Да поздравя всички от последните дни имали повод за празнуване!

Пипив, стискам силно палци всичко да приключи по най-благоприятния начин за Цвети! Дано има късмет и Господ да е с Вас - вие го заслужавате!

Малките съкровища от снимките са прекрасни!
А Мия и Тери - направо позират като супер-модели - малки бонбонки!Като гледам от снимките май Никол е с най-късата косичка от малките дами, въпреки това пак правим прически, даже и в детската градина съм занесла един плик с ластичета и шнолки, че там едно детенце като види и всички искат, няма значение дали е момче или момиче. Миналата седмица Никол за първи път беше на фризьор (тя и преди това е ходила с нас в салона, така че не и беше непозанато), докато я постригваше (силно казано, по-скоро оформяше) фризьорката тя през цялото време искаше да се гледа в огледалото, и като я питах Коя е тази красавица в огледалото и тя отговаряше - Кол
. То не че сме имали кой знае колко коса, но фриэьорката ми каза, че е хубаво да се постриже малко, за да може да почне да и расте нейната си косичка, че сега си е една бебешка перушинка. А онзи ден като пазарувахме в един магазин и една баба й вика "Ама много си хубав за момченце", при което аз
- е писна ми, таман вече не ни бъркаха и сега с новата прическа отново. Да са ни живи и здрави, пък кой каквото ще да си мисли ....Иначе сме добре, вече доста неща говори и е много смешна и ми е много приятно да си общувам с нея.
Да пожелая успех на мамите, решили се и подали документи за нова работа - Ирка, Люба и Таня! Да споделя и моя личен опит и наблюдения откакто Никол е на детска градина - стана по-самостоятелна, иска всичко сама да прави, имам чувството , че и тя се чувства по-добре, както си говориме с други мами - и на тях им писва от нас, представете си ги какво ли си мислят за нас - всеки ден ги караме да правят едно и също, една и съща обстановка, играчки и т.н., колкото и да се мъчим да ги разнообразяваме, постоянно ги дебнем за нещо. Така, че смело действайте и успех!
Да не забравя да изкажа възхищението си за уменията на мама Руми да прави торти - направо са страхотни, както и да ги погледнете - на снимките сте ги видяли, просто са уникати, а за вкуса ......
не се описва!Лек ден и много
на малките палавници!
Въпрки 4е понякога издивяввам у дома, а и децата имат нужда от социализиране. 
Дано да е скоро... 

на новата мама!Мисля,че не е необходимо да казвам,че при нас е супер