СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 472
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
И Ива в момента е с някакъв обрив, днес я водих до педиатърката, но не е шарка. Можело от храна да е или да я е нахапало нещо, но второто според мен със сигурност не е. Каза да я мажа, да видим кога ще мине.

Ние сме на море август в Несебър. Ще се засечем ли с някой?

# 226
Ето ме и мен най-после! bye
Не съм влизала в темата от няколко дни и гледам, че ме чакат приятни изненади Laughing Благодаря на всички за поздравленита и за милите пожелания Hug  и разбира се на Тони, че винаги успява да ни държи в течение с новостите  Heart Eyes Иначе за сега всичко е нормално, чувствам се добре като изключим някои неразположения съпътстващи бременността, но като цяло не се оплаквам...

Таня, дано Ива бързо да се адаптира в яслата и да й хареса. Със сигурност ще й трябва известно време, за да свикне, защото това е огромна промяна за тях. Яна все още не е свикнала напълно в градината, в която я водя, но и ние не сме съвсем редовно и може би това също оказва влияние. До сега я оставях само до обяд, но вчера и днес за първи път спа там и прекара целия ден в градината и май й хареса.   

gertrudka, дано наистина леко да мине шарката и весело изкарване в Бургас!

# 227
Охооооо, а на колко седмици е коремчето?
Аз малко се позагубих, ама пиша в ....найсет отчетни и ....
За датите на децата:
Джулиана 14.07.1993
Константинос 15.02.2006
Джорджиа 20.03.2008
Прегръдки за всички  Hug

# 228
Belisima-Нали си знаеш ,че си те обичкам Hug.Дано неразположенията минат бързо и си изкараш бременноста  preggoнормално. И...скоро се надявам и аз да ти правя компания....дано не се откажа до септември.
OLYMPIA-Радвам се ,че се включи в темичката ни.Малката е голяма сладурка.Разкажи как е с деца с малка разлика,защото ни интересува с Ели. Ревнуват ли се и...как е изобщо,има ли кой да ти помага или е веселба голяма family 1swing.Цунки на всички сладури тук  love001.

# 229
Ей, Тони, хайде чакам те, че пак да си разхождаме бебоците заедно  Laughing Мисля, че колкото повече се отлага, толкова по-трудно се взима такова решение впоследствие, та ние затова побързахме Mr. Green Вече съм в 5-ти месец, някъде около 18-та седмица се водя, терминът ми е към средата на ноември.

Олимпия, много се радвам, че най-после се включи и ти. Наистина можеш да споделиш от опит с какви трудности си се сблъскала след появата на бебето, как се чувстваш ти и как се държат двете по-големи деца.

А къде изчезна Пепеляшка, никаква не пише напоследък  Rolling Eyes

# 230
Честит втори рожден ден на Ива на Tani4ka_04 !!!

Таничка, да ти е жива и здрава Ива! Да расте весела, умна и палава! Съжалявам за закъснението, но все си мислех, че е около 24 юни и сега влезнах да погледна за всеки случай, а то вчера било... Срамота  Embarassed Кажи как прекарахте рождения ден, имаше ли купон, гости и много подаръци? Качи снимки да видим, когато можеш.

# 231
Ч.Р.Ден на Ива и от нас с Кари.Да расте умно и палаво дете. Целувки.

# 232
И от нас честито   bouquet

# 233
Днес пък ние черпим по повод имения ден на Яна  Laughing

нещо подходящо за летните жеги

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 13:51 от Belisima

# 234
Благодарим за пожеланията! Ето и две снимки от събитието:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЯНА!!!

# 235
Таня, много ви е хубава тортата! От къде я поръча, че и на мен скоро ми предстои този труден избор  Rolling Eyes

# 236
Поръчах я от една сладкарничка до нас. Тя е почти същата на външен вид като миналогодишната. Миналата година я поръчахме в Романса, моят съвет е да отидете там. Невероятно вкусни са! Но на мъжа ми не му се разкарваше до там. И тази беше хубава, но другите са страхотни!

# 237
Охооо аз пак съм проспала нещо. Ч.И.Ден на Яна.На патерици.Да е жива и здрава.[/color]Ние пък днес правим 1г. и 9 мес. newsm24.
Танче тези торти от Романса на място ли си ги поръчваш и взимаш или...И какви цени са ? Мерси предварително. Нали и нас скоро ни предстои парти та да се поинтересувам и аз.

# 238
Миналата година обиколих почти всички възможни сладкарници в София, бях включително и в Романс. Тортите там ми харесват на вкус, но нещо не можах да си избера украса, сториха ми се прекалено претрупани и с някакви фигурки, а аз исках нещо по-семпло. Или всъщност по-скоро проблемът беше, че не знаех какво точно искам  Embarassed Накрая поръчах от 100 гр. сладки и останах много доволна, въпреки че ми дойде малко скъпичка. Като гледам май пак ще падне едно обикаляне тази година и сигурно накрая пак от там ще я поръчам в последния момент  Rolling Eyes
Тони, под "скоро" вероятно имаш предвид септември, което си е след почти три месеца...  Mr. Green А на мен ми остават само 10 дни до събитието и още съм на никъде.

# 239
Ами да си призная, не помня точно колко ни излезе миналата година, може би 30 и няколко лева, което за голяма торта не мисля, че е скъпо, даже напротив. Сегашните цени обаче не ги знам.  А за претрупани, не ми се сториха такива. Нашата беше с две фигурки на мечета (таз годишната пак, но с други мечета Simple Smile ). Избираш си с каква картинка да е, както и самата торта как да е направена. На място се ходи да поръчаш, оставяш и капаро. Мъжо точно за това не искаше да ходим до там, защото са две ходения, не е близо и не му се занимаваше. А те са едни стръмни и тесни улички с много дупки, та не посмях сама да ида. Но за другия път ще си настоявам пак за там!
Това е миналогодишната:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148344
Открийте разликите Wink

Общи условия

Активация на акаунт