Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 555
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На мен честно казано ми е по-кеф за разходката, дано е хубаво времето. Че вече хич не ми хрумва какво да си купя, сигурно децата пак ще намажат най-много.

# 106
  • Велико Търново
Завистта ми в случая е всеобхватна Mr. Green

# 107
  • София
Ето малко снимки от моята балерина. Тук е с любимият си "меци", както тя му вика. А озъбената физиономия е следствие от желанието ми да се усмихне.

# 108
  • Варна
Евка е голям бонбон  Heart Eyes Crazy и с този "меци"  Crazy Приятна разходкааа, и на мене как ми се искаааа..... ама няма  Tired Стоя си пред компа и вкарвам стари справки от годишните отчети като луда, че трябва да се регистрираме в тъпата нова камара на строителите  Twisted Evil и аз завиждам пък за разходката Crossing Arms Blush Mr. Green

И да кажа, че и Жулката такава една пораснала мадама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито на мъжа на Пейзи!!! Да те уважава, глези и радва все повече, и да бъде най-добрия татко на Ради!

# 109
Честит рожден ден на всички празнуващи, да са живи и здрави.  bouquet
Мимозке, завиждам благородно на цялата красота дето си видяла и споделяш с нас. Благодаря. Hug
Приятно пазаруване и на Анна.
Руми все още е с 5 номер на памперс и засега е добре.
Вени-Вики и ние имаме проблем с зъбките и го водя на заболекар. Преди да го сложат на стола се изреждаме цялата фамилия да ни мият зъбките, но когато дойде негов ред става страшно. Мажат го с някакво мазило и се стремим да ги запечатаме в това състояние, т.е. да не се рушат повече. Води го да не стане късно и да се изронят целите. и при нас проблемни са горните резци, казаха че било наследствено.Аз не му давам въобще благо и шоколад. Искам да го науча да яде плодове и здравословна храна. Рядко давам и бисквитки.
Аз го водих на детски стоматолог, но докторката изплаши и мен, да не говоря за детето. Така че вече си го водя при моята стоматоложка, от която съм доволна и действа внимателно, въпреки истеричното поведение на сина ми.
Ани, чакаме снимки от Пампорово и Мимозке пускай следващия материал.
Децата са станали голями сладури и вече излизат от графата на бебета.

# 110
Здравейте и от мен!

И мен ме нямаше дълго време, пак поради болестни състояния и в нашето семейство. Първо мъж ми беше с грип, тъкмо се пооправи и миналата събота вечер айде и аз. Разказа ми играта отвсякъде, много тежко го изкарах този вирус, едва вчера бях в състояние да стана от леглото. Не само аз бях в болнични ами и мъж ми за да ме гледа и едновременно с това гледаше и малкия. Не понесох и лекарствата и оттам усложнения, но вече мина, успях и да наготвя, изпера и пооправя отгоре-отгоре, днес. Малкият, слава богу е добре, яде с все по нарастващ апетит, върши си работите в памперса без и идея да има за гърне или нещо подобно. Ние сме на номер 4 и даже те са му хлабави на крачетата /но от новия модел памперс съм по-доволна, не пропускат толкова/. Иначе сме голям зор да намеря някоя марка, която да му пасне и да не пропуска, че с тая вода с литри дето я пием почти всяка нощ се налага да се преобличаме, което си е голяма мъка.
Това е от нас! Лека вечер на всички!
п.п. Малките сладури, които успях да разгледам на снимките са невероятни всичките!
Честит празник на всички, които съм пропуснала, а са имали повод за наздравица!

# 111
Тъййййй...
Какви са тези торти,Руми???Малеее,професионална работа!И снимките ви са страхотни!
Евка е толкова сладка,че извиках Петър да покажа физиономията Laughing
Боби,доживяхме!Тоя хубав юнак защо го криеш?
Не се оплаквайте хич за спането-Елла спи по боди с къс ръкав,без чорапи и отвита.Аз досега да съм се разболяла 200 пъти.И ходи така през деня вкъщи,боса.Ама вкъщи е топло.Но все пак сме в къща и долу ламинираният под е леден.Ама като иска така и не й тече носът...
Не било само мойто диване значи!Имало и други дзверчета диви.Вчера бях на женска вечер-кефффф.Елла приложила любимата си игра на Петър-слага си одеало върху главата и се върти в кръг на нашето легло докато й се завие свят и падне някъде.И това,разбира се,е страшно смешно.Аз тези упражнения не ги позволявам,ама той я остави веднъж да падне на земята/е,подхванал я да не се удари,ама да се изплаши/.Нашето момиче станало ревейки,но още с одеалото на главата hahaha и не повторила щуротията повече./това Люба да не го чете/.Като казах одеало-Шуши,страшно ми харесва това чаршафче на мАрти със зайците-от къде е?Искам и аааааааз
Иначе я водя в парка.На нейната кръстница момченцето е на 2.6год и Елла е абсолютно очарована от него.Той е палав,обича да бяга и да прави смешни физиономии,за да разсмива.Съответно ние ставаме и лягаме с 'Ники,НИки,Ники',а като го види,очите й светват.Много са сладки.
Имарче,  bouquetмного,много хубаво и мило ми стана от твоите думи,благодаря ти! Hug
Сега ще ми се смеете,щото си е за смях.Ама днес подадох CV за работа на летището/да отвеждам към самолети,да проверявам билети и т.н./Не съм ли отчайваща? EmbarassedСигурна съм,че ще разгърнат ръце и ще казат:бременното момиче с малкото дете,заповядай!Ама реших да опитам,ако ме викнат на интервю,поне да видя какви са им изискванията за напред.А ако ме вземат и да поработя 3-4 месеца...ех,мечти!
Исках още да пиша,ама Ел е абсоютно неконтролируем в момента...

# 112

Имарче,  bouquetмного,много хубаво и мило ми стана от твоите думи,благодаря ти! Hug
Сега ще ми се смеете,щото си е за смях.Ама днес подадох CV за работа на летището/да отвеждам към самолети,да проверявам билети и т.н./Не съм ли отчайваща? EmbarassedСигурна съм,че ще разгърнат ръце и ще казат:бременното момиче с малкото дете,заповядай!Ама реших да опитам,ако ме викнат на интервю,поне да видя какви са им изискванията за напред.А ако ме вземат и да поработя 3-4 месеца...ех,мечти!
Исках още да пиша,ама Ел е абсоютно неконтролируем в момента...

Hug

Ирка, дано да стане. Тъкмо няма да мислиш за това, че си бременна. Мен са ме обхванали едни мисли - не искам да съм бременна. Не искам да надебелявам отново. Не искам да кърмя 6 месеца без да давам нищо друго. Уморена съм от всичко това и искам да си почина и поживея. А няма как да стане.

Руми, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие, обич, мъдрост и здраво семейство. Пожелавам ти двамата ти мъже да те носят на ръце и много да те обичат.

Daniele, Калоян е очарователен на снимката в подписа ти. Дано всичко да мине и повече да не се налага да правите операции.

Наистина всички дечица са пораснали много и вече не са бебета. Приятна събота и неделя от мен. Ние планираме да се наспим добре. Дано децата ни позволят.

# 113
ирка успех в интервюто и дано те вземат, та какво като си с дете и отново бременна Peace
На всички болни пожелавам бързо оздравяване и дано операциите минават успешно и всичко да е наред.
като бяхме на доктор да забелват пилето на сина ми и аз си направих преглед и ми откриха хелния,но казаха че операцията не била спешна и да се пазя и да невдигам тежко. Било добре обаче да се направи. Мен ме е страх че дори и да ме оперират може да се появи отново и затова отлагам. дано и да не се стигне до операция. само вечер се издува, но като си почивам ми се прибира пак.
Явно децата излизат извън всякакъв родителски контрол. Опитвам да създавам някакви правила, но не винаги ми минава номера. Обикновено всичко върши наобратно и като искам нещо да направи му казвам да не го прави и тогава има ефект, иначе не ми прихваща много. Катери се и винаги трябва да си до него готов да не падне и да го пазиш да не прави бели, но пак намира начин да пакости. Дано господ ги опази, че аз вдигам ръце от него.

# 114
Добър ден!

Тук такава бомба е паднала, че изглежда всички ви е помела навън на слънце Simple Smile.
Аз днес смятам да изляза малко на шопинг терапия, ама за съжаление няма да е в Солун  Sad. От известно време съм си набелязала да купя някои неща и все не ми остава време, та се надявам днес да успея. Ще позяпам по магазините, ще разпусна психически....

Синът ми е взел мобилния телефон на баща си и разговаря ли разговаря.... Това дете взе да ни копира със страшна сила. Мен ме имитира как разговарям с майка ми по телефона. И понеже честичко й се развиквам за нещо и той като говори повишава тон Embarassed.
То детето какво да прави по цял ден - търси комуникация с външния свят чрез телефона  Mr. Green.
Чакам с нетърпение да дойде пролетта, макар че въобще нямам представа как ще се развият нещата с връщане на работа, гледане на Никола и въобще ми е пълен хаос в главата....

Янче, колкото по-скоро се оперираш, толкова по-бързо ще ти се махне този проблем от главата! Стискам палци всичко да мине нормално.
Ирка, успех с подадените документи за работа  Peace
Ели, стискай зъби и се мобилизирай, друг начин няма! Поне ще си имаш три слънца, да ти огряват живота!  Hug

Хайде, да приключвам, че малкия дзвер ми се качи на главата вече - то не е обикаляне около мен, катерене по мен, мрънкане около мен...

Лек и весел ден!

# 115
 Здравейте  Hug
Ралица заспа и аз чак сега намерих време да влезна и да прочета отгоре отгоре какво сте писали.

Нашата сага не е за разправяне. Дързост и Красота и всякакви други сапунки пасти ядът пред нас.
Едва ли има по-ненормално семейство от моето. Но това е адски дълга тема, а и за умрелите или добро или нищо.

Миналата седмица беше повече от кошмарна. Наложи ни се да забравим, че баща ни е умрял и да се борим за това което си е негово по право. Наложи се моето семейство по спешност да се пренесе да живее в апартамента на баща ми. Ралица супер учудващо за мен прие новия си дом още от първия миг като свои а тя никога не бе стъпвала в него. Това някак си ми помогна да си кажа че баща ми не би имал нищо против. Тя винаги е неспокойна и не спи добре на ново място а тук си бе като в къщи. Пак ми е гадно, но какво да се прави, през деня тичахме по разни нотариуси, съдилища общини и банки а вечер за да заспя пиех 2-3 големи полмарита.
Беше супер изнервено цялата седмица играехме си на това кои ще се сети пръв за еди кое си и ще го направи. Мисля че ние събрахме повече козове в нашите ръце. Май май ги изпреварихме навсякъде, още не е много сигурно де. Но и аз и брат ми бяхме тотално откачили, стигна се до там че не помнехме какво правим, брат ми си заряза колата с ключовете вътре /пренощувала е така на едно доста опасно място, но късмет, че никои не я е откраднал/ .... не мога да го опиша това състояние на тотално изглупяване, нищо не знаеш къде е, какво си направил преди половин минута.... абе луда работа, но аз все си повтарях че това което не ни убива ни прави по-силни и не си позволявах съвсем да рухна.
За една седмица наклонихме везните в наша полза и сега вече е доста по спокойно, постепенно и с помощта на адвокатката ни май ще подредим нещата така като ние искаме. Ще пиша като и ако стане.

Другото е че се оказах собственик на една от фирмите и имам 10 човека подчинени. Стресирах се малко отначало, но сега вече съм много по-добре и виждам светлина в тунела. Ще пиша и тук по-нататък като се до разплетат нещата. 

Тази нощ за първи път спах без да пия преди това. Още малко и съвсем ще се отърся от шока и най сетне предполагам ще почне да се съвземам.
Съжалявам, но изобщо не писах по темите които обсъждате. Моля да ме извините.  Praynig
Разгледах всички снимки- дечицата са страхотни сладури. Трябва по-често да пускате снимки.
Много са интересни снимките на Мимозата, ще чакам и следващите.  Peace
Благодаря ви и за пожеланията за жената на брат ми.  Hug

# 116
Уна, дано всичко да стане така, както искаш.
Моите съболезнования за баща ти, но се взимай в ръце, че и доста работа ти се отваря.
Танче засега не ми пречи и като си почивам през деня дори и не излиза, това с почивката е рядкост.
И аз да се оплача от моя съпруг. Напоследък или е болен или е в чужбина по работа. Помощ от негова страна никаква. Разчитам на собствени сили и нерви в трудово-възпитателната работа по сина ми. Незнам как някои съфорумки изявяват желание за още деца. Аз не бих повторила в близко бъдеще, но да не се заричам Joy

# 117
  • Русе
   Привет!
   Тези дни нямах настроение за писане, но прочетох всичко и разгледах снимките на очарователните ни май-чета! Heart Eyes И Дарито от скоро е с прическа като на Евка и много си я харесвам така, но не мога да я снимам, понеже батериите на фотоапарата вече за нищо не стават и трябва да купим нови като вземе татито заплата. Най-важното обаче е, че от няколко дни даваме на Дари сироп за апетит и тя започна да яде!!!(Дано не ме чуе  Twisted Evil) И тя е още с памперс, размера е 4+.
   Ние сме здрави, но братовчеда на Дарито, който е на 4 месеца и половина е с вирус, 3 дни беше с 39 градуса Т, повръща, разстройство, днес се е обринал, освен това има алергия към белтъка на млякото, направо в чудо се видяха вече с него Sad
   Мами, да ви кажа, че нашата мома е станала голяма кокона! Mr. Green Всеки ден ми сочи парфюмите и се тръшка и реве, докато не й сложа и на нея. Иска да й мажа ръцете с крем, а днес, като ме видя да си пиля ноктите ми подаде пръстче с едно кокетно движение! Grinning Напоследък започна да се заглежда в анимационните филмчета и така успявам да си открадна някоя минута и за мен Embarassed Най-новата ни дума в речника(не е много за хвалене) е момуне/маймуна/. Не съм я учила специално, един ден, като й пусках канал Бумеранг и казах "Ето ги твойте маймуни" и тя веднага повтори! Вече трябва да внимаваме какво говорим пред децата, особено татковците.
През нощта Дарито спи в спален чувал до към 6 сутринта, когато се събужда и я вземам да си доспи при нас на спалнята, където разбира се веднага се отвива! Ако не я взема са страшни ревове и сърдене, а вече с очите си видях, че може да прескочи решетката на леглото сама.
   Благодаря на Мимозка за снимките и разказите за Китай! И баща ми ходи там преди няколко години, но каза, че не можел да ни разказва, трябвало да се види лично Crossing Arms
   Кураж и много спокойствие на бъдещите майчета Ирка и Ели!
   Целувки на малчуганите Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 18:38 от Mimeto78

# 118
  • София
Ирка,стискам палци да успееш да почнеш работа,а ако не те поканят на интервю,направо си ги съди за дискриминация,какво като си с дете и си бременна,щом си си подала документите значи имаш желание да работиш при тях.Успех!

# 119
  • София
 Hug

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 01:04 от cat11

Общи условия

Активация на акаунт