Блан, резултатите, които бяха за 18-ти излязоха по-рано и за тях писах, че са отрицателни, иначе от ХЕИ още не са ми се обадили. Спокойна съм, че ще е наред. С тази положителна енергия от августинките няма начин да не е така. Много си ви обичам.
Аз се опитвам да балансирам и да чета и при юнките 2008, но много изоставам. Майчетата там пишат със скоростта на светлината и за два-три дена опаткват цяла тема. Доста ми е трудно да запомня никовете и се лутам все още пък тук при вас, тоест при нас съм като у дома си. Добрият хормон явно днес ме е праснал и съм много любвеобилна.
Радвам се да видя лилавия цвят на Бубчето и бамбина Ина.
Адрианска, мерси за инфото за Памперсите. Ще търся и тук.
Да, за кърменето и бременността и аз доста четох. И в Бременни кърмачки дори се разписвах. При мен проблема беше натиск от страна на джипи и роднини да спирам, но не ги послушах. Докато нямам контракции ще кърмя, но виждам, че самата Нори вече почва да се отбива и не й се сърдя. Тя е диригентът в случая.
Със самостоятелното хранене сме чат пат добре, само че аз рядко й давам. Иначе си храни и тя куклите и родата до девето коляно. Дори и на бебето през пъпа се опитва да дава. Целува го нон стоп и все трябва да съм с оголен шкембак, че да й е под ръка. Дано тази любов не е ден до пладне и после да малтретира мъничето.
Бамбуча, гледах снимките и направо завидях на прекрасното място, където са правени. Къде е това вълшебно място? Прииска ми се да съм там за един уикенд поне.
Елена, не съм давала още зърнени закуски, но просто не ми е идвало на ум. Иначе е яла всичко досега и боб и леща и грах, но те ги готвят на кухнята. Маслини, чесън, мед, абе всичко. Не винаги по мое желание, но така се е случвало. Дори и ракия за жалост опита без да иска, но май и хареса. Тъкмо ще си правят наздраве с Ваня на Айла.
Верно, че имаме доста Елени, но и Мариите не лъжат. Аз съм от вторите. То нали без това всяка втора жена на света се казвала така. Аз не знаех за Катя, за Жана, за Гергана, а уж съм от редовните, нещо слаба ми е паметта, но пък се кефя че завършват на НА. Чакам им линийките вторите. хихихи
Ира78, много сладка щерка имаш, а колко се различава от братовчедката си, не е истина. Даяна на Мис доста сякаш прилича на нейните. Ние с нашето братовчедче си приличаме само и единствено по палавостта и килата. И двамата са ни доста ящни.
Много се радвам, че загубилите се мами отново са на линия и не са ни забравили.
Елфче, дано се оправи деверчето и деверката по-скоро.
Спинки, силни прегръдки за трима ви. Ще се оправи детето. Моля се това да е час по скоро.
Елена82, вие поради каква причина напуснахте кухнята? Разочарова ли се?
Ех, Бахи те нашите деца да не са братче и сестриче бре. Толкова много неща правят еднакво. Все едно пишеш за Нори.
Ех, блу, страшна си, все намираш време за вкусотийки и как да не си взема като така прекрасно си я цопнала в поста си. Страхотна е.
Всички болнички да оздравяват. Чух, че идвал страшен грип Соломон, дано да се размине на всички ни.
Мама Марго, след късното захранване следва и късно ставане, няма как. И ние сме като вас.
Нори също знае доста неща, имитира всичко и всички, но пък от къде й идват такива асоциации с разни думи не знам. Обувките са “Даби”, “Апа” е да затворим нещо, “Шеш” е нещо написано – може би чети или и аз не знам.
Аз исках също момче и момиче, но ако са с голяма разлика, а сега като ще са с малка предпочитам еднополови деца. За тях щяло да е по-добре, така четох. Ще видим тая работа. Като гледам на Ади дечицата се разбират перфектно, но явно си е до деца.
Мнооооооого изписах, точно в мой стил, сега чак в другата тема, че да ме забравите малко.
та изтървах времето за купоните и тази седмица пак..................
И наистина - има ли му нещо друго, освен Т?
!
Блу, за първи път чувам за традицията с питката.МЕрси за виртуалната почерпка.АКО знаех че е така, щях и аз да омеся, ама....