На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 169
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
Лисанке, да ти е жив и здрав рожденика Дарис!!! Hug Да расте здрав, хубав, умен и да има мноого късмет! Честит Рожден ден на Алекс на Жени, да бъде много щастлива и чаровна! Честит Рожден ден на Полина, Ния и Никола! Бъдете здрави, мили рожденици!

# 106
Честит рожден ден на Дарис, Алекс, Полина, Ния и Никола  bouquet Много здраве, щастливо детство и много приключения  bouquet

Галита, дано при вас помогне лечението с хомеопатията.

Сега видях как съм си оплескала предишния текст с проверката за правопис, някои думи просто липсват, а други като Уайкики са тотално променени, шъ мъ прощавате, другия път по-внимателно ще гледам.

Галита, за Пампорово ставаше дума за един хотел на пистата, мисля ,че беше Манастира 3 или нещо от сорта, но с 3 накрая ,те са 3 такива хотела. А къщичките бяха на Боровец, но се двуетажни и затова с мишките не можем да отидем там Rolling Eyes

Затова пак моля всички, които се сетят за някой хубав хотел в Боровец, подходящ за деца, да пишат, че сме в затруднение ooooh!

Честит рожден ден на ДЖИМ  bouquet И честито на всички именници днес  bouquet Желая здраве, любов и щастие  bouquet

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АЛЕКСАНДРА,ДАРИС,ПОЛИНА,НИЯ и НИКОЛА!!!

Днес денят ми е някак заспал,една мъгла се е спуснала.

Анту , Vili4ka как се представиха снощи рожденниците.
Харесаха ли тортите?

Тази сутрин Анджела се събуди в 5:45 и ни подлуди.Не наиграна пак.Още по пижама и хваща играчките.
По тоз повод да разкажа 2 случки с моите племеннички:

Бях бременна и те ме молят са ги изведа да се люлеели на люлките.
Изведох ги малко се люляха,но на мен ми стана лошо и ги помолих да се пребираме.Вечерта Симона се оплаква на майка си ,че съм ги прибрала принудително и не  била налюляна.
Другия случай:Пием кафе със сестра ми,близначките и Анджела спи в количката.До заведениято има люлки с пързалка,но малко стръмна и мен много ме е страх с едната близначка  тъй като е с проблем/за който не съм готова още да ви споделя/.И ги помолих само да се люлеят,но другата ме издебва и се пързаля на няколко пъти.
През това време Анджела се събужда и аз има казвам че ще тръгваме.Те както винаги не се наиграли.Аз им казвам че ще им помогна и ще се пързалят.А Александра/тази с проблема/ се изказва:
А, не тя Симона е пързулната,само аз не съм........

# 108
Честит втори рожден ден на слънчицата Александра на Жени и Дарис на Лисана! Растете здрави и усмихнати и все така обичани! Tada nbirthday Gift  party002

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   :bouquet:

Мишленце, за Боровец не мога да ти препоръчам нищо. Последн преди два-три месеца бях в комунистическия гигант "х-л Боровец", но той не е нещо особено. Стаите са относително сносни, хубавото е, че има басейн, но на Боровец има къде, къде по-хубави...
И мойта идея е да не се пътува много и всичко да ни е под носа. Обмисляме и вариант за Гърция, но на мен някак си ми се ще да е планина съчетано със спа.

Галита, мерси за линка - ще го включим във вариантите. Велинград също е възможност, но засега не ни е на първо място. Иначе аз знам страхотен хотел на язовир Въча, ама е малко далечко. Относно имената за бебо - Мартин, Ерик, Ники (може Николай), Виктор (въпреки че при вас ще станат много победителите  Mr. Green), естествено Александър, Крис....

Виличка, Анту - мерси за почерпките   bouquet Хайде сега разказвайте как изкарахте  Laughing

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АЛЕКСАНДРА,ДАРИС,ПОЛИНА,НИЯ и НИКОЛА!!!

Растете здрави и весели, мили дечица!

Честит Имен Ден на всички празнуващи!

# 110
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден на
 Александра и  Дарис !!
За двамата  малки сладури -
здраве , щастие , късмет и
купони щури!!!

Жени,  Лисана, весел празник!!!

Честит Имен Ден , на всички празнуващи!!!

# 111
Ами нашият празник беше в тесен кръг, но пък весел Simple Smile Дойдоха нашите, брат ми с гаджето и така . Али получи от мен едно бебе с дрешки , лигавник, дрънкалка и незнам още какво, от татко й палячо на пружина, който много хубаво подскача, от баба й количка да си вози бебетата и една пееща маймуна (която от всичко най-много й хареса), и от вуйчо едно много сладко мишле. Аааа, и от гаджето на вуйчо - пантофки-зайчета с ушички  Joy Тортата не беше детска, а Сахер от Неделя.Детската от Фуклите ще е за събота за децата . Но въпреки това тази на Али много й хареса, 3 пъти духа свещите и накрая започна да се маже с торта и да си облизва пръстите.Дадох й една лъжичка да папа с нея, но се оказа, че с пръсти е по-вкусно  Joy И така. Бесня до 21:30 и заспа нашата рожденничка  Heart Eyes

# 112
  • София
Честит втори рожден ден на Александра на Жени и Дарис на Лисана!Честит имен ден на Атанасовците!
Мишленце ,много ми хареса отклонението ти! Grinning Нали ни вълнува темата. Това с акулите не ми допадна, ама да се надявам, че няма да й обърнат внимание, че няма много мръвка по нея. Дано си харесат някоя дебела мексиканска лелка.Ще се радвам да  ми пратиш координати на жената, защото малко ни е притеснено за "детето" ,че го метнахме само на 13 000 км.близо. То оправно ще се оправи, ама това ,че има доста българи мн.ме радва. Само да не стане разминаване в инфото, че тя е в Хонолулу, а това е о.Оаху, о.Хавай е съседен и мисля ,че няма университет, а те общо им казват хавайски,заради архипелага. newsm78 Нали не бъркам?
Извинете за спама.
Лика, по телефона ми казаха в Пчела, че детски не правят ,а предлагали на Александров. Сигурно от там идва разминаването.
На Камчо почнах да му сипя в носа Тобрин/капки за очи/,че били по- силни и давам Стодал,пръскам Тантум и мисля,че ще се разминем и тоя път.Дано!
Аз обаче с тоя синузит съм за бракуване направо. Отново съм задръстена,а пия по шепа лекарства. ooooh! Подозирам,че синковеца ми мята по нещо от яслата да ме поддържа в тази форма.
Галита, според мен мъжки имена,които се четат и пишат добре на латински са Антон,Мартин и разбира се Камен.  Wink В тях няма Ю,Я или Ъ и са кратки.

# 113
Честит Рождем Ден на Дарис и Александра!Бъдете здрави и усмихнати,мили дечица!

Снощи разгледах снимките в послендите албумчета,направо са невероятни.Не бях гледала скоро,толкова са се променили нашите някогашни бебета Heart Eyes И аз сложих една снимка да видите как се забавлява нашта кака с играчката на бебето Mr. Green

Вили хубави подаръци е получила Алинка.И аз се чудя какво да купя на Вяра,с кукли сме затрупани и направо незнам Rolling Eyes

# 114
И ние си изкарахме вкъщи, ама съвсем в тесен кръг - само ние.  Grinning Питах в яслата как е минал празника, страхотно, много им харесала тортата, снимали се и т.н., обаче не му запалили свещичката, защото всички били непушачи и нямали огънче. Joy Та ми я дадоха и аз си я взех и си казвам "е как така без свещичка на РД, а и торта нямаме, защото ще я правя в събота'" и реших да му спретна един ябълков сладкиш набързо, за да има в какво да бучнем свещичката. Има и снимка, ама ме мързи сега да я свалям от телефона. Embarassed Духна сигурно 10 пъти  Crazy, много му харесва. Иначе получи само два подаръка - поредният багер (от леля, беше за Коледа, но имаше толкова много подаръци, че го оставихме за сега) и един автовоз от нас. Има и други подаръци, вкл. маратонки Адидас  Crazy от другата леля, но тях ще получи по-късно. А утре ще дойдат приятели с дечица на кафенце, но различните семейства ще идват поотделно, така че цял ден ще имаме гости. Joy Довечера ще взема да направя тортата, че утре няма да имам време. Thinking
Вивке, ам' ти що сватоса Дарис и Алекс?  hahaha

# 115
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания към моето слънчице

Ето скромна почерпка от нас:

Честита 2-ра годинка и на Дарис, Полина, Ния и Никола! Весело и безгрижно детство.

Честито и на днешните именници.

# 116
Неда, ще пиша майл на жената да я предупредя и да я питам може ли да ти дам контактите й и ще ти ги пратя. Тя е точно на о.Оаху, живее в Хонолулу, те са цяло семейство, бабата, която работи в универтитета, дядото и таткото са в строителния бизнес, майката си гледа детенцето. Детенцето е с таласемия милото, много е сладко, а през какви перипетии са минали с него, просто не е истина ooooh! Дано да успят да го излекуват Praynig Въпреки всичко са много позитивни хора и още на втория ден там ни поканиха на гости у тях, а се запознахме предния ден в самолета Heart Eyes Много готини и гостоприемни!

Пиши ми на лични племенницата ти как се казва и горе-долу на каква възраст е, за да й кажа кой ще я потърси.

# 117
  • там където ме зове сърцето!!!
Вивке, ам' ти що сватоса Дарис и Алекс?  hahaha
Тъй ли направих ????? Whistling
Ами май си нямаха гаджета  newsm78, та вече са уредени Wink
 Аз нямам много желание да пиша  Cry Щерката ми е с нойна ангина на два АБ и то мускулно и така....
Ето малко фото от нашия рожден ден , -да видите моят "смел мъж" от кво се уплаши ooooh!
http://s133.photobucket.com/albums/q79/violinaa/?action=view& … rent=DSC07176.jpg

# 118
Анту да ти е жив и здрав рожденика ! Heart Eyes Все така да ти е палав и безгрижен ( само мебелите да не преобръща Laughing )
После ще кажеш как е бил купона  Party И покажи снимка на тортата , че и аз се чудя каква торта да вземем за нашия рожден ден  Wink

# 119
Светле, тортата я взехме от Захаро (в Лазур), ето я: http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=307&s=f Можеш да разгледаш всички торти и да идеш да поръчаш направо. Там си имат и каталог, става за 2-3 дни. Нашата е 28 лв. за 30 парчета, има по-скъпи и по-евтини от тази. Изборът от "модели" е много голям, иначе на вкус са горе-долу едни и същи.
Вивка, ох, дано бързо се оправя щерка ти!  Sad Много са гадни тези ангини, горката! Кико е много готин!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт