша.... Wink

# 87
Мони, има специални шишета със сламка Peace Тедката има такова, но пие и с "човешка", както се е изразила dreben Grinning

Изабела, пожелавам ви лек път, мила! Praynig Пожелавам ви бързо адаптиране (поне долколкото е възможно)...Пожелавам ви да сте здрави...Пожелавам ви да се реализирате в страната на неограничените възможности (ако не се лъжа Embarassed)...Пожелавам ви да не забравяте корените си...Пожелавам ви да чакате с нетърпение прибирането си в родната България...Пожелавам ви да не забравяте приятелите си тук...с една дума - ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКО ХУБАВО ОТ СЪРЦЕ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 88
здравейте и от мен
за миенето на зъбките-четката е аквафреш а пастата чико
пием сокове всякакви с обикновенна слемка,даже  и от тези в кутийките на батко й
Ина яде 4 пъти през деня-но между храненията хапва солети ,бисквити и плодове
8,30-9,00-попара ,кус-кус
13,00-супа-Ози вече не докарват в Самоков поради лошите  пътни условие-така че готвя аз
+десерт плод или компот
17,00-плодово пюре,каша ,кремче или сандвич
21,00-210 Ам
през нощта пие айран-200мл

Честит имен ден на всички празнуващи-днес се пали свещичка за здраве против болест

# 89
  • София
Изабела, пожелавам ви лек път, мила! Praynig Пожелавам ви бързо адаптиране (поне долколкото е възможно)...Пожелавам ви да сте здрави...Пожелавам ви да се реализирате в страната на неограничените възможности (ако не се лъжа Embarassed)...Пожелавам ви да не забравяте корените си...Пожелавам ви да чакате с нетърпение прибирането си в родната България...Пожелавам ви да не забравяте приятелите си тук...с една дума - ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКО ХУБАВО ОТ СЪРЦЕ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[/quote]

Дени, и да искам, по-хубаво не мога да го напиша Peace Белла, присъединявам се към пожеланията на Дени и добавям Пожелавам ви да не забравяте и нас Heart Eyes

Честит имен ден на всички, които празнуват днес  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт