На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 170
  • 275
  •   1
Отговори
# 120
Вивка, чудех се защо си толкова лаконична в последните дни, а то си си имала проблеми  Sad Дано наистина бързо да се оправя щерката  Praynig Hug

# 121
Немога да не похваля моето момиченце,направо ми скри шапката и бързам да я нахваля.Одеве майка и си броди из нета и чувам звук зад гърба ми,обръщам се тя си свалила гащите и пишка на гърнето #Crazy Друг път все ме вика.После хранех беба,и Вяра ми каза че и се ака.Съответно наредих да сваля гащи и да сяда на гърнето.И то милото какво да прави,сваля гащи върши работа.През това време Хриска се наяде,вдигнахме гащите на кака и така Grinning Много съм доволна,направо немога да повярвам Heart Eyes

ВИВКА,бързо оздравяване на кака Зори Hug

# 122
Честит Втори Рожден Ден
на
Матю, Станислава, Кристиан, Калоян, Матея, Никола, Виктор, Георги, Ники, Aлександър, Пламен, Алекса, Викториа, Али Йосеф, Стефан, Полина, Александра, Дарис, Ния, Никола, София, Дияна, , Мирослав, Ивайла и Ани.

Да бъдат здрави, весели и любознателни. Да научат много през една изпълнена с много веселие и обич трета годинка!

# 123
За списъка.
Мисля, че е неуместно да бъде някой махан от списъка в началото на темата ни, освен ако не е по негово лично желание...
Ако ще да е писал в темата само за да включи детенцето си в него.

# 124
Момичета, за срещата - 03.03 в 18:30 - клуб "Двете Феи" - в анкетата са писали, че им е удобно:
galita
ludmilana
liliq
Neda
lika
petenceto
DIVA ORHIDEQ

Ако още някой би искал да се присъедини, моля ви пишете там, за да е ясно.

Очакваме и Клео, Бодливка, Зайчето и Телма нали така?

# 125
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДРА И ДАРИС!!! Да растат здрави е мнооого щастливи!!!
Честит празник на всички празнуващи днес рожден или имен ден!

# 126
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  АЛЕКСАНДРА И ДАРИС ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ДНЕС МИЛОТО МИ МАЙЧЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН ПОЖЕЛАВАМ СИ ДА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  ЧЕ МИ ТРЯБВА ОЩЕ МНОГО ДЪЛГО Hug

# 127
Mомичета,много ми трябва някой с италиански да ми преведе упътване от 2-3 изречения,за капки за колики.Някоя от вас да помогне?

# 128
VIVKA  Sick Cry дано да се повлияе бързо малката от лечението и да спрат инжекциите , че миличкото  Cry много ме е жал  Praynig
Дес Браво на Вяра , нали е кака  Hug   Grinning А с италианския не мога да ти помогна ... Бебата много колики ли има милата ... baby_neutral Sad (На нас ни помагаха капките Еспумизан , доволна съм от тях)
Анту , много благодаря за линка  Hug Ще го прегледам после , че много бързам сега ...

# 129
DIVA_ORHIDEQ, да ти е живо и здраво майчето   bouquet

ЧРД и на днешните рожденници!

Виличка, теб не те виждам в списъка за партито  newsm78 Нали няма да ни изоставиш?  Hug Аз говорих със Зайчето (пишеше преди, ама напоследък няма време). Ще и кажа окончателния ден и час и тя сигурно ще дойде.

windy [YES], нищо не пишеш за вас...  Wink Как е Борката?

Дес, с италиански за съжаление не мога да ти помогна. Иначе браво за гърнето на Вяра - особено като си предствя, че Калоян даже не ще да го види, камо ли сам да си събуе гащите и да седне  ooooh! Mr. Green

# 130
Честит Рожден ден на София и Дияна!   bouquet Да растат здрави и усмихнати!
Орхидейке, честит Рожден ден и на майка ти!   bouquet Пожелавам й най-вече здраве, да се оправя напълно и всички болести - зад гърба й!  Hug

# 131
ЧРД на днешните пораснали мъничета София и Дияна!

Момичета, включвам се набързо да ви кажа, че очакваме нашите гости за рожден-денското парти на Али.Всеки момент ще дойдат! Имаме си торта с телетъбис и балони и всичко  Joy

Ето тортата :

# 132
    Привет от нас!   bouquet
    Момичета, завиждам ви за срещата. Аз съм от Пазарджик и няма да мога да дойда до София. Ходя и на работа...
    Желая ви весело изкарване!  Hug
    Честит рожден ден на тези дечица, които вече са навършили две годинки!   bouquet Ние сме рожденици след два дни.  Simple Smile

# 133
Честито на днешните рожденици!
Специални благодарности на Галитка,за оказаната помощ с превода за италианските капки Hug

# 134
  • София
Дес, за мен беше удоволствие. Дано бързо да отшумяват! И браво на Вяра за постиженията с гърнето - ние сме далеече от това 'усещане' Crazy
Благодаря за идеите за имена, мами. И на мен горе-долу тези са ми в топ-листата, + Даниел (на мен) и Филип (на мъжа ми  Sick). Ако някой се сети и някое друго - да казва   Hug
Днес купихме подаръци за РД - голяма кухня (с вградена пералня, хладилник и м.вълнова) и чичо доктор на Фишър Прайс - много съм доволна от покупките. В тази връзка (все да купуваме 'маркови' дрехи и играчки), днес чета една много сполучлива статия в Капитал Лайт, в нея пишеше: 'Бавно и неусетно децата ни стават маркоманчета'. Малее, вярно е така  Confused Дано не им развалим въображението с изобилието от 'правещи нещо' играчки  Praynig http://capital.bg/show.php?storyid=448656
Поръчахме и тортите - за партито от Лагуна на Мечо Пух и приятели (еклерова с баварски крем), а за яслата от Джани - на Туити, домашна с бисквити (излезе 30 лв.!)

Общи условия

Активация на акаунт