Тази сутрин най после сме добре , остана само гадната хрема на Симона ,но ще я бориме тези дни. Тъпото е ,че пие едни хомеопатични лекарства и немога да и слагам капки ,та сме само на стеримар и витамин С ама ще мине къде ще ходи. Ееее ама верно много ни се събра бе, на нас миналата година ни беше доста къръшка и сега си викам е най после свърши ,а то какво от 1-ви януари сме в егати серията гадна
нали има една приказка ,,винаги може да стане по зле,, ей такава и наша та работа ама какво да се прави, можеме само да се надяваме ,че е период и ще премине.Днес започвам да се занимавам с пране на наакани и наповръщани дрехи защото резултата от тези дни е някакъв огромен куп от който бяната не се забелязва
ketito , надявам се ,че всичко ще е наред днес и няма да се наложи серклаж

nyc , стискай зъби това трае един два дни и после нещата ще се наредят, всички минаваме по този път за съжаление
трудно им е на децата и в яслата и после в градината ,в училище по нататъка работа абе въобще цял живот преживяваме промени и адаптирането не винаги е лесно ,но преминава а при децата е особено бързо така ,че кураж 
Цеци , пожелавам ви бързо да оздравяват и Ели и бабата

Кали ,знам си аз ,че имаш измислен график ама да ти кажа след бремеността с Алекс и мен това е момента който ме плаши
ей много неприятна история . Не стига ,че трябва да внимаваш какво правиш ,какво ядеш, какво пиеш , притеснения за бебето всичко ли ще е наред и т.н. прегледи консултаций ,а и това дебелеене направо е кошмар.Аз със Симона лека бременност имах ,но за сметка на това раждането ми разказа играта после обратното абе все ще има нещо
и въпреки това все искаме деца кой едно кой 2 та и 3 
honey_bee като прочетох за бибата и се сетих ,че тази нощт сънувах Алекс с биберона много странен ми изглеждаше
успех ви желая дано да я забрави бързо Вики
,милите-нагушвам ви силно
,Галче
,раждането ми беше супер
аз съм в паника как ще удържа Алекс 2 часа в самолета
Въпреки 4е Лъчо иска навсякъде да хосим с нея. В интерес наситианат в Гърция като бях с Анна-Мария беще супер, много по-добре се държи, на морето също общо взето си излизахме ве4ер с нея по кръчки и бар4ета до към 12.
от толкова капане и пръскане вчера.......
Обаче екскурзия 
и най вероятно първо ще го 4уя на португалски,4е е по лесно за казване.Той и "мамо" ми казва на португалски т.е. "маи",ама го повтаря по 100 пъти на ден.А от 3 дни се е пристрастил към едно анимационно филм4е,казва се "Направете път за Ноди",от сутрин до ве4ер го гледа и ако го спра реве като магаре
.
/на този етап/На мен лично сърце не ми дава , когато отиваме на екскурзия си викам по добре без децата да не ги тормозя да обикалят като коне и това върши работа за успокояване на съвестта ,но да отида някъде на почивка и на чист въздух без тях немога и това си е. Нали за нова година искахме да ходиме извън София ,но точно поради тази причина се отказах защотото пък ако бяхме отишли с тях щеше да ми е притеснено на самата нова година ,че бяхме голяма компания /пиене,пушене/ абе не е за деца..