Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 549
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Ами добър ден и от мен!

Люси, благодаря за кафето. Сутринта си го изпих с кеф и мнооооого добра компания!
Днес се поразходихме стабилно навън или май по-точно е поносихме се стабилно навън! Стигнах до откритието, че като обуя по-дебел чорап на Никола и явно го стягат чепиците и не иска да ходи, а да го гушкам.... Та или ще купувам по-големи обувки или ще му обувам тънки чорапи...

Боби, не си заслужава да си изкарваме ядът върху дребосъците (макар, че и аз нерядко го правя). Като те ядоса свекърва ти, взимаш дълбоко въздух (за оросяване на мозъка), отиваш и й забиваш една глава без предупреждение! Да знае следващия път да внимава в картинката.
Иначе е съвсем в реда на нещата като си изнервена да си го изкараш на детето, щото то допринася за нервното разстройство на мама с "бананите в ушите" и безбройните бели! Гушни го силно Гого, извини му се и го целуни. Кажи му, че не е виновен и то детето ще ти отговори с усмивка и любов!

Олче, оттърва се ти от "изобретенията" на малкия бандит! Сега сигурно от страни ти е много весело Simple Smile (това с най-добри чувства, знам че ти липсва много).

Анни, евала за спокойствието ти. Ако това се беше случило с моето диваненце, сигурно щях да изпадна в ужас и хич нямаше да ми е смешно. Ама и Евка си е герой Simple Smile.

Така, наобядвах се във вашата приятна компания и ще ви пожелая лек и весел ден, че мен ме чака готвене, простиране, миене...

# 181
  • София
Ами Танче спокойна съм, защото вече претръпнах. На тая възраст Монката вече беше си чупил ръката, какво да ме уплаши едно изтъркалване по стълбите. Joy

# 182
Добре дошли на мама Рокси и Мариела!

# 183
добре дошли на Рокси и Мариела.

# 184
Даниеле, аз правих надстройка на леглото мнооого отдавна. Но я ползвах само един път и той толкова много рева, все едно е във затвор ,че от тогава се отказах да я ползвам. Ако има начин бих ти я дала да опиташ, че ако ефекта е същия не си заслужава да правите и после да не се ползва. А за заиграването - нормално е. Ивко като беше по малък си играеше сам в другата стая , а сега все след мене ходи и си играе само ако и аз играя с него.
А за падането на Евка и на мен ми стана весело, особено щом е невредима , няма как да не ти стане смешно. Толкова смешни физиономии правят като паднат и се претъркулят някак си че и аз се смея на Ивко в такива ситуации и той вместо да ревне почва да се смее с мен.  Grinning
Добре дошли на roksi 78 и Мариела!   bouquet

# 185
  • Велико Търново
Добро утро,дами Grinning
Не съм имала удоволствието доста отдавна да ви сервирам кафето Heart Eyes

На мен тази сутрин ми е малко тъпо,защото трябваше да пием вино с Fy,ама тя няма да дойде Sadегати късмета ooooh!
Хубав ден на всички с пожелания много да пишете Hug

# 186
EEEEE Сисе браво бе , ти се разписа! Чак и на мен ми идва да пия кафе в твоя чест!  Wink

# 187
  • Велико Търново
Ани,да не изнасилваме нещата Mr. Green
Заповядай

# 188
Добро утро, както изглежда и днес ще си изпия кафето в превъзходна компания!

Пък и ако се разпишат повече от вас да има и какво да прочета кефът ще е пълен Simple Smile

Лек ден!

# 189
Добро утро и от нас!
Мерси за кафето, Сисе!
Ние утре с мъжа ми пак ще забягваме на някъде... Все още незнам къде, но наблизо до София... Започвам да ровя... Ако имате предложения...  Hug

# 190
Шуши, ако не сте ходили в Копривщица, идете да отдъхнете там... Стига да ви харесва възрожденската обстановка, де!

# 191
  • Плевен
Добър ден  Grinning
Благодаря за кафенцето  Hug

Анна голямо премеждие сте имали с Евка, ако бях на твое място сигурно е щяла да ми се изправи косата. Радвам се, че я показа тази сладурана , много  Hug от нас.

Малко вести от нашето ежедневие придружено със снимков материал, а ако сте послушни и с бойни заслуги утре и видео материал ще приложа Heart Eyes

Последната мода при Тери е да й правя прически и след това задължително да я заведа да се види на голямо огледало, малък размер не признава .
Другата мода от една седмица е да предполага кой говорител ще казва прогнозата за времето и спортните новини - не по имена естествено  Mr. Green, а дали е леля или чичи и ако познае е голям кеф и пляскане за браво. Само като чуе музикалната "шапка" на прогнозата за времето и вече казва и е в очакване да се появи говорителя  Grinning
Ака и пишка все още в пампата, но се крие когато й се доака и аз разбирам по този начин. Понякога я слагам веднага на гърнето, но ако тя не иска да го направи предпочитам да се изака в памперса. Бяхте засегнали и размера на пампите, отскоро ползва Либеро 5 - 10-16кг.
Ето и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215020

Това ще е за днес, защото филмчето, което Тери гледа свършва и трябва да си играем.
Желая ви прекрасен ден изпълнен с игри и весел смях  Heart Eyes

# 192
  • София

Ака и пишка все още в пампата, но се крие когато й се доака и аз разбирам по този начин. Понякога я слагам веднага на гърнето, но ако тя не иска да го направи предпочитам да се изака в памперса.

и ние сме така. явно още не е готова да сяда на гърне. не съм я насилвала. тя така или иначе става веднагически от гърнето...  Stop

# 193
  • София
люси, забравих да кажа колко ми хареса снимката с твойта пижама Simple Smile

ето ни и нас:

# 194
Тери и Мия са големи сладурки!!! Тери с тази цикламена вързулка да я изядеш  Heart Eyes

Момичета, да ви споделя една мисъл, която прочетох някъде и много ми хареса...

"Бракът е като телефонното обаждане, ако не набереш правилно, ще се свържеш погрешно..."

Казала го е 84-годишна американска актриса, но забравих името й...

Танче, мерси за идеята, ще го обсъдим със съпружеското тяло...

Общи условия

Активация на акаунт