Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 552
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за подкрепата!Аз хич не се и надявам,но поне да ми имат данните в компютъра.
Уна,Кат,Ели,в крайна сметка този форум е точно за това-да споделяме!Животът  е не винаги розов и на човек му става много по-леко,когато има с кой да сподели.
Уна,дори не мога да си представя какво ти е!Но поне кълбото се е търкулнало в правилната посока и няои възли са се отплели.Няма да забравиш,но пък ще се почувстваш по-добре скоро.Пък и вече нали си шеф Mr. Green-трябва да се справиш,което съм сигурна,правиш чудесно!
Кат,моите баба и дядо починаха през една година и мама се грижеше за тях.Беше се сринала психически,защото не й беше лесно да гледа родителите си в такова състояние.Разбира се,всичко се отразява на децата,които цял живот остават такива,когато стане въпрос за всичко,което е изградило живота им-родителите им.Така че разбирам мъжа ти,ще му мине,но трябва време.Много е тежко да виждаш майка си толкова нещастна,знам го от ичен опит.А за баба ти-много ми е жал за нея.Това е човекът,с който е минал целия й живот.Първата година казват,че е най-трудна.Но виж ти можеш да си помогнеш.ПОмоли го да геда мачуганка и отиди някъде с приятелки.Дори за няколко часа да е,ще се почувстваш нормална.Пък и за басейн може да провериш някъде. Grinning
Ели,страдаш от моята следзачатийна депресия Mr. Green.Ама минава,миличка.Но ще ти звънна да си поговорим.

# 121
Здравейте!
Аз се завърнах супер отпочинала. Детето ми се видя доста пораснало. И много ни се радваше. Цяла вечер не се отлепих от него.
Утре сме на детски рожден ден, но ще се постарая да кача малко снимки от почивката. Днес ходихме и до Кръстова гора. То без малко да не успеем. Колата като закъса малко преди манастира и добре че бях по настоятелна. С Дидко се метнахме пеша 3км и стигнахме заветния хълм. Определено си заслужаваше.
Шуши, наистина по тези места природата е невероятна. За първи път видях толкова огромни скали! а в Ягодинската пещера е +6градуса. Толкова интересни неща има там , че просто за студ не си помислих. А в Дяволското гърло видяхме прилепите. Ще кача по една снимчица на всичко което ме е впечатлило.
Ирка, успех ти пожелавам. Наистина нищо не губиш само да опиташ! Уна, виждам че нещата се развиват във ваша полза, макар и със загубата на доста нерви. Но това е неизбежно. Важното е накрая всичко това да си е струвало. Аз като знам какви нерви троша покрай делата на моята приятелка, понякога сън не ме хваща, а засягането на лични интереси е още по страшно. Така че в случая реагирате съвсем нормално с брат си! Успех в новата професионална позиция!
Кат стискам палци и при теб нещата да се нормализират. Да има кой да те отменя за да поемаш глътка въздух и да си по пълноценна за детето си!
Всички сте много хубави на снимките, а Жули страшно се е променила! Поне на тази снимка, пораснала е!  Wink

# 122
  • Велико Търново
Добро утро,мацки!
Айде на кафето

# 123
  • София
Здравейте,момичета.
Честито на всички рожденици,че вече ги забравих поименно(ще ми простите,знаете как е с паметта Laughing)
Велиса,дано мъжът ти се оправи бързо да не се тревожиш;както и всички болници
Лони,малкият хич не ми е кротък(да е жив и здрав),но много обича да седи там и после да се прави,че пада в леглото,та поне го обличам след баня без да ме стяга кръстът.
Хей,бременелки-дръжте се,много е трудно и лично аз искрено ви се възхищавам(нямам такава смелост и наполовина),ще се справите отлично щом сте стигнали дотук Hug
Уна,искрено ти желая успех,да е всичко най-добро за твоето семейство и много здраве и радост  в бъдеще Praynig
Анна,браво на твоята сладурана,моят мъж  колкото е див и се прави на голям,толкова се шубелисва горкото от големи плюшки,много е смешен горкият.
И Гоги е на 4-ка памперс още,но няма изгледи скоро да се научи без;и аз ще го мъча пролетта,сега се крие и си свършва работата и после идва при мен,подава миризливо дупе и ГОРДО ме уведомява-мамо,аки има. Wink

# 124
  • Плевен
Привет МАЙки!
Сиске мерси за кафенцето, ще ми дойде супер, защото от 10-тина дни не съм хич в кондиция. Първо бях болнава, а после едни депресивни мисли ме налегнаха....май съм в на Кат положението ...., но скоро светлина в тунела не виждам, само се моля по-скоро да се стопля за да сме повече време навън, че подивях....
Добре завърнала се на Ани. Благородно и не чак толкова благородно ти завиждам за почивката. В тази част на Родопите има и още много красоти за гледане, аз се влюбих в това място, а и там е сътворена Тери  Wink
Уна, стискай зъби още малко.Добре, че горе-долу се очертава разрешаване на ситуацията при вас и сте устояли на едни от най-трудните моменти  Hug

Тъкмо мислех да изляза някъде, защото днес Валери е при нас, но такъв силен вятър духа, че ще ме отвее нанякъде въпреки не малкото ми килограми... Навсякъде в Плевен е пълно с камари мръсен сняг, няма ли да свършва тази зима искам лятоооооооо  sun

# 125
  • София
Добро утро и от мен, наспала се за първи път от 1.8 месеца насам. Две нощи без будене по два, три пъти си е направо върха. Разходката беше чудесна, времето невероятно. Такова разтоварване, че го пожелавам на всички.  bouquet

# 126
  • София
Анна, а шопинга, а шопинга?

Cat,  Hug

# 127
  • София
Шопинга беше подобаващ, но за мен не това е най-важното, много по-важно е хубавото изкарване в приятна компания. Иначе понакупихме разни неща от Zara и Маркс и Спенсър, и действително си заслужаваха разходката, защото тук такива намаления няма. Много ме впечатли морето там, едно такова чисто, водата почти прозрачна и я няма специфичната миризма на водорасли  Sick, разнасяща се по нашето крайбрежие.

# 128
Добър ден и от мен!

Днес е слънчево, но пък ни отнесе вятъра... В резултат на което май тръгнах да се разболявам.

Анна, вие вечерта ли се върнахте от Солун или преспахте там? Евентуално да дадеш някакви координати на хотел, защото тази година вече е крайно време да отидем на почивка в Гърция!!!!
Радвам се, че си успяла да си отпочинеш, защото аз въобще не успях да се отпусна. Що за чудо съм и аз не мога да си обясня. През цялото време докато бях по магазините вчера си мислех за дребния, спи ли, яде ли, дали се е наакал, дали слуша баба си... Въобще направих едно пазаруване на бегом и се прибрах! Май ще ми е нужен психолог за този проблем!!!

Мамите с наченки на депресия - горе главите! Намерете си някакво приятно занимание и повдигайте духа докато е време, та да не се отразява вашето състояние на настроението на дребосъците.

Ани, чакаме интересни снимки  Peace

# 129
  • София
Танче, не сме спали в Солун, нямаше как да си оставим децата за толкова време. Така че за хотел незнам. Но мисля, че самият Солун не е подходящ за лятна почивка, по-скоро някое курортче. А и аз съм чувала, че в Турция е по-евтино, отколкото в Гърция.

# 130
Анни, по-евтино е в Турция, но е по-далече, пък и в Турция сме били вече...
Ще го измислим варианта за почивка, да сме живи и здрави само Simple Smile

# 131
  • София
Танче,в Гърция моите колеги миналото лято се изредиха в ето тази вилаhttp://aachen.markt.de/category,109/index,9/recordId,9b20587a/show.htm#_self.Всички бяха много доволни,аз естествено не съм ходила,но не каза никой нещо което да не му харесало.Изключвам тези които бяха там през юли месец,те са изпукали от жега и по цял ден са стояли при климатика.Колежката която беше там през септември беше най-доволна,нормални температури и много спокойствие.Тя ми каза,че е идеално за семейства с малки деца,имало условия за игра.Цените доколкото си спомням бяха от 45-30 евро на ден за целия апартамент,вътре май има две спални,хол и кухня.Ако се интересуваш ще питам за подробности.

# 132
Добра вечер, момичета!
Ходихме във Велинград... Много ми хареса и хотела и процедурите, а и времето беше страхотно... И аз успях да се наспя като Анна...
Само, че като се върнахме Марти кашля и има хрипове... Утре ще ходим на лекар...

Лека вечер и стискайте палци да не ни включват АБ...  Praynig

# 133
Руми, струва ми се че си празнувала в твоя любим клуб! Поправи ме ако греша!  Wink

Тъкмо сега качвам снимките, докато си пусна поста да се надявам че ще са се прикачили. Няма да качвам много че има доста. Дано поне да успея да кача всички които искам, че всички с с различен размер, не знам как става тоя номер. Ама разлика огромна.
На отиване,минахме през Бачковския манастир. Там всеки е ходил навярно, няма какво да слагам снимки. Има няколко снимки от Кулата Снежанка. Там до върха те качват с асансьор, та се сетих че не мога да се сетя каква е длъжността на човека дето превозва хората с асансьора.  Mr. Green Ако някой се сети нека да сподели ,моля, че какви ли не длъжности ми се въртят из главата и само за асансьорния превозвач не мога да се сетя.  newsm78
В Ягодинската пещера ще кача само това което ми направи впечатление. Сталагмити, сталактити и сталактони има във всяка пещера. Отпадат. Това което ме впечатли доста е е там има зала за граждански бракове. Добре че не я видях по рано, че щях да карам Дидо в пещера да сключваме брак. Атмосферата е невероятна. На снимките не си личи толкова. Друго което ми направи впечатление са сталактити които образуват пещерни драперии. И тук вече ми паднаха батериите на апарата, не успях да заснема две много интересни образувания - леопардови кожи (образуват се от глината в скалата, малки кафяви ямички, които наподобяват леопардова кожа) и най интересното образование - пещерни перли. Образуват се от ударите на капката вода в песъчинка. Капката бие точно на едно место и тая завалва песъчинките че се образуват перлички, които нарастват. Процеса е много бавен. в порядъка на стотици години - не помня точната цифра.
Дяволското гърло е интересно с това , че в пещерата има водопад чува се едно страшно бучене. Нарича се така, защото каквото падне във водата всичко се поглъща. Там има една Орфеева чешма, от която пише вода и лепиш монета за пречистване на греховете, след което да започнеш да трупаш нови.  Mr. Green Видяхме и прилепи, снимах ги, но в тъмното не си личи почти нищо. Стъпалата ,които трябва да изкачиш за да излезеш от Дяволското гърло се равняват на една 20 етажна сграда. И наклона по който изкачваш е почти вертикален. Доста екстремна пещеричка!  Laughing
Има и няколко снимки от Кръстова гора. Там интересното е да си напълниш вода от Аязмото, лековита. След като преминеш алеята с Параклисите има Кръст, за който се вярва че ако окачиш дреха на него , тя се зарежда с положителна енергия. Има и разни камъчета, върху които има кръстчета. Такива естествени, но трябва да имаш голяма фантазия за да видиш кръста.
И до Перперикон исках да отидем, но Дидо ме разубеди че там е хубаво да се отиде когато няма сняг.
Ето и албумчето със снимките. Описах ги. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214003

# 134
Танче, на път за Гърция непременно да се отбиеш, а може и да ни погостувате, ако намерите временнце Hug
Ани, страхотни снимки си качила, а виждам,че сте се забавлявали. Това розовичкото на ръчичките белезници ли бяха Embarassed Embarassed. Дано излезе и сестричка за Ивко Wink. Харесаха ми и пещерите и кръстова гора. А гледката от кулата е супер.
Анна очакваме снимки и от твоя шопинг тур. Дано не си забравила да вземеш апарата с теб.
Вчера почина дядо ми и днес ще е погребението. На 6.01 Йорданов ден пък почина на мъжа ми дядото. Незнам какво става, но дано годината да продължи само с хубави неща, че както е започнала.... не искам и да мисля.
Лека и спорна седмица на всички от нас с Руменчо.

Общи условия

Активация на акаунт