АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 784
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
 Пепър, това е опреснителен курс-Чий мъж,какъв е.

Мама Марго,как те пропуснах ooooh!. Каквато и дата да сте си заплюли с мъжа ти-Честито,че сте заедно! Многолюдно и весело,щастливо и сплотено да ви е семейството  bouquet А когато ти потрябва ново бельо-поскарвайте се Simple Smile

Kabzimalka, не сме малко неженените Hug

И Софийката не говори, и само с вилица яде. Когато бръщолеви си помага с ръце-ръкомаха и ми обяснява нещо с невероятни интонации. Ама аз пак нищо не й разбирам.

Бамбуча,как така колики?!
 И по този повод-още не смея да давам бобови храни,ама щом Маргото дава-да започвам?! Нищо не съм чела по въпроса.От кога се дават?

# 106
  • София
Мадонка, много се радвам, и другите резултати ще са добри!  Hug
И да ви питам, давате ли вече от зърнените закуски, от тези на Нестле?

# 107
  • София
И да ви питам, давате ли вече от зърнените закуски, от тези на Нестле?

Не! Брат ми е търговски представител на Нестле и след като зададох същия въпрос ми каза, че тези храни са за деца над 3 години. Така че по-добре изчакай.  Hug

# 108
Здравейте Laughing
 Леле ooooh! много сте исписали докато изчета голям зор LaughingНо сега мога да драсна някой ред,че детенцето е при баба си и ако не ревне за мен ще го оставя да спи там,та да си почине от нас малко Mr. Green
Спинки много Hug от нас,просто незнам какво да кажа Rolling Eyes много е неприятно това Tiredно силно се надявам да има добри новини Praynig
  Елфче,ВСТ радвам се,че близките ви се стабилизират
Мадонка чакам почерпката,вярвам,че всичко ще е наред Heart Eyes
  Много е хубаво,че много изчезнали мамчета се разписаха  bouquet по често го правете.
  Сега ще пиша и за нас малко по обсъжданите темички Grinning
 С яденето и пиенето нямаме проблем пу..пу..всичко яде и се налива със каквото има (Дуда-вода,кок-сок,тай-чай).
 Зъби имаме 8 за сега,но много се лигави и явно са тръгнали други.
С памперсите сме на 5ца,но продължават да си преливат нощем Twisted Evil макар,че ги сменям към1ч.
  От скоро сяда на гърне,и започна дори да се испишква Peaceно трябва да съм по упорита Naughty
По цял ден размъква прахосмукачката и ме кара да чистя,щом я оставя и ревва Closeтака ни командва ooooh!Не ми дава да сядам,щом ме види и ме дърпа,продължава да си играе,но аз да съм права или да чистя #Crazy
 А за самостоятелното хранене се виждам в чудо  Crazyчечер като седнем си дърпа салатата пред него и рови в чинията с вилица и хапва,доста добре се справя,но пък и около него изглежда добре масата Sick Joy
И с дърдоренето се справя що годе добре разбирам му всичко каквото иска ,макар че на някои неща само срички казва.
 Недоспалите мами,дано имате по лека вечер Peace
elen@ аз сега му взех от пръстенчетата с мед и много му харесаха Peace
Pepper и Наско така вика на баща си като се глези Татьооо hahaha
   Ау,стана дълго Embarassedно така е като не ме оставят да пиша по често

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 15:03 от elli78

# 109
Бланк, явно му е по-чувствително коремчето. а вчера бяхме на гости и си хапна порядъчно от всичко по малко. той към 6-я месец също имаше период с колики. аз се радвам, че са колики, а не например бъбречна криза или още по-лошо
Елен, от време на време давам от топките на Нескуик
Пепър, продположих, че в Хоби има идейки. само кажи лесно ли се правят и от какъв материал, че у наше село може да не са чували за такова животно

а между другото като започнахме да попълваме лексикони на мен например ми е интересно как се казвате, защото знам имената само на няколко мами.
За начало аз съм Елена

# 110
Писах,писах и като тръгнах да публикувам се изтри. Crossing Arms

bamboocha свалям си сериите на 4 сезон от Замундата. Peace В момента излезе 11 епизод.
Тони казва "мама" по-често когато тръгна да излизам и той реве по мен. Беше се научил само като ме види че излизам и вика "мам" и устата е готова да плаче. Много ми беше смешен. Но откакто съм си пак в къщи не реве по този начин.
В първите теми в списъка ни с термините още очакващи августинки имаше и имената ни. Peace
Аз съм Калина. Grinning

# 111
Някой може ли да ми каже къде да видя декларациите за майчинство? Praynig Утре ще ходя до работата и искам да прочета преди да се разправям със счетоводителката.

# 112
bamboocha до колкото помня май водим класацията Laughing а нали си имаме и малка адашка Peace,но и те се поизгубиха нещо Rolling Eyes
 И аз съм Елена Laughing

# 113
  • Бургас
Бахи ,ами какво да кажа повече за нас ,незнам.Не се сещам.Питай ме нещо,ако искаш?
Ти от Бургас ли си?Ако"да"и в момента живееш там,ще ми бъде приятно да се запознаем лично
.

Както писах вече ,Ирен не се спира.За говоренето казва мама,тати,баба,дяди,бати и другите си нейни приказки.Когато има ако в памперса и я усетя я питам - Къде има ако? Разкрачва се,навежда се надолу,хваща се за памперса и казва -"Ако".Много е сладка,като го прави.
Ние сме още на 4+с папмпесите.За гърне не ще и да чуе.Ползаваме си го,като столче.То е от тези,които отпред имат заек с дръжки и една топка се върти.Постоянно си играе на него,но ако я сложа гола,става война.Така,че мисля да изчакам да се позатопли и тогава да се залавяме сериозно.Много се бие,скубе,удря право в лицето,хапе.Незнам откъде ги е научила тези неща(в къщи не ги вижда)

А тъй като предните няколко теми не съм ги чела и незнам какво точно се е случило,прегръщам всички силно и дано всичко бъде наред.

Spinki,vst80,Мадонка Hug,ако съм изтървала някои,моля да ме извините.

# 114
Записвам се и аз, че напоследък се бях затрила.
Детето- чудо непосредствено след Нова година ходи 1 ден на ясла, нашият таралясник се счупи, и аз категорично отказах да давам ежедневно по 10 лв. за таксита. Градът е на стабилен баир, така че ходенето пеша и с дете на ръце е абсолютно неприложимо.
Около две седмици го гледа моята баба /горката жена  ooooh!/
Резултатът- един отгледан, но много разглезотен Виктор  Crazy
Командва ни всички... И се кара, и се сърди като не му угодим  Crossing Arms
Говори си негови неща... Разбира всичко. Умира си от кеф да се борят и кикотят с баткото. Нерядко в резултат баткото реве /Виктор скубе ужасно/ Confused
Аз отсъствах в събота и неделя- бях на семинар в София. Мислех си, че ще е страхотно да си почина от моите трима мъже. Нищо подобно- залипсваха ми още първата вечер.  Иначе е изключително приятно да се върнеш в къщи и да им видиш светналите физиономии  Hug
От днес Чудото е пак на ясла. Дано да е добре. Сутринта пред вратата питам "Вики, ти искаш ли при децата?" "Не!" "Искаш ли да си играеш с децата?" "Не че" /откъде тоя диалект не знам  Grinning/. И в същото време- две минути по- късно като видя отворената врата се втурна с всички сили вътре , където го награбиха да го прегръщат и деца и лели  Hug  hug
За яденето- яде почти всичко. От отбиването не настоява за мляко- понякога хапва кисело, но не мре за него.
Да спирам, че пак изпаднах в словесно разстройство...
Да си призная- не съм чела всичко назад, но ме заболя душата като четох за болни дечица Cry

# 115
Aila, Вики се храни сама с лъжичка доста успешно, почти всяка вечер "тренираме". Simple Smile Сама прояви желание и още първия път хвана лъжичката правилно.Но й давам по-гъсти храни и кисело мляко и общо взето няма неуспешни попадения, гледа да не остане гладна. Crazy
Elli78, много говори Наско! Peace Вики е на Мама, Тата, Баба, Ам и Ти (което според нея значи Вики  hahaha), всичко останало е Ъ-Ъ.
Elen@, аз не съм давала.Все си мисля, че са пълни с разни Е-та.То не, че другите храни са много хубави ама...
И бобови още не съм давала, освен грах от кухнята.Може ли вече?
Аз съм Жана. bowuu

# 116
И аз това забелязах, че Елена е най-срещаното име при нашите мами Peace
Аз леща съм давала на Деница два пъти - определено не й хареса. Грах съм давала в комбинация с други зеленчуци - яде го /това ме подсеща, че скоро не съм готвила грах/, зелен боб - два пъти, от него се изрина. Вчера й дадох за първи път готвено пресно зеле, а зрял боб не съм давала още.
За храненето сама - още не смея да й давам. От време на впреме й боцвам кашкавал или сиренце, или нещо друго твърдо на вилица, но само толкова. Не ми се ще да чистя и мия след всяко хранене, един път на ден ми стига Stop

# 117
Аз съм давала всички бобови храни. Грах, леща, боб, зелен фасул, зеле, всичко, но те го готвят в кухнята. Досега не е имал проблем  Peace. С виличка се храни добре, особено с картофена салата, а с лъжичка съм му давала само кус-кус и то сам прояви интерес. Но и той я върти надолу, то и с вилицата е така, ама не пада, защото е забодено  Laughing.
Аз съм Адриана, то ника ми не е много далеч от истинатаbowuu

# 118
  • София
Пепър, не знам за мъжете, но темата с имената определено е дежа вю  Wink за който още не знае - Ани съм  Laughing
Бобови още не давам. От закуските на Нестле също, явно ще е след 3г  Peace
Браво на ядящите сами  Hug - Ивчо може и да иска да опита, ама няма кой да му даде.  Mr. Green За сега успешно си бута залци в устата и това ми е предостатъчно, че докато не я натъпче здраво, не спира. Представям си, ако реши да се храни с нещо по-цапащо.  Crazy
Бамбуча, да не ви мъчат пак зъби? И Ивчо мрънка много тази нощ, пак през 1-2ч  Tired Мисля, че ни почнаха кучешките, а така се надявах да поизчакат малко...
Виждам има доста още поспаливи.  Peace Спящи красавици много.  Heart Eyes
Айде, после пак.

# 119
Елвинг, мерси, че питаш как сме   bouquet
Добре сме, гледаме се, понякога ходя на работа, понякога не, Лени плаче за мен като я оставям и така. Луда е за трима, всички казват че за момче е правена.
Айла, поклон пред теб за всичко - най - вече за ЕБХ - то, за самостоятелно хранене при нас и дума няма, само се маже с яденето, но тя така или иначе е злояда.
Иначе аз съм Катя, както казвах в дежавю-то.

Общи условия

Активация на акаунт