АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 783
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер  Hug
Тази вечер съм сама и е необичайно за мен по това време да съм тук  Laughing,ама реших да се разпиша и да ходя да лягам  Mr. Green
Ани 78,радвам се че вече имате нет и се разписвай по-често  Peace
Кайли,вие в кой квартал се преместихте и ще си продължиш майчинството ли  newsm78
Аз съм отговорила почти на всички дискутирани теми с изключение на храненето,но както казвах и преди от кухня неиска да яде,отказва и всякакви течни храни,кара само на картоф,ориз,месце и пюрета (имам предвид за обяд),а иначе с другите храни няма проблеми  Peace
За протокола: приятно ми е Гергана  Joy Joy Joy
Хайде приятни сънища ви желая  Hug

# 121
  • София
Я, Мис не я знаех как се казва  Wink Hug Всички останали ви помня дотук Wink
И Ивчо кухня не иска.  Rolling Eyes Май хич не е за ясла - нито яде такива неща, нито заспива сам, нито на гърне иска да седне newsm78
Блу, сърди се на таткото ни - не си изпълни обещанието - за снимките. Уж утре. Да видим  Crossing Arms
Днес се чухме с брат му, не звучи добре, но ще се оправи  Praynig
Лека нощ от нас!  Heart Eyes

# 122
Честит имен ден на Тони на Кайли,да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и тати !
Честито на всички именици !

А името ми е Елка  Simple Smile

# 123
Ох, аз пак се захванах с разни неща, които ми отнемат цялото свободно от Лори време  Laughing, та пак поизостанах с четенето тук  Embarassed

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СА СЛАДКИШЧЕТО ТОНИ  Heart Eyes  bouquet
Честито и на всички празнуващи днес  Laughing  bouquet

И Лоринка не иска да яде манджички - опитва ги от любопитство, но хапва максимум 2-3 лъжички, хапва си пюретата на мама и това си е  hahaha /а аз съм доволна, че рядко ми се случва да сготвя нещо в нас  Embarassed / Иначе и ние нямаме никакъв напредък с гърнето - не че съм пробвала  Embarassed, а и Лори само складира играчки в него, като се опитам да я сложа дори и с дрехите и надава пронизителен писък  Rolling Eyes От зърнените закуски не съм давала, а за бобовите май писах, че съм давала - боб много обича, лещата не й допадна особено, грах обожава  Peace Бобчетата й ги беля и незнам дали е от това, но не сме имали никакви проблеми със стомахчето Peace, забелязах, че не спи спокойно, когато й давам грах, има много газове и плаче - сигурно я боли коремче  Rolling Eyes, знам ли  newsm78. Сама хапва само залчетата от филийката сутрин и се справя прекрасно, пробвали сме няколко пъти с вилица, но не успява да си боцне и пъха празна виличка в устата и многоооооо се ядосва. С лъжица не съм пробвала  Rolling Eyes

А аз съм Ваня - приятно ми е  Hug

Elwing радвам се, че сте успяли да се чуете с девера ти /такъв ли ти се падаше  Embarassed/ - важното е, че се подобрява и дано по-бързо се прибере вкъщи  Praynig

Аз май ще се отправям към леглото, че снощи си легнах към 6 ч. /т.е. днес сутринта  Joy/ и сега многоооооо ми се спи  smile3524

# 124
ДОбро утро, момичета Hug Ей, един ден не съм влизала и вие сте изписали сумати страници #Crazy.АМа - това е хубаво- тъкмо ще уплътня работния ден Wink
Искам да честитя именния ден на всички празнуващи( сещам се  само за Тони на Кайли Embarassed)
Отивам да  изчета пропуснатото, и после ще се включа подобаващо Grinning

# 125
Добро утро момичета!
Закуска и кафенце от мен за здравето на моя малък именик! Hug

Честит имен ден и на Ани78!  bouquet Hug Честито и на другите именици!

# 126
Успях да изчета Party Ураааааааааа JoyЕй това се казва приятно  разсънване Peace- с кафе в ръка  и форума!
Сутринта станах много рано, защото е отцепен района на НДК заради Путин, та паркирах на майната си и  ходех като призрак  до НДК в тъмницата.ПОсле успешно преминах няколкото барикади и пропускватлени системи и сега- няма мърдане до края на раб. време, щото става сложни Confused
Да се разпиша сега в "лексикона" Grinning
Носим памперс  4+, съби- само 6 броя Embarassed( май сме с най-малко, ама и тя не дава да видя дали има напредък).За режима на хранене- сутрин като стане(към 8ч), 210мл. АМ.После на яслата си иска  закуска отново( т.е.- след 30 мин hahaha).На обед-  когато си е вкъщи й давам някакво  основно( рядко пюрета), а в яслата си яде 1-во, второ, 4е понякога и десерт Shocked.Към 16ч- следобедна закуска някаква.ПОсле яде междинно някаква бисквита , солета или нещо такова.Вечеря-супа или кисело мляко.Сокове не пие никакви, плодове също не яде Rolling Eyes
Храни всички видове ккли и играчки, и мноог настоява и мен да ме храник, та чак  в гърлото ми тика Sick.Сама рядко я оставям да се храни, иначе има желание.
 Вчера  сестра ми дойде на гости със зет ми и денят  беше посветен на тях.Не сме се виждлаи от лятото, и  Дари беше във възторг  от вниманието  и ранзообразието.Само ходеше да се закача с тях , и даже викаше на сестра ми"мамоооооооо" Joy,а на зет ми"монииииии"( той така се казва, и по случайност уцели, щото  и на баща си казва така).Та  в общи линии почивният ми дн  не мина никак почивно, тъй като  вечерта  седяхме до 2ч Shocked, и сутринта станах рано-рано... TiredОстава ми да се надявам в събота да спя чаааааак до 8ч Praynig

# 127
На лексиконна вълна:
памперс- 5-ца, ядене- каквото дадат в яслата+ каквото хапват всички в къщи /когато не е болен е като прахосмукачка/. Учудвам се, че не е дебел... има само издуто шкембенце /баща му казва, че е родова черта при тях  Mr. Green/
Зъби- със сигурност10. За повече не знам, че хапе като пираня, току- виж ми отнесъл пръста докато проверявам  ooooh!
На гърне стои в яслата. У нас не ще. Ще изчакам да се запролети, та тогава ще съм по- настоятелна.
eli_ym, и аз съм Елка  Mr. Green
Честит имен ден на Тони на Кайли!
А по темата с децата- лудата майка иска и три, ама таткото не ще ида чуе  Crazy Виктор е бесен и най- вече ревлив за трима, та нервички не ни останаха  ooooh!
Иначе баткото иска още едно дете- по възможност сестра  Hug

# 128
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ НА Kaili  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ИМЕННИЦИ, ако има скрити такива    bouquet

# 129
  • София
Честит имен ден на Тони! Кайли, да ти е жив и здрав, все толкова усмихнат и палав!

И прати малко слънце от Пловдив, че мъглясахме в тази пуста София Mr. Green

Ние снощи имахме гости - кумовете с дъщеричката си. Калоян толкова много си игра, че дори като си легна да пие млякото, вадеше шишето от устата и викаше Кака, какааааа hahaha
После сам си отиде в креватчето, легна, зави се и заспа за 1 минута. И днес стана в 9.15 Shocked нещо, което не му се е случвало от месеци.
Сега се оправяме и отиваме вкупом на кафе с нашата юлско-августинска банда.

# 130
Здравейте момичета!
Тони - адашче - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛИЧКО - ДА СИ ЗДРАВИЧКО И ПОСЛУШНИЧКО И ВСЕ ТАКОВА СЛАДКИШЧЕ!!!
Ето, да почерпя и аз за днешния ми имен ден. Аз вече все по-рядко се включвам, ама не стига че работа...ами и малкия ни ги надроби едниииииии, ама днес е празник, не ми се разказват гадни работи, а и важното е че вече сме добре, така чеее - почерпете се за мое здраве, та макар и виртуално!!!!

# 131
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ТОНИ на Kaili и на Tony_M!  bouquet

Elwing, важното е, че ще се оправи девер ти.Дано по-скоро се прибере при вас. Peace

# 132
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ НА КАЙЛИ И НА ТОНИ М    bouquet  bouquet

[size=14pt]ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ИМЕННИЦИ! [/size]    bouquet

Разглед януарското албумче с новите снимки и Ицето и Ирен са много сладки  Heart Eyes
Аз също качих няколко снимки ето ги:    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206168&photo=90 
Днес няма никой във форума,да не би да тръгнахте по разходки  Rolling Eyes

# 133
  • гр.Добрич
Честит имен ден на Тони М и на Тони на Каили!!!  bouquet

Ивчо днес е по-добре. От вчера няма и Т, но пък сега започна да кашли. Луда работа, но все пак ми просветна малко. Баща му е придружител все още а и много добре се справя. Аз все още не съм много добре, но поне готвя нещата за детето  и им нося всичко необходимо. Надявам се че вече се пооправяме, че горкичкото ми детенце така го надупчиха. Мъжа ми забелязал, че от боцкането по пръстчетата му капело кръв.
Спирам засега с добрите новини, че да не го урочасам. Laughing

# 134
     Честит имен ден на малкият ни Тони!
  Честит имен ден на Тони М и на всички празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт