Да расте здрав, хубав, умен и да има мноого късмет! Честит Рожден ден на Алекс на Жени, да бъде много щастлива и чаровна! Честит Рожден ден на Полина, Ния и Никола! Бъдете здрави, мили рожденици!
Много здраве, щастливо детство и много приключения 

И честито на всички именници днес
Желая здраве, любов и щастие

Хайде сега разказвайте как изкарахте
Дойдоха нашите, брат ми с гаджето и така . Али получи от мен едно бебе с дрешки , лигавник, дрънкалка и незнам още какво, от татко й палячо на пружина, който много хубаво подскача, от баба й количка да си вози бебетата и една пееща маймуна (която от всичко най-много й хареса), и от вуйчо едно много сладко мишле. Аааа, и от гаджето на вуйчо - пантофки-зайчета с ушички
Тортата не беше детска, а Сахер от Неделя.Детската от Фуклите ще е за събота за децата . Но въпреки това тази на Али много й хареса, 3 пъти духа свещите и накрая започна да се маже с торта и да си облизва пръстите.Дадох й една лъжичка да папа с нея, но се оказа, че с пръсти е по-вкусно
И така. Бесня до 21:30 и заспа нашата рожденничка
Нали ни вълнува темата. Това с акулите не ми допадна, ама да се надявам, че няма да й обърнат внимание, че няма много мръвка по нея. Дано си харесат някоя дебела мексиканска лелка.Ще се радвам да ми пратиш координати на жената, защото малко ни е притеснено за "детето" ,че го метнахме само на 13 000 км.близо. То оправно ще се оправи, ама това ,че има доста българи мн.ме радва. Само да не стане разминаване в инфото, че тя е в Хонолулу, а това е о.Оаху, о.Хавай е съседен и мисля ,че няма университет, а те общо им казват хавайски,заради архипелага.
Нали не бъркам?
Подозирам,че синковеца ми мята по нещо от яслата да ме поддържа в тази форма.
В тях няма Ю,Я или Ъ и са кратки.
И аз сложих една снимка да видите как се забавлява нашта кака с играчката на бебето
Питах в яслата как е минал празника, страхотно, много им харесала тортата, снимали се и т.н., обаче не му запалили свещичката, защото всички били непушачи и нямали огънче.
Та ми я дадоха и аз си я взех и си казвам "е как така без свещичка на РД, а и торта нямаме, защото ще я правя в събота'" и реших да му спретна един ябълков сладкиш набързо, за да има в какво да бучнем свещичката. Има и снимка, ама ме мързи сега да я свалям от телефона.
, много му харесва. Иначе получи само два подаръка - поредният багер (от леля, беше за Коледа, но имаше толкова много подаръци, че го оставихме за сега) и един автовоз от нас. Има и други подаръци, вкл. маратонки Адидас
от другата леля, но тях ще получи по-късно. А утре ще дойдат приятели с дечица на кафенце, но различните семейства ще идват поотделно, така че цял ден ще имаме гости.
Довечера ще взема да направя тортата, че утре няма да имам време. 
Дано да успят да го излекуват
Въпреки всичко са много позитивни хора и още на втория ден там ни поканиха на гости у тях, а се запознахме предния ден в самолета
Много готини и гостоприемни!

, та вече са уредени 
Щерката ми е с нойна ангина на два АБ и то мускулно и така....
Много са гадни тези ангини, горката! Кико е много готин! Препоръчани теми