Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 549
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мами и сладки калпазани!

Да поздравя всички от последните дни имали повод за празнуване!  bouquet

Пипив, стискам силно палци всичко да приключи по най-благоприятния начин за Цвети! Дано има късмет и Господ да е с Вас - вие го заслужавате!  baby_neutral

Малките съкровища от снимките са прекрасни!  Hug А Мия и Тери - направо позират като супер-модели - малки бонбонки!

Като гледам от снимките май Никол е с най-късата косичка от малките дами, въпреки това пак правим прически, даже и в детската градина съм занесла един плик с ластичета и шнолки, че там едно детенце като види и всички искат, няма значение дали е момче или момиче. Миналата седмица Никол за първи път беше на фризьор (тя и преди това е ходила с нас в салона, така че не и беше непозанато), докато я постригваше (силно казано, по-скоро оформяше) фризьорката тя през цялото време искаше да се гледа в огледалото, и като я питах Коя е тази красавица в огледалото и тя отговаряше - Кол  Joy. То не че сме имали кой знае колко коса, но фриэьорката ми каза, че е хубаво да се постриже малко, за да може да почне да и расте нейната си косичка, че сега си е една бебешка перушинка. А онзи ден като пазарувахме в един магазин и една баба й вика "Ама много си хубав за момченце", при което аз  #Crazy - е писна ми, таман вече не ни бъркаха и сега с новата прическа отново. Да са ни живи и здрави, пък кой каквото ще да си мисли ....
Иначе сме добре, вече доста неща говори и е много смешна и ми е много приятно да си общувам с нея.
Да пожелая успех на мамите, решили се и подали документи за нова работа - Ирка, Люба и Таня! Да споделя и моя личен опит и наблюдения откакто Никол е на детска градина - стана по-самостоятелна, иска всичко сама да прави, имам чувството , че и тя се чувства по-добре, както си говориме с други мами - и на тях им писва от нас, представете си ги какво ли си мислят за нас - всеки ден ги караме да правят едно и също, една и съща обстановка, играчки и т.н., колкото и да се мъчим да ги разнообразяваме, постоянно ги дебнем за нещо. Така, че смело действайте и успех!
Да не забравя да изкажа възхищението си за уменията на мама Руми да прави торти - направо са страхотни, както и да ги погледнете - на снимките сте ги видяли, просто са уникати, а за вкуса ......  Heart Eyes не се описва!
Лек ден и много  Hug на малките палавници!

# 196
  • София
Здравейте и от мен.
Люба за майчинството, аз си го получавам от работодателя и ми е съвсем редовно. Даже сега гледах, че са ми превели за януари. Най-хубавото е, че наистина е 220 лв. Laughing
Ето малко снимки от моята дуда, само за мачкане и гризкане я ползваме (видно е защо). Ще ми се да идва пролетта и лятото да си покажем хубавата фигура. Joy

# 197
Здравейте майчета на майски зайета.
Ние не сме писали мноооооооого одавна, ма се надяваме да си спомняте за нас. Тъй като бях порицана леки4ко (ол4ето  Hug), реших да си взема бележка, ма не обещавам да съм от най-редовните де Embarassed То това бе6е преди месец де ама изкарахме семица в планината около коледа и НГ после е един хубав вирус с 39.5 темп и сега да не кажа голяма дума сме горе долу добре може би 6тот каката не я водим на градина и не ни е донесла не6то ново у дома.

Малко инфо за нас:
Много сме дребни4ки около 10 кг и 82см. Ма сме от много приказливите. Много и се кефим у дома 6тот сама си пее песни4ки /любима "Крила баба крила орехи в торбата"/,а кака и я у4и на стихотворения от което произлизат много сладки ситуации и 4удновати дми4ки като "4ако пе", което  разбрахме какво е когато един ден се залепи пред телевизора в 18 4аса когато по Бтв запо4ва "Това го знае всяко хлапе" та идете се сетете какво зна4и. Единствения един 4ас, когато забравям 4е имам хлапета е когато гледа "Телетъбиси" , направо е като хипнотизирана както когато гледа реклами. Не знам при вас как е, но аз през деня не гледам телевизия 6тото не мога да я отлепя от там. Ина4е си казваме когато ни се ходди до 00 само с една думи4ка за вси4ко ма нямам оплаквания. след изкаран пиелонефрит около рд махнахме памперса и сега сме само за навън и за спане, който нямам идея как 6те разкараме, 4е по цели но6ти е : "Нено, шишето" / Нено съм аз/.
И така днес подадохме молба за ясла и 6те тръгнем евентуално наесен 4е няма места, а на мен хи4 не ми иска да идва това време  CryВъпрки 4е понякога издивяввам у дома, а и децата имат нужда от социализиране.
Както винаги съм казвала много се радвам 4е ви  има и когато имам свободна минутка пускам по едно око и настроението ми веднага се оправя Hug
Ето малко снимки от на6ата зимна ваканция в планината:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201672&photo=18
Поздрави и целувки от на6та малка банда

# 198
Эдравейте и от мен. Току що эаспа,че да си почина.На обяд эаспива сама като я сложа в кошарата и иэлиэам от стаята.Вечер е голяма мъка или влиэам в кошарата или е при мен на спалнята.Ако эаспи на спалнята като реша да я преместя в кошарата и ще кажеш,че ток я удря,веднага се събужда,а не искам да спи при нас неэнам какво да правя.Дори и в кошарата да е към 1-2часа се събужда като по часовник эапочва да реве иэправя се и повече не ляга,като я вэема и сложа на спалнята моментално эаспива.И от там эапочва купона,тя спи не между нас,а по скоро върху нас и най вече върху мен.Спи по диагонал върти се рита одвива,че в стремежа си да я паэя и эавивам някоя вечер може да падна от спалнята.

# 199
Эдравей Еленка, аэ съм от скоро във вашата дружинка.Ние сме на 1год. и 8мес. и сме 13кг.и 86см.Эа раэлика от вас не иска да говори каэва само мама,тати,баба,не,да,айди.Като иска нещо и почва "ъ,ъ,ъ"посочва го и ти трябва да се сетиш.Не се притеснявам вс.каэват, че иэведнъж ще эапочне да говори.Ние и с прохождането бяхме така на 1.3год.проходи стабилно иэведнъж.Памп. не энам как ще ги откаэваме по никакъв начин не посочва,че има ако или пиш.По някога като се наака эапочва да си дърпа гащите на долу, но след кото сее наакала.От октомври ходим на ясла постоянн ми боледува последно бяхме с бронхит от вчера не пием лекарства.В понид.смятам да я водя и аэ мисля, че децата трябва да се социалиэират.Тя ходи с голямо желание не плаче и мисля, че тоэи период на боледуване трябва да мине,в къщи е била и пак сее раэболявала и поне эа сега не смятам да я спирам

# 200
Эдравейте и от мен. Току що эаспа,че да си почина.На обяд эаспива сама като я сложа в кошарата и иэлиэам от стаята.Вечер е голяма мъка или влиэам в кошарата или е при мен на спалнята.Ако эаспи на спалнята като реша да я преместя в кошарата и ще кажеш,че ток я удря,веднага се събужда,а не искам да спи при нас неэнам какво да правя.Дори и в кошарата да е към 1-2часа се събужда като по часовник эапочва да реве иэправя се и повече не ляга,като я вэема и сложа на спалнята моментално эаспива.И от там эапочва купона,тя спи не между нас,а по скоро върху нас и най вече върху мен.Спи по диагонал върти се рита одвива,че в стремежа си да я паэя и эавивам някоя вечер може да падна от спалнята.

Рокси, това все едно аз съм го писала - същата картинка сме... Добре че ни е голяма спалнята... Спим така - аз в единия края - ня ръба, татито на другия и Марти посредата по диагонал...  hahaha

Вече само наобяд го слагам в неговото легло, вечер не става и се отказах... Заспива и там си остава... Надявам се като се преместим в нов апартамент да си има отделна стая и там да стане по-самостоятелен...
 Praynig Дано да е скоро...

# 201
Добър вечер,

приятно пиене на вино на тези, които го правят.

Тъй като нямам какво да споделя, освен детайли от сивото ежедневие, ще ви залея с малко снимки на моя обичан син, при все че никой не ми ги е искал:  Mr. Green

Общ план на сина: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/142608/cat/2129
Детйлен план на сина: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/142596/cat/2129
Портретна снимка: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/142603/cat/2129
Позьорска снимка: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/142599/cat/2129
Сина с майка си: http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/142604/cat/2129
Сина с гаджето (естествено, че тази снимка седи след снимката "сина с майка си", няма какво да се чудите! Mr. Green): http://www.foto.bg/showphoto.php/photo/142612/cat/2129

Така. Мисля, че това е достатъчно за следващото полугодие.

Сега ви пожелавам приятна вечер Heart Eyes

Забравих: Добре дошла мама Рокси!

Снимките на Евка са супер! Вярно е само за мачкане и прегръщане. newsm30

Алооо, Сиса и Прада на една линия ли отговарят?

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 09:05 от Д е н и

# 202
  Добре дошли на новите майчета и техните сладури! Все по често да се отчитат.
  Дени, как така снимките били достатъчни за едно полугодие............само за седмица най-много.
   Днес ми е първият работен ден и за това по-късно ми казаха да ида. И сега отивам да се приготвям на спокойствие.
   Да се похваля, че Ради вече втори ден не плаче като го водя на ясла, от което съм много доволна. Радвам се, че свикна за месец.
  Ех, тази Евка, ама голяма сладуранка. Да я нагушкаш и от нас с Ради!
   Приятен ден на всички!
  И по едно кафенце с пожелание за слънчев ден!

# 203
Добро утро!

Пейзи супер кафенце си сервирала. Пожелавам ти успех в работата! Много пари, много късмет и спокойствие покрай нея да имаш. Много е хубаво, че Ради не плаче на яслата, и за него, и на теб ти е по-спокойно и можеш да се концентрираш върху друго.

Хубав ден.   bouquet

# 204
  • София
Добре дошла на новата майчица!!!

Дени,страхотен чаровник е твоят син,а на тоя стол е като началник-строява ли те както моят мен Joy
Верче,да свикваш бързо на работа(ти на старата ли?),добре,че Ради не плаче,моят смелчага не знам какво ще правя ако го приемат-щом не ме зърне за две минути и ...

Дано операцията на Калоян на Даниелка е минала бързо,леко и успешно,ще и се обадя по-късно,а и тя ще пише сигурно  bouquet

А сега и ние да почерпим,че Гоги става на 1 и 9 днес и ние ,по традиция,до три годинки ще си ги отбелязваме тези поводи с хубаво пиене за нас и малко подаръче за него Heart Eyes
Нещо не ми излезе почерпката,ама нищо-имате я Hug

# 205
Пиленце, мерси!   bouquet Строява ме като съм в настроение, иначе се получава сблъсък на инати.

Да е честита месечината на Гоги. Жив и здрав да расте момчето. Много е сладък, гледам техничар го възпитаваш и се отразило на CD-то...

# 206
  • София
Ха-ха,повече от мен го бива-натисне нещо и аз после аз не мога да го оправя Rolling Eyes
Ето и празнични снимки:

# 207
  • София

Сори,моля,че така напълних,ама малкият ми натиска всички клавиши Hug

# 208
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Силвия и Прада отговарят на едно и също място,само,че първата бавно го вдига Mr. Green
Мартон е много чаровен,ама то при такива родители кво да очакваме Heart Eyes
Георги също е голям сладур Grinning
Понеже вчера Бубилинка каза,че Никол била с най-малко коса,а пък Анна показва сладката Евка по голи крачета се почувствах засегната на чест и следобед ще приложа снимка на елИгантната Божа с най-дългата коса Mr. Green
 welcome на новата мама!Мисля,че не е необходимо да казвам,че при нас е супер Peace
О и Тери ква голяма е станала,ама майка и не иска да дойде в Търново да ги видим на живо и да пийнем Mr. Green
Айде туй от мен за сега Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 10:05 от siska79

# 209
Ха добро утро и от най-поспаливото семейство!

Като гледам идните четири дена времето ще бъде слънчево и приятно, така че май повечето време ще го изкараме по разходки!
Моето диване от няколко месеца е на вълна да си играе с вода. Шишето не го ползва за пиене, а за разливане по пода! Или пък си взима една чаша и започва да изсипва водата капка по капка в нея и после я изпива от чашата...
Много се зарадвах на снимките на Марто. Толкова е пораснал и как само прилича и на мама и на татко  Heart Eyes.
Верче, успех на новата работа и дано вече ежедневието да ти е по-спокойно и забавно  Peace.

Оставям ви със здраве  Hug

Общи условия

Активация на акаунт