Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 128
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Hug

Тази сутрин най после сме добре , остана само гадната хрема на Симона ,но ще я бориме тези дни. Тъпото е ,че пие едни хомеопатични лекарства и немога да и слагам капки ,та сме само на стеримар и витамин С ама ще мине къде ще ходи. Ееее ама верно много ни се събра бе, на нас миналата година ни беше доста къръшка и сега си викам е най после свърши ,а то какво от 1-ви януари сме в егати серията гадна  ooooh! нали има една приказка ,,винаги може да стане по зле,, ей такава и наша та работа ама какво да се прави, можеме само да се надяваме ,че е период и ще премине.

Днес започвам да се занимавам с пране на наакани и наповръщани дрехи защото резултата от тези дни е някакъв огромен куп от който бяната не се забелязва  Mr. Green

ketito , надявам се ,че всичко ще е наред днес и няма да се наложи серклаж  Praynig

nyc , стискай зъби това трае един два дни и после нещата ще се наредят, всички минаваме по този път за съжаление  Hug трудно им е на децата и в яслата и после в градината ,в училище по нататъка работа абе въобще цял живот преживяваме промени и адаптирането не винаги е лесно ,но преминава а при децата е особено бързо така ,че кураж  Hug

Цеци , пожелавам ви бързо да оздравяват и Ели и бабата  Hug

Кали ,знам си аз ,че имаш измислен график ама да ти кажа след бремеността с Алекс и мен това е момента който ме плаши  ooooh! ей много неприятна история . Не стига ,че трябва да внимаваш какво правиш ,какво ядеш, какво пиеш , притеснения за бебето всичко ли ще е наред и т.н. прегледи консултаций ,а и това дебелеене направо е кошмар.
Аз със Симона лека бременност имах ,но за сметка на това раждането ми разказа играта после обратното абе все ще има нещо
 newsm78 и въпреки това все искаме деца кой едно кой 2 та и 3  Rolling Eyes абе човешка му работа  Joy

honey_bee  като прочетох за бибата и се сетих ,че тази нощт сънувах Алекс с биберона много странен ми изглеждаше  Grinning успех ви желая дано да я забрави бързо Вики  Hug

# 106
Хъни Hug ето ме-явно съм голямо дрънкало,щом един ден да не пиша си личи Embarassed
пробвай с Даум екскола за бибата-при нас това помогна за отбиването

Нелче Hugмиличка стискам ти силно палци и пиши ,като се прибереш Hug Hug
аз цялата почти бременност изкарах на магнезий ти взимаш ли Hug
помня,че на Катенцето М след леко кървене бяха изписали също магнезий(вече не помня магнерич или магнерот взимахме)

Мики Hug,какво ви споходи леле Sad,милите-нагушвам ви силно Hug,много ви се е събрало

Цеци Hug стискам палци да си ги излекувала

Танче Heart Eyes,Галче Heart Eyes,Калаза  Heart Eyesмного са ви красиви децата  bouquet  bouquet  bouquet
Танче Heart Eyes давай и испанските снимки Hug

За любовните обяснения-при нас са на тема гърди
Б откак не суче постоянно иска да ми гледа гърдите ,целува ги и ляга между тях-много ми е тъжно ,на него също:(ако му откажа започва истеричен рев
Откак е отбит му се появи лош дъх,запек...........и вчера викнах педито,тя дойде,обдуши го  Joyи каза, че нищо му няма на дъха според нея,но аз виждам че не е ,както преди и се притеснявам Sad

мен също бременността ме плаши-беше ми кошмарен този период #Crazy,раждането ми беше супер
А нали и стреса ми почна от бременността -взех си вчера и антидепресантите ,но още ме е шубе да ги почна,че са с 1000000 странични нежелтелни реакции-например синузит(а нали тъкмо ми отвориха синуса)а и смъквали кръвното(а бавачката почва очни и както не спя и съм с ниско кръвно ако още падне какще го гледам Б)
В същото време се надявам да ме направят по безразлична към неспането ми.
Вчера не писах,че бях много смачкана.То всяка нощ не спя но оня ден.........не съм мигнала,постоянно Б иска да го люшкам,да го галя,катери се по мен и в 4 през нощта реши,че иска да суче и почнаха едни обяснения ,че вече гърдите горчат(пък не се бях намазала с Даум екскола)люшках го зомбирана около 40 минути и пях Нани нани без успех и тогава ми падна пердето и като ревнах ама сигурно събудих блока ,че и такива глупости наговорих, как ако може веднага бих умряла Embarassedкак искам да избягам..................
Това без сън да живееш е кошмар,не мога по никакъв начин да си възстановя умората.Пробвам да се тъпча сега с шоколад и кафе за някаква енергия и пак съм ,като парцал .А от преумора и не мога да се отпусна напоследък и следобед да дремна ,като е бавачката Sad
ох пожалих ви се  Sad

# 107
А някой знае ли за този новия грип с какви симптоми е?

Зори и твойто дете добро Heart Eyes та и ти така ентусиазирано приемаш нещата  Joy за екскурзия с деца  Crazy аз съм в паника как ще удържа Алекс 2 часа в самолета  ooooh! та камо ли там ако трябваше с него да обикалям ...лелеее не ми се мисли  ooooh! то като хванато от гората това мойто.
Обаче като се замисля колко са рзлични бе, аз съм ги раждала и двете ама Симона от малка като тръгнеме и да я държа и да не я държа  си върви до мен и няма на 2 крачки в страни да мръдне ,а малкото диване ТИЧА накъдето му падне и за ръка да го хване човек е -мисия невъзможна  Crazy

# 108
Мила  Hug не е лесно и твоето диване, искренно ти съ4увствам.

Мики  Hug ентисузирано на приказки, ама като опре ножа до кокъл и друга песен пея Simple Smile Въпреки 4е Лъчо иска навсякъде да хосим с нея. В интерес наситианат  в Гърция като бях с Анна-Мария беще супер, много по-добре се държи, на морето също общо взето си излизахме ве4ер с нея по кръчки и бар4ета до към 12.
За грипа - силно главоболие, висока Т, но казват 4е може да даде усложнения ако не се хване на време, абе гадна работа

И Анна-Мария напоследък е станала супер любеобвилна, само "гуш" иска, гали ме се, всяка сутрин задължително ни лепва най-сладката целувка на света  Heart Eyes страхотно е  Heart Eyes

Абе мами за общия РД се замислих, къде ще го организираме. Дейзи   Hugтвоите хора кога ще отварят клуб4ето?   

# 109
Здравейте! Hug
Мики,радвам се,че сте по-добре вече! Hug
Ужас това мойто на нищо не прилича  ooooh! няма отпушване тоя нос,снощи пак едвам спах  Confused Ger4o ще си ги взема днес тези табл. че тази сутрин,като си сложих капки имах чувството,че ми избухна пожар в носа  Whistling от толкова капане и пръскане вчера....... Whistling
ketito,дано няма нищо сериозно и да си износиш бебче до края без проблеми! Praynig  Hug
Мила,нормално е да изпаднеш в криза съня си е много важно нещо!Дано Бобчо сега след отбиването да започне да спи по спокойно  Hug
Относно пътуването с деца и аз съм малко притеснена как ще задържим Юджи мирен  Rolling Eyes смятам както Мила беше направила да му взема една две нови играчки и като започне да мрънка в самолета да му ги дам. Laughing

# 110
  • Sofia
Мики, тук са описани симптомите:
Клинично заболяването се развива остро, като основните симптоми са температура над 38 градуса, мускулни и ставни болки, силно главоболие и изразена обща отпадналост. Заболяването може да се съпътства и от възпаление на горните дихателни пътища, с изразена мъчителна кашлица или стомашно разстройство. (цитат от днес.бг)
Аз и Вико и бяхме с болки в мускулите, температура, сополи и кашлица - ако е бил същия грип, разбира се.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 12:39 от honey_bee

# 111
Зори ,абе за море си е друга работа там някак на плаж по цял ден ,вода, пясък, игри времето през деня минава лесно и забавно за тях изморяват се спят си вечер добре ,въобще това не го броя  Sunglasses Обаче екскурзия  Confused нито забележителности може да се обикаля спокойно нито по магзини въобще интересите в едно такова пътуване на деца и родители са различни, може би в крайна сметка зависи къде и за какво отиваме де, защото ние на Велин град миналата година с децата ходихме и изкарахме супер ,но там плановете са -почивка -така можеш да обърнеш внимание на детето да се съобразяваш с неговите забавления .
Jessy I  ,при нас играчки въобще няма да го впечатлят Алекс та ще взема някъкви неща за хрупане и естествено бонбони ,поне половин час ще утрепаме . Та зареди се и ти за всеки случай  Peace

# 112
hahaha hahaha hahaha
Аз имам да си 4акам да ми каже,4е ме оби4а Crossing Arms и най вероятно първо ще го 4уя на португалски,4е е по лесно за казване.Той и "мамо" ми казва на португалски т.е. "маи",ама го повтаря по 100 пъти на ден.А от 3 дни  се е пристрастил към едно анимационно филм4е,казва се "Направете път за Ноди",от сутрин до ве4ер го гледа и ако го спра реве като магаре Crazy,даже си мисля да го купя и на български Mr. GreenКашлицата ни оба4е пак взе да се влошава и май пак трябва да ходим на лекар Rolling Eyes
Здравейте мили4ки Hug
Кетито стискам палци вси4ко да мине успешно PraynigМоже и да ти кажат пола на беб4ето ве4е Hug
Туити Боб4о много е порастнал Hug,4акам с нетърпение и снимките от Испания.
Калина и мен са ме заливали вълните,когато миналата пролет се опитвах да покажа океана на Дани отблизо и докато се усетя и бях с мокри обувки Crazy,добре 4е Дани беше в ръцете ми,та неможа да се намокри.
Мила много ми е мъ4но като те 4ета,знам колко е ужасно да не се наспиваш,защо не пробвате да го оставиш да спи с мъжът ти,а ти да спиш в друга стая?Дано скоро Бобата да запо4не да спи пове4е Hug
Дейзи пиши още за магариите на Али,на мен ли4но ми е много интересно и въобще не си досадна Hug

# 113
мерси милички за милите думи Hug

За почивките и екскурзиите
Б в самолета го удържах, както Джеси Heart Eyes писа с нови играчки и кърмене,но така се държа, че се червих постоянно-нямаше по шумен пътник от него #CrazyДобре,че беше на самостоятелна седалка ако трябваше да е и върху мен щях още тогава да съм сдала багажа Crazy
С колата също само с кърмене решавах проблема ама сега, как ще става номера не знам newsm78
Иначе аз също съм за пътуването с деца ,защото им се отразява наистина прекрасно и правят скок в растежа(Б например прояде плодове в Анталия)
Но на този етап Б не е за екскурзии а само за почивки.На екскурзиите и аз ,като Мики Heart Eyes не мога да си се представя с Б например  в музей или галерия Embarassed
Напоследък се замислям обаче ,че освен на почивките с Бобата , би било чудесно поне за един уикенд да ходим понякога и само с мъжа ми,но няма на кой да оставим малчо а и сигурно ще ми липсва newsm78

# 114
Привет и от мен Hug Hug
Ох, много е гадно навън времето. Ние все пак се разходихме с Катерина, но не си е работа, то не е вятър, то не е дъждосняг ooooh!
Мила, имаш и моето съчувствие Hug. Само мога да предполагам как се чувстваш, макар че и аз въпреки, че почти всяка нощ спя без прекъсване, не мога да се отспя. Искам някоя нощ да спя "спокойно и необременено" до обяд, но няма такова нещо...
На болничките пожелавам бързо възстановяване Praynig Hug А другите да се пазят. Като че ли това, че си останах и тази година у дома и си гледам Катето ми се отплаща, слава Богу не е боледувала тази зима fingerscrossed.
Иначе за любовните обяснения, Катето често ми "пее" "Мила моя мамо" и набляга на Колко бичам Heart Eyes Heart Eyes И ми отговаря, когато й кажа че я обичам Heart Eyes Иначе умира да я гушкам, целувам, галя, чеша, гъделичкам, и ако случайно не се сетя започва да ме побутва или да се слага под ръката ми...голям смях Joy Joy
Кетито, миличка, стискам палци всичко да е наред fingerscrossed Hug Пиши, като се прибереш!
Галя, Калаза, Туити, много са ви хубави децата. Много са пораснали. Ивка е като ангелче Heart Eyes Heart Eyes
А за пътуването със самолет, не е задължително палавите деца да се държат лошо в него. Аз също много се тревожех как ще се справи Катето по време на полета ни (2.30ч.). Беше перфектна. Взех й книжки, четохме, пяхме, гледахме през люка и съвсем малко подремна. Помня, че накрая на полетите получавахме комплименти от околните пасажери. Т.че не губете кураж.

# 115
Мила ,абе то е хубаво ама да ти кажа и да намерите кой да го гледа едва ли ще го направите  Wink /на този етап/На мен лично сърце не ми дава , когато отиваме на екскурзия си викам по добре без децата да не ги тормозя да обикалят като коне и това върши работа за успокояване на съвестта ,но да отида някъде на почивка и на чист въздух без тях немога и това си е. Нали за нова година искахме да ходиме извън София ,но точно поради тази причина се отказах защотото пък ако бяхме отишли с тях щеше да ми е притеснено на самата нова година ,че бяхме голяма компания /пиене,пушене/ абе не е за деца..
Може би трябва още малко да пораснат и да разбират повечко  ,аз Симона съм я оставяла и сме ходили на море с приятели ,но и обяснявам къде отиваме и че ще сме само големи и тя сама ми е казвала ,че неиска да идва а предпочита да си седи с баба си и да си се забавляват ,чувахме се всеки ден по тел. и я усещах спокойна ,но въпреки това ми беше много мъчно. Абе няма как не става и все с тях да се носиме навсякъде, все пак и те трябва да свикват на самостоятелен живот ама това откъсване е доста трудно и за нас а може би и за децата.

# 116
Мики   Hug права си! За по4ивка си е ОК с детето, а ако се отива за разглеждане, шопинг и т.н не е много уда4но, но има решение веднъж се отива за разглеждане на забележителностите и купон, а втория или третия за "по4ивка" с детето Wink

Honey_bee - това за симптомите е за Соломоновия вирус нали?

Зоуи, много лошо с тази кашлица, и на вас много ви дойде зна4и Sad Дано уцелят лекарството и се оправи Дани!  Praynig

Беше питала за памперсите - ние сме над 6 памперса дневно, но с това коли4ество вода дето изпива  Crazy нормално. Аз едвам по половин литър пия , а тя може и към 3 и пове4е литри да изпие само вода! Незнам като махнем памперса през 5 минути ще сме в тоалетната сигурно. Мъжа ми е същия - 5 литра вода на ден пие Crazy

Мами ще имаме ли срещи4ка в неделя или събота? Кво стана с анкетата, да правим ли резервация?

# 117
Момичета, благодаря за комплиментите към Ивка Hug Heart Eyes При нея промяната наистина е голяма - роди се с черна коса и тъмно сиви очи, а в момента е сламено руса със сини очи Simple Smile Често ми се случва да ме питат на майтап "абе това дете ваше ли е", защото и мъжът ми е с тъмна коса и очи Laughing .
Покрай този грип и аз съм параноясала - всеки ден и меря Т и съм на тръни. Притеснявам се,защото е дребничка и при всяко боледувани сваля килограми Rolling Eyes На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Hug
Успях да разгледам и снимките на мъниците - всички са много сладки и порастнали  Heart Eyes
Аз също искам второ детенце, но поне след 2 години. Бременеенето и раждането не ме плашат, но ми се струва трудничко с породени деца Thinking
Нели, стискам палци всичко да е наред с бебчо и съм сигурна,че ще е така Hug  Heart Eyes
Миличка, много прегръдки и на теб  Heart Eyes Аз също като не си доспя съм много изнервена и ми идва да хвана пътя на някъде Sad Това е и една от причините да не искам сега второ дете, въпреки че според мъжа ми вече е време Simple Smile
Целувки на всички Heart Eyes

# 118
Срещата остана за неделя в 13.00ч. И аз се чудех дали не е време за резервация?

# 119
  • София
И ние сме в отбора на болните - Ема вдигна температура тази нощ - не съм спала, през 5 мин й я мерих, че тя има навика да вдига над 39С. Ще си поседи до края на седмицата в къщи и се надявам да мине по-леко гадния вирус. Нейната педиатърка каза, че има много болни дечица, а вирусът причинява усложнения. Охх, дано не се стига до там.

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт