TFK Buggster в България

• 54 846
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Тази на Кюакса е по-лъскава. Има блясък, не стои матова, като на ТФК. И на ТФК има такъв ефект на смачката материя. Не знам дали го обясних добре  Rolling Eyes

# 286
  • Габрово
Май ще трябва да ги търся наживо и двете, че да сравнявам... За ТФК е лесно да се намери наживо, но някой да даде акъл къде може да се види QUAX наживо? В премама има ли мостра или само по каталог се поръчва?
И това със счупения... направо вече ме втрещявате...  Shocked Той мъжа ми и без това е против да купуваме втора количка... сега само това ми остава Simple Smile Да се скапе! Пък и аз я искам тази, защото често пътуваме в чужбина и тази година с големия ми син направо се измъчихме. Понеже беше на 3г. и половина и реших, че ще се оправим без количка, но накрая гледах завистливо по количките на всички други туристи щото нашето диване не слезе от врата на баща си... а пък мъжът ми направи мускули на врата като на щангист  Mr. Green. Та тази количка ми се стори удачна за бебе №2, ако все така пътуваме ще е удобна за возене дори на над 3-годишно дете. Обаче... айде пак потъвам в размисли!

# 287
Ами освен Премама, не знам дали някой друг предлага Кюакс  Rolling Eyes Така, че трябва те да ти помогнат за тази количка.
А за счупеното, каквато и количка да вземеш нямаш гаранция, че няма да се счупи  Tired

Аз си бях взела лятна на Бебе Конфорт и закопчалката на коланите са счупи след две седмици  ooooh!

Тук имаше тема за дефектна количка Джейн/Хане.

Имало е и много други теми за проблеми с хубави марки колички. Така, че не си застрахована от това.
Въпросът е да имаш добри гаранционни условия и обслужване  Peace Аз вече се опарих и вече много гледам тези неща  Peace

# 288
А моя бъгстър се счупи и незнам какво да го правя- използван е 3 месеца, и то не активно, от колата в парка или в мола и това е. Там където са адаптерите, където се свива количката като се прибира-както си карам и сама се откопчава и се накланя коша - още сме със зимния кош. Незнам дали той  е тежък или просто толкова е стабилна количката. Ще опитам да я върна, но се съмнявам, въпреки че има 2 год гаранция  Sad Cry ooooh!
Ще ти я сменят, на моя приятелка се случи същото или поне така ми го обясняваше тя/ това явно им е слабо място/ и и дадоха чисто нов кош без дума да кажат.

# 289
И аз имам следното питане за количката: дали се регулира от някъде предното колело, че нещо занася количката на ляво и ми е трудно да я управлявам с една ръка?

# 290
И аз имам следното питане за количката: дали се регулира от някъде предното колело, че нещо занася количката на ляво и ми е трудно да я управлявам с една ръка?

Да, точно над предното колело има механизъм, с който може да се фиксира да се върти или да е насочено в едно положение. Лично на мен ми е много удобно да управлявам количката с една ръка при нефиксирано колело.

# 291
Направо се чудя как я управлявате с една ръка  Thinking от това с една ръка май се счупи моята, толкова е нестабилна, не мога да ви опиша колко съм разочарована  Cry

# 292
Направо се чудя как я управлявате с една ръка  Thinking от това с една ръка май се счупи моята, толкова е нестабилна, не мога да ви опиша колко съм разочарована  Cry
Направо немога да си представя какво може да ти се счупи от това ,че си я бутала с една ръка  newsm78

# 293
  • София
Здравейте! Изчетох цялата тема с интерес. Днес бяхме в Пакостник и аз бях очарована от количката! Направо съм решена да я купя.

Но много се колебая относно различните кошове, кошници и кошчета... Crazy Аз си представях да вземем кош за новородено като Dreami и кошче за кола и това е. Ама тоя среден вариант CarGo тотално ме обърка. Някои мами тук много го харесват, други не... Аз лично не го харесах много, защото ми се струваше, че няма да е много топло вътре и ще духа, но се оказва, че не е така.

Моето бебе ще се роди февруари (с Божията помощ) и не съм сигурна какво точно ми трябва и дали това CarGo e подходящо за пролетно-лятно бебе... Или си е най-добре да си взема кош за новородено?

Аз имам позната, която ползваше коша за новородено на Бъгстър и беше много доволна. Нейното бебе е ноемврийско и си изкараха с количката цялата зима. То напоследък зимите не са особено снежни.
Кошчето КарГо също става. На мен не ми харесва външно особено и мислех да не си го купувам. Но все пак е по-добър вариант от нормална кошница и в крайна сметка реших да си го взема.

veselina_s_p, за кой кош за новородено говориш? За този тук ли: http://www.pakostnik.com/bg/pics/9558772651.jpg
И какво имаш предвид под "нормална кошница"?

Както виждате съм много объркана...  Party Crazy newsm78

# 294
  • Sf
Моето бебе се роди в края на февруари - изкарахме с CarGo до август месец съвсем спокойно. На мен ми беше много удобен - и по планини сме го мъкнали, тя и спа в него първоначално, дори вкъщи.

# 295
  • София
Мерси!
Така и не разбрах, това кошче достатъчно широко ли е за бебето, запарва ли, клати ли се, бебето изплъзва ли се?... Мерси за отговора! Hug

# 296
Ами не е много широко, моето бебе е вече на 2 месеца, не е едра, съвсем нормално бебе, но коша й е тесен когато слагам космонавтче. Ако е само с една дреха е окей, но иначе не става. А се задават студове, теъпърва предстои навличане, завивки и т.н. Коша си е за кола уж, но аз ползвам друг, защото този се монтира много трудно Tired

# 297
  • София
Кой кош използваш ти, Дуци?

# 298
Коша за кола Laughing Car go.

..............Коша си е за кола ............

# 299
  • София
Коша си е за кола уж, но аз ползвам друг, защото този се монтира много трудно Tired

А кой е другият? (имах предвид...)

Общи условия

Активация на акаунт