Люси, благодаря за кафето. Сутринта си го изпих с кеф и мнооооого добра компания!
Днес се поразходихме стабилно навън или май по-точно е поносихме се стабилно навън! Стигнах до откритието, че като обуя по-дебел чорап на Никола и явно го стягат чепиците и не иска да ходи, а да го гушкам.... Та или ще купувам по-големи обувки или ще му обувам тънки чорапи...
Боби, не си заслужава да си изкарваме ядът върху дребосъците (макар, че и аз нерядко го правя). Като те ядоса свекърва ти, взимаш дълбоко въздух (за оросяване на мозъка), отиваш и й забиваш една глава без предупреждение! Да знае следващия път да внимава в картинката.
Иначе е съвсем в реда на нещата като си изнервена да си го изкараш на детето, щото то допринася за нервното разстройство на мама с "бананите в ушите" и безбройните бели! Гушни го силно Гого, извини му се и го целуни. Кажи му, че не е виновен и то детето ще ти отговори с усмивка и любов!
Олче, оттърва се ти от "изобретенията" на малкия бандит! Сега сигурно от страни ти е много весело
(това с най-добри чувства, знам че ти липсва много).Анни, евала за спокойствието ти. Ако това се беше случило с моето диваненце, сигурно щях да изпадна в ужас и хич нямаше да ми е смешно. Ама и Евка си е герой
.Така, наобядвах се във вашата приятна компания и ще ви пожелая лек и весел ден, че мен ме чака готвене, простиране, миене...

егати късмета