СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 472
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Господи, това наистина ли се е случило??? На всяка цена намери родителите и им кажи! За съжаление аз не мога да помогна, редовно ходещите там дано могат.

Иначе днес освободих нашата детегледачка и ми стана мъчно за нея Sad Ива доста я обича, вика й:"бабо".... Цял ден ми е едно криво и странно  Confused

Ще пътуваме малко, още не знам кога обаче, най-късно събота. Ще трябва да ходим до лекарката за документи, ако искате да се видим в градинката.

# 211
Ужасно неприятна случка с това момиченце  ooooh! За съжаление съм ставала свидетел на доста грубо отношение от страна на самите родители, така че няма да се изненадам, ако се окаже, че това е баба или някаква друга роднина...  Rolling Eyes Все пак е добре да се предупредят родителите, но в случая не мога да помогна, защото рядко ходя в градинката и не познавам много от децата и майките.
Такива случки винаги са ме отказвали да търся детегледачка за Яна, защото не знам на кого ще попадна. Имаше доста неприятни разкази на майки тук във форума, които направо те карат да изтръпнеш.  Sick

Таня, защо всъщност освободихте вашата детегледачка?

# 212
Аз за съжаление също не познавам детенцето или родителите му.

Иначе днес сутринта към 10-10:30 ще отидем в градинката. С оранжево Peg Perego сме, обикновено на пясъчника или около паметника.

# 213

Таня, защо всъщност освободихте вашата детегледачка?

Нашата детегледачка определено е супер! Освободих я, защото напуснах работа. Но сега ми е мъчно за нея  Sad

# 214
Здравейте мами Hug

Отдавна не съм се вясвала тук, но скоро ще съм по-редовна. Ние вече си имаме покрив и дори започнаха външната изолация. Е, има и проблеми със строежа, но ще ги преодолеем. Живот и здраве до края на годината трябва да сме се нанесли. Вчера обикаляхме из района и видях много мами с бебоци, вероятно съм срещнала и някоя от вас. Хапнахме в пицарията на ъгъла на "Одрин" и "Стамболийски" и си спомних времето, когато там откриха снекбара Laughing.

# 215
Ехооооо мами къде се покрихте.Я бързо на отчет тук...кой какви ги е свършил.
ЕлиBelisima-чакаме новината ти да ни я кажеш   bouquet.
Melodiya-браво.Значи още малко и ще си ми баш баш съседка и ще си пием бирата cheers в пицарийката.
Танче-Къде ще почваш работа сега?
Ние се готвим за моренце   grinning039и утре ще капарираме.Нямам търпение вече да идва другия месец.

# 216
  • София
Ами аз се загубих между ревовете на Крис.  Mr. Green Много го разглезихме мал?!  Иначе с какво да се похваля?!  newsm78 - А, кръстихме го на 18.05.

Някой ден ще мина през градинката на Опълченска, но ми е по-близо "Св. Троица" и се подвизаваме там.

# 217
Melodiya-браво.Значи още малко и ще си ми баш баш съседка и ще си пием бирата cheers в пицарийката.

Аз вероятно още утре или във вторник ще пия една студена биричка там, само дано не е една студена вода, че ще обикалям градините да проверявам на място какво става. На 2 места бяхме първа резерва и имаше свободно място за прием, а сега се оказва, че пак не сме приети Crossing Arms. Ако искаш дай координати на лични и ще ти звънна да си пием заедно биричката, ако е хубаво времето де Simple Smile.

# 218
Ние ходихме до Варна да видим баба, дядо и морето  Mr. Green След малко тръгваме за градинката на Пиротска и Опълченска да си вземем кухнята и да видим Стефи и Етко.
Рапорт даден  Mr. Green

# 219
Ето ни и нас. Бяхме десетина дни на гости, завърнахме се - с две много неприятни случки на магистралата и понеже аз шофирах доста се изплаших....

Днес се записахме в ОДЗ-то. Хората бяха доста любезни, казаха, че ще ми покажат помещенията, първия ден ще вляза с Ива, мога да ходя когато поискам да я видя. Това ми звучи добре, дано да й хареса. То такива неща съм слушала за яслите, че ми иде да ревна....

За работа не съм търсила. Имаме една идея, да видим какво ще произлезе.

А каква новина имало, че ми стана любопитно  Wink

# 220
А каква новина имало, че ми стана любопитно  Wink
Ами...Танче нали знаеш ,че аз за хубави новини съм си малко клю дето вика Милена та........иди тайно на първа страничка и...ти ще разбереш сама.

# 221
Ихааааа   bigdance2
Belisima леко бременеене и здраво бебче като му дойде времето  Hug
Ей, че е хубаво  Heart Eyes

# 222
Ей, супер! Точно това си помислих. А Ели къде се губи, че да се похвали, а?
Честито и от нас! Хубаво и здраво бебче, а защо не и две  Wink

# 223
Поздравления за Белисима и от нас! Леко бременеене и послушна кака!

Киара пък има малка вероятност да е болна от варицела, та сега пазим къщата предимно. Ако всичко е наред другата седмица отиваме двете до Бургас на гости на една приятелка.

До скоро и хубав ден!

# 224
Ели-  love001
Гери-Дано Киара изкара леко шарката  ,поне това да ви се махне от главата. reverance
Целувки на всички.Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт