НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 329
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Фъстъчка ! Пожелавам ти да бъдеш озарена от здраве,което никой не е имал,от щастие за което всеки мечтае,от внимание което всеки иска.Да бъдеш преследвана от късмет,който всеки търси и от любов от която всеки човек се чувства най-щастлив на този свят.Нека всяко твое начинание бъде сполетяно от успех.

Имам едно въпросче за Априлци - до кога най-късно се плаща капарото? За сега сме ЗА Simple Smile

Режима ни е следния: /той май си е същия от преди 2-3 месеца  newsm78/
  7.00-  7.30 - около 300 мл АМ
12.00-12.30 - месно/зеленчуково пюре - бурканче и половина
16.00-16.30 - плодово пюре с мляко и бисквити, крем, събота и неделя ми се случва да                   направя АМ ако сме спали до късно следобяд  Blush
20.30-21.00 - каша + малко кисело мляко
22.00-22.30 - лека нощ!

Зъбите още не мием, отдавна мисля да почвам ама съм несериозна нещо  Thinking

Къпем Алекс през вечер, главичката веднъж седмично  Peace

# 61
  • София
МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, МНОГО ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ В ЖИВОТА ТИ И МНОГО КЪСМЕТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО НАЧИНАНИЕ!!!

# 62
Фъстъчка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА !!! newsm51

# 63
Меги, честит рожден ден! Желая ти да си здрава, щастлива, нужна и успяла!
Ние "мием" зъбките от няколко месеца - Ники държи четката в устата и се опитва да ни имитира, като мием нашите.

# 64
Честит рожден ден,Фъстъчка!Здраве и много късмет и от нас!Весел празник!

И ние ще дойдем в Априлци!

# 65
Фъстъчка, да си жива, здрава, усмихната, щастлива, обичана и обичаща!

Последно за кои дати е събирането на Априлци?

# 66
  • София
Меги ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ИТ ПОЖЕЛАВАМ!!!  bouquet

# 67
честит рожден ден на Фъстъчка!Пожелавам ти здраве,щастие,любов и много успехи във всичко! smile3525 newsm59 newsm51 Tada bite bdbaloni
Относно миенето на зъбките,и ние имаме четка и паста,ама нещо не се справяме много добре с тях.Поли хапе четката,май ще отложим миенето на зъбките за по нататък.
Поли я къпем всяка вечер преди сън,а косата 2 пъти в седмицата.
Благодаря на всички които ми отговориха относно препаратите за премахване на петна. Hug

# 68
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФЪСТЪЧКА!

Успех във всичко с което се захванеш. Късмет във всичко, което не зависи от теб. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

# 69
  • София
 newsm59 Фъстъчка!Много здраве и късмет ти пожелавам   bouquet

# 70

Честит рожден ден,Фъстъчка! Бъди здрава и щастлива! Нека късмета и любовта те съпътстват винаги! Весел празник!

# 71
  • София
Мили момичета, много ви благодаря за пожеланията!!!

Ето тортичка да се почерпите виртуално.

Да се оплача иначе, от сутринта пак съм по лекари за корема. Ходих от лекар на лекар, всички изследвания са ОК, а ме боли! Уж не било свързано с операцията от апандесит. Даже един АГ се съмнява за извънматочна. Вчера не съм спала от притеснения какво ми е, защото си боли доста. За този рожден ден си пожелавам най-вече зраве, защото както ми е тръгнало тази година...

А за зъбките на Йоана: Мием ги всяка вечер, тя даже сама иска да си ги мие. Четка аквафреш, паста вадемекум розова.

Отивам да полегна...

Мерси че ми върнахте чувството че имам РД!

# 72
Честит рожден ден на Фъстъчка

дано не сте ме забравили ама все не ми оставаше време да пиша във форума
довечера ще пиша по подробно -ако на някой му се чете
включвайте ме в чата ако искате някой ден-и моля пишете къде да прочета за априлци

# 73
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така - списъкът вече се увеличи - Мина, Ивиче, Тали, Симона С, Деничка и Весето С, Жени Би (дай ми име за резервацията), Ралиар, ВечеПетя, Бубалина, Анжелика и ЗЛАТИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ФЪСТЪЧКА!!!!

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 18:35 от gadamer

# 74
  • София
Меги много гадно с този корем. А защо пък мислят извънматочна - купи си един тест той веднага ще покаже има ли бременност или не. Стискам палци всичко бързо да премине Hug

Общи условия

Активация на акаунт