TFK Buggster в България

• 54 846
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ееее, олекна ми... Мерси! Hug Hug Hug

# 331
Аз мисля, че може и с Дриймито да се кара през лятото, но не с това дюшече, което върви към него. То е малко по-плътно. Аз имам от Маги едно дюшече, което ползвах с нея. Тя също е пролетно бебе - март. И си изкарах с него без проблем лятото. Не е мрънкала в количката.

А за Макси Козито има и летни калъфки, които аз мисля да си взема  Peace

# 332
Veselina_s_p, а с кои адаптори си закрепила коша Дреами на Бъгстера? Аз ползвам Карго коша, но ми се струва че като стане студено и бебето с космонавт и одеало трудно ще се събере в него. Иначе коша Карго е много удобен за пролетно лятно бебе според мен, защото е по леко облечено бебето.

# 333
Има специални адаптори за Макси Кози към Бъгстър. Но Макси Кози и Дрийми стават с един адаптор  Peace
Аз си ги купих от Пакостник. Ив Пигиса трябва да ги има.

# 334
  • София
Еее, супер, мерси за инфото. Значи дюшечето на Дриймито се маха и може да се сложи по-тънко? Много добре. Grinning

# 335
Има специални адаптори за Макси Кози към Бъгстър. Но Макси Кози и Дрийми стават с един адаптор  Peace
Аз си ги купих от Пакостник. Ив Пигиса трябва да ги има.

Аз малко като малоумна, ноо да обобщя  Embarassed. Значи аз имам адаптори на ТФК които са за коша Карго. Имам и адаптори на Куини за Макси Кози.  Ако са нужни трети вид и си ги взела от Пакостник, може ли линк, че не съм от София и трябва онлайн да ги поръчам.
Тенкю   bouquet

# 336
  • София
Доколкото разбрах, адапторите за Макси Кози стават и за Дрийми.

# 337
Аз малко като малоумна, ноо да обобщя  Embarassed. Значи аз имам адаптори на ТФК които са за коша Карго. Имам и адаптори на Куини за Макси Кози.  Ако са нужни трети вид и си ги взела от Пакостник, може ли линк, че не съм от София и трябва онлайн да ги поръчам.
Тенкю   bouquet

Да, трябва ти трети вид адаптори  Laughing За шаси на Бъстър и кошница Макси Кози. Другите два няма да ти свършат работа. Линк не мога да ти дам, защото не са сложени на сайта. Аз се обадих и питах допълнително и ми ги изпратиха.

# 338

Много ти благодаря за инфото, ще питам в Пакостник.

# 339
Единственият въпрос е: няма ли да му е горещо на бебето в Dreami-то през лятото?

Горещо ще му е. Confused Дъщеря ми е пролетно бебе и се вози в него само през април и началото на май. После й беше горещо, ревеше и се потеше. Започнах да я возя в кошницата за кола върху шасито и там вече се чувстваше комфортно. Така изкарахме цяло лято.
Иначе кошът е разкошен, спор няма. Peace

При нас пък беше обратното - в Дриймито се чувстваше много по-добре, има място да мърда. С подходящо чаршавче в жегите и много добре. В последствие се наложи да си сменя количката със Зап и се разходжахме в кошницата, защото коша не става на шасито на Запа. По-бързо заспива, може би заради позата, но пък се спарва много. Определено по-спокойна се чувствах, когато се разхождаме с другата количка и Дриймито. Не бих избрала за постоянен вариант кошницата, особено за по-топлото време, но всеки сам преценява Simple Smile

# 340
  • София
А вие махахте ли дюшека на Дриймито през лятото?

# 341
Не, без него става много твърдо. Чаршафчето, което слагах в по-топлото време беше някак по-сатенирано /май даже си се казва сатениран памук/ То е по-хладно от бархета, например. Кошът е много хубав!  Peace Няма да сбъркате, ако изберете него!

# 342
Най-накрая и аз си купих количката - страхотна е, много съм доволна! Минала съм през повечето известни на нашия пазар модели, но тази е супер! Peace
Ако някой иска да си продава чувалче за TFK Buggster в тъмно синьо или черно, моля да ми пише или да ми се обади - 0888536024. Благодаря предварително!  bouquet

# 343
Отдавна се каня да попитам нещо тези, които са си купили Buggster от м-н Пакостник.
Дадоха ли ви гаранционна карта и/или документ, че количката е закупена от тях? На мен ми я изпратиха по куриер, но освен фабричното упътване, други документи нямаше. Twisted Evil

# 344
Отдавна се каня да попитам нещо тези, които са си купили Buggster от м-н Пакостник.
Дадоха ли ви гаранционна карта и/или документ, че количката е закупена от тях? На мен ми я изпратиха по куриер, но освен фабричното упътване, други документи нямаше. Twisted Evil

Да, аз имам Гаранционна карта. Беше при упътването.

Общи условия

Активация на акаунт