АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 792
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден на Ани78, ТониМ и на сладкото Тони на Кайли! Честито и на всички с поводи.
Блан, резултатите, които бяха за 18-ти излязоха по-рано и за тях писах, че са отрицателни, иначе от ХЕИ още не са ми се обадили. Спокойна съм, че ще е наред. С тази положителна енергия от августинките няма начин да не е така. Много си ви обичам.
Аз се опитвам да балансирам и да чета и при юнките 2008, но много изоставам. Майчетата там пишат със скоростта на светлината и за два-три дена опаткват цяла тема. Доста ми е трудно да запомня никовете и се лутам все още пък тук при вас, тоест при нас съм като у дома си. Добрият хормон явно днес ме е праснал и съм много любвеобилна.
Радвам се да видя лилавия цвят на Бубчето и бамбина Ина.
Адрианска, мерси за инфото за Памперсите. Ще търся и тук.
Да, за кърменето и бременността и аз доста четох. И в Бременни кърмачки дори се разписвах. При мен проблема беше натиск от страна на джипи и роднини да спирам, но не ги послушах. Докато нямам контракции ще кърмя, но виждам, че самата Нори вече почва да се отбива и не й се сърдя. Тя е диригентът в случая.

Със самостоятелното хранене сме чат пат добре, само че аз рядко й давам. Иначе си храни и тя куклите и родата до девето коляно. Дори и на бебето през пъпа се опитва да дава. Целува го нон стоп и все трябва да съм с оголен шкембак, че да й е под ръка. Дано тази любов не е ден до пладне и после да малтретира мъничето.

Бамбуча, гледах снимките и направо завидях на прекрасното място, където са правени. Къде е това вълшебно място? Прииска ми се да съм там за един уикенд поне.
Елена, не съм давала още зърнени закуски, но просто не ми е идвало на ум. Иначе е яла всичко досега и боб и леща и грах, но те ги готвят на кухнята. Маслини, чесън, мед, абе всичко. Не винаги по мое желание, но така се е случвало. Дори и ракия за жалост опита без да иска, но май и хареса. Тъкмо ще си правят наздраве с Ваня на Айла.
Верно, че имаме доста Елени, но и Мариите не лъжат. Аз съм от вторите. То нали без това всяка втора жена на света се казвала така. Аз не знаех за Катя, за Жана, за Гергана, а уж съм от редовните, нещо слаба ми е паметта, но пък се кефя че завършват на НА. Чакам им линийките вторите. хихихи
Ира78, много сладка щерка имаш, а колко се различава от братовчедката си, не е истина. Даяна на Мис доста сякаш прилича на нейните. Ние с нашето братовчедче си приличаме само и единствено по палавостта и килата. И двамата са ни доста ящни.
Много се радвам, че загубилите се мами отново са на линия и не са ни забравили.
Елфче, дано се оправи деверчето и деверката по-скоро.
Спинки, силни прегръдки за трима ви. Ще се оправи детето. Моля се това да е час по скоро.
Елена82, вие поради каква причина напуснахте кухнята? Разочарова ли се?
Ех, Бахи те нашите деца да не са братче и сестриче бре. Толкова много неща правят еднакво. Все едно пишеш за Нори.
Ех, блу, страшна си, все намираш време за вкусотийки и как да не си взема като така прекрасно си я цопнала в поста си. Страхотна е.
Всички болнички да оздравяват. Чух, че идвал страшен грип Соломон, дано да се размине на всички ни.
Мама Марго, след късното захранване следва и късно ставане, няма как. И ние сме като вас.
Нори също знае доста неща, имитира всичко и всички, но пък от къде й идват такива асоциации с разни думи не знам. Обувките са “Даби”, “Апа” е да затворим нещо, “Шеш” е нещо написано – може би чети или и аз не знам.
Аз исках също момче и момиче, но ако са с голяма разлика, а сега като ще са с малка предпочитам еднополови деца. За тях щяло да е по-добре, така четох. Ще видим тая работа. Като гледам на Ади дечицата се разбират перфектно, но явно си е до деца.
Мнооооооого изписах, точно в мой стил, сега чак в другата тема, че да ме забравите малко.

# 151
Мадона Радвам се,че ме забеляза
Ами ние сме от 8 месечни на кухня и аз съм много доволна,то и Хриси си е много лаком  и си хапва.Обаче бяхме за празниците в Габрово и не можахме да се върнем заради големият сняг............... ooooh! та изтървах времето за купоните и тази седмица пак.................. ooooh!и сега му готвя ама вече се изчерпах ,направо ми свършиха идеите.

И аз искам три деца!
Hug

# 152
  • София
Аз пък даже не знам, че номера става с купони - нали не записах Ивчо на кухня. Само веднъж му поръчвах от Ози - изхвърлихме всичко, само малко от десерта хапна.  Confused
Бамбуча, да се оправяте бързо!  Peace И наистина - има ли му нещо друго, освен Т?
Блу, мерси, че споделяш с нас питката!  Hug Не го знаех това поверие. Да сме здрави всички!
МадонаHug  Heart Eyes

# 153
  • гр.София
 Най-добри пожелания на празнуващите днес -Тони на Кайли, ТониМ (и всички скрити именници)Hug  bouquet!

Понастинали сме вкъщи,текат ни носовете.
 Заплеснала съм се по темата на фотошопки(ни)те.Не мисля да ги последвам,но е много интересно.

# 154
Добро утро , момичета Hug Аз съм на работа, а ДАри е с Т вкъщи Sad Блу, за първи път чувам за  традицията с питката.МЕрси за виртуалната почерпка.АКО знаех че е така, щях и аз да омеся, ама.... Rolling Eyes Тази нощ  се събудиме към 2ч, защото Дари  сумтеше, все едно й е запушено  нослето.И като я пипнах- тя гореше.Сега ще звъня на  единствената колежка, която би могла да дойде и да ме смени, че да си ида вкъщи   и да съм при ДАри.Ох, какво я  лепна тъй ненадейно....не знам ooooh!Само знам че много се сдухвам когато ДАри не е здрава Sick
 И не на последно  място- честит имен ден на празнуващите Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 07:10 от velmar

# 155
  • София
Добро утро и от втората работеща за деня от рано рано.

Велмарче споко миличка, ще се оправи Дарето. Вируси колко искаш наоколо Sad
Аз оставих Супер Митко да похърква до Калоян на спалнята и сега вече отразявам Путин. Добре че сградата ни е в тази част на Дондуков, където не е отцепено.

Честит имен ден на Наско и на всички останали скрити именници днес!

# 156
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС. НАСЕ - ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
Благодаря за пожеланията за именния ми ден!
Spinki  Hug  Hug  Hug за теб и цялото семейство - попрочетох чак днес назад!
Да ви кажа с две думи какво стана при нас. По принцип Георги си вдига често и то висока Т, посвикнала съм да го виждам така...и знам как да реагирам, макар че всеки път си се притеснявам...но тооооооози път беше нещо невероятно. Казват че това означава че имунната система е силна - реагира бурно и на време за да трепе неприятеля...ама мен това не ме успокоява много много.
Имаме си в нас термометър който мери по челото - сканира и търси някакъв кръвоносен съд. Добре...ама след като ми показа на два пъти 42 градуса го хвърлих и не съм я мерила повече...но то си се виждаше че сме около или малко над 40.
За пръв път го виждах да се тресе от Т. Даваме Панадол, поспадне...или по-точно позадържи да не се качва повечко Т, и след 2 часа - пак нагоре...давам Нурофен...след 2 часа Хексалгин. И всичко това се случва в петък през нощта - приказка. Топихме се и във вода - тогава чак зъбките му тракаха - щях да умра.Обаждах се на бърза помощ за съвет...и той не беше от най-адекватните...ама...
Както и да е - мина нощта, и в събота хукнахме по доктори. Гледаха го - нищо, леко зачервено гърло и това е. В събота...нещаат се развиха пак като през нощта, но с определено подобрение. (Забравих да кажа че венците на горните 2 кучешки зъба надуууууууути - изравнени с зъбчетата отстрани). Казах на лекариет за зъбите - отрекоха както винаги. И никакъв друг симптом - нито сополки, кашлица, кихане дори - не. В неделя пак на лекар - пак нищо - само лееееееееека стичаща се отзад хрема. И ме посъветваха - кръв/урина..Хайде в една лаборатория при една позната - още вечерта. Кръвта - за това състояние - ок беше, нормална урина - също, само някакъв показател който пръв реагирал ако има някъде някакъв процес в организма беше доста завишен - при норма 5 - той беше 122 при нас. Казаха в понеделник - стерилна уринка и гърлен секрет, като междувременно АБ..чудих се, чудих се..и дадох АБ, а детето си се оправяше...и да- в стерилната уринка изолираха бактерии и то в голямо количество...лекарката която ни прегледа в събота се оказа доста свястна, даде си GSM-a...та тя изказа съмнение че може би уринката е била замърсена защото неможе толкова много бактерии да не се видят в норм. уринка и в кръвта..но както и да е. Междувременно ни изби едното кучешко зъбче...и детето е като ново...но продължаваме с АБ..та незнам какво беше това чудо дето мина...нооооооо като говорих с доста познати ми казаха че и те са минали през нещо такова - та дори и големи деца - тийнейджъри - страхотно висока Т - без сваляне , и без други симптоми - само болак в мускулите, главата и т.н. Незнам какво беше и какво се случи...ама ми се съкрати животеца.
Довечера пак сме при добрата док. да видим за всеки случай какво става с гърло, гърдички и т.н. Стискайте палци, макар че видимо детето е на 6.
Velmar чакам да пишеш за Дари, надявам се да де спаднала Т
Много дълго се получи и се чудих дали да го публикувам...ама си мисля че..може пък на някого да е полезно(дано да не се налага де)

# 157
Сега чакам колежката да дойде да ме смени, а аз да отпрашвам към къщи, и от там    към педито.Чух се с мъжа ми-  доколкото е успял да измери Т- не е имала.НО нощес беше 38.9 и цялата гореше.
Тони,  сега върлува грип"соломонови острови", чиито симптоми са точно такива- висока Т,  мусколни болки , а може и кашлица.Егати зимата и вирусите #2gunfire #2gunfire #2gunfireПисна ми вече.Надявам се при ДАри а е просто вирус, защоот други симптоми няма.Само Т от нищото Rolling Eyes.За зъбите-  имаме си само 6- и така е от годинката.Не ми дава да погледна какво е положението в устата.А по принцип досега порасналите зъби не са избили проблемно Thinking

# 158
Честит Имен Ден на Насито!
Да е жив и здрав и да си носи гордо името!!!
   bouquet 

Честит Имен Ден и на всички останали именници!   bouquet

# 159
Честит имен ден на всички днешни и вчерашни именници! Пожелавам на
всички много здраве!
   bouquet

Велмар, Тони и Сашко го изкара този вирус. Два дни висока Т и никакви други симптоми. Аз давах само Панадол, който му действаше почти веднага. Мисля, че и Стефани на Марулка го изкара. Пожелавам на вашите дечица бързо оздравяване. А, относно Соломонови острови, мисля, че още няма поразен от него, но се очаква.

Ей че е сладък Ицето с парцала  hahaha
А Ирен е като нарисувана кукла,много е красива и каква коса само!!!
А Даяна има толкова сладки трапчинки!

И аз това искам да кажа  Laughing.
Блу, с удоволствие се почерпих от содената ти питка   bouquet.

Ние пък си имаме нови халки. Дайте да ги полееме, за да не ни ги затрият пак  Peace.

А, относно deja vu-то, аз нямам такова, защото явно още не съм била сред вас, когато сте се представяли и сега ми е много приятно, като научавам истинските ви имена. Даже има такива, на които още не ги знам  Rolling Eyes.

# 160
Здравейте Laughing
  Благодарим за пожеланиятя Laughing Heart Eyes Hug
  Ето и моето творение за почерпката Wink

Днес имаме много поводи нашето семейство Grinning
 Малкият ми иминик,баща ми също е Атанас,а сестра ми е рожденичка Wink
adrianska Да са ви честити новите халки и със здраве и любов да си ги носите  bouquet

# 161
spinki силно те прегръщам мила, теб и твоето слънчице   Hug   Heart Eyes Дано наистина да е сбъркана диагнозата!   Praynig

Честит имен ден на всички днешни и вчерашни именници! Пожелавам на
всички много здраве!
  bouquet

Честита годишнина и от мен MamaMargo!със закъзнение
Още поне 100г да сте заедно и да се обичате! 
  bouquet

adrianska Да са ви честити новите халки и със здраве и любов  Heart Eyes да си ги носите   bouquet

аз пак немога да ви изчета, много изоставам

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:58 от snejko

# 162
  • София
здравейте и от мен.

Стискам палци всички болнички деца да се оправят бързо.

ако нямате настроение - ето вижте това, с пожелание да изчисти всички лоши неща до момента

http://www.icts-bg.com/screenclean.swf

# 163
Момичета, благодаря за  поздравите.  Heart Eyes
Честито на вс. именници, празнуващи вчера и днес Grinning
Бяхме на консултация и ни биха третия прием на инфанрикса, тежим 11.100 и сме дълги 79см.
Кристиан само докато видя докторката писна, но като преключихме вс. господина се успокои и и си показа вс. номера.
Това засега, а да се похваля, че от ноември започнах работа, свиквам поетапно.

# 164
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

Специални поздрави на сладкото Насе от нас  Heart Eyes Да са живи и здрави и дядо му и леля му   bouquet

Лелееее, Тони, какъв ужас сте изживели - и мен много ме е страх от висока Т, слава богу Лори до сега ми е вдигала само един път такава  Rolling Eyes

И другите болнички дано бързичко да се оправят  Heart Eyes Много ги  Hug

Адрианска, честити да са ви новите халки  Laughing

Валка
, а вие как сте  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт