СЕПТЕМВРИ е далече още... тогава ще сме с бебенца разкошни!

• 13 307
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
Асе, днес пресмятах с няколко калкулатора, излиза ми 21 като дата.
В понеделник ще съм на доктор и тогава ще знам със сигурност повече.

# 166
lucicity аз съм на преглед 07,02 от 16,00ч. ако и ти си тогава супер.
Шейла каките ти са по-малки от моята тя е на 14 и половина.
А относно витамините на мен ми казах ада пия само фолиева киселина, било рано още за витамини.

# 167
Здравейте
и аз се записвам в септемврийската дружина. Определиха ме за 25.09, но може и 27  newsm78, това ще ми е второто слънчице  Heart Eyes Супер е че доста от вас имат по едно или две дечица  Hug Hug Hug
Поздарави и ще пиша като имам време

# 168
Момичета Hug Добавих част от новите маминки Hug Като стационирате термин пишете го с болд в постовете, че да виждам по-ясно Grinning
Аз днес съм мнооого по-добре (дай Боже да продължи така Praynig) Ходих на среща на естествените майки и обсъждахме как да се "предпазим" от някои нежелани манипулации по време на раждането. Като му дойде времето и напреднат малко коремите ще ви говоря сериозно за тези неща Hug
Предлагам да изчакаме да се съберем дружина и като навлезе март месец, че да се постопли, да спретнем една срещичка. Пък може и по-рано, само да не са такива студове навън Grinning С предходната отчетна група будехме огромно възхищение като се затресяхме 10 корема в някоя кръчма - удивителна гледка. А веднъж бяхме в Дон Домат (зад ЦУМ) ние и майските майки на двата различни етажа. Персоналът се беше умопобъркал, а да не ви говоря за погледите, които ни хвърляха останалите посетители Laughing
Като говорим за представяне - ето ме мен http://www.bgphoto.net/photos/8964/o633178013012968750.JPG като кума това лято. 8 кг. по-слаба, отколкото съм сега и с доста по-дълга коса. След това се подстригах бая късо Grinning Сега косата ми е на някаква средна дължина. Оставила съм я да се развива, пък дано до септември мога свободно да я връзвам на опашка Grinning

# 169
Момичета здравейте!
Липсвахте ми и сега се напънах да прочета всичко пропуснато ама мнооого добре ви върви лафа бре Wink
Поздрави на новите мами и на тези, които са видели пулсации Hug
Аз днес излязох от болницата и бързам да пиша...
В неделя правихме нежен секс според мен, но веднага след това прокарвах много обилно и страшно се ужасих Embarassed
Почти не можах да спя, но реших да се моля и да остана до сутринта в леглото защото вече имам опитност да ида в спешният център с кървене и да ме върнат удома...
Гинеколожката видя на ехо графа в понеделник сутрин голям съсирек от ляво на плодния сак където беше и отлепването.
За мен това беше добра новина защото вече си мислех, че бебето е паднало и с пулсациите е свършено... newsm45
Влязох в болница, но кръвотечението явно беше спряло още в неделя вечер.
Няколко дни падаха съсиреци, но слава Богу нямаше теч.
Надупчиха ме с но шпа и започнах Прегнил 2 пъти по 5000 единици на седмица.
Вчера пак на ехо граф видях добре оформения плоден сак с ембрион с ясни пулсации и съсирека се беше доста абсорбирал.
Това много ме зарадва да ви кажа и ето ме днес удома.
Струва ми се, че минаваме на косъм и взех категорично решение - никакъв секс до края.
Да не прекалявам с поста затова завършвам с поздрави и пожелания за спокойни почивни дни!
Моето бебе е живо Heart Eyes

# 170
Асенце много си джиджана само не знам защо подстригваш такава коса, аз я пускам от 100 години и още не мога да я вързвам. Харесва ми новата тема и се радвам, че се завърнах момичета Hug много е хубаво у дома Heart Eyes

# 171
Хей, Мариам Hug Hug Hug Hug Hug Щом при вас сексът прави бели - никакъв секс - само здрави пулсации за бебчето и много почивка и добро настроение за теб Hug За настроението ще се погрижим ние, тъкмо и да не мърдаш от компютъра Heart Eyes Ако нямате - вземи инвестирай в лаптоп, че да си го държиш на краката в леглото и да си лафим по цял ден Hug
А косата... ми коса - расте Grinning Пак ще порасне, при това по-хубава, че като гледам от сега какви къдри ми се къдрят. аз по принцип си ги имам в изобилие, но с предната бременност ако знаете какви ужаси изживях ooooh! В началото косата ми ставаше мазна и на клечки и се изправи... абе ще ви разказвам Grinning

# 172
Добре дошла Gerda с теб май сме с един и същи термин супер.
Mariam777 много се радвам че сте добре с бебчо и стискам палци да е все така newsm10
Асенце идеята за среща е страхотна, но май е по-добре да я отложим за по-хубаво време, че сега с този гирп е доста опасно.

# 173
  • Sofia
Здравейте  Hug
Мариам, стискам палци всичко да се оправи и ... си кротувайте Sunglasses

Момичета, аз май с моето скорошно секцио не мога да се надявам на нормално раждане ... а? Как мислите? На 16 февруари стават 2 г. Май повечко трябва да са минали newsm78

За снимки- аз повече снимам дечицата. Долу съм им сложила страничката със снимки.
Ей тук е една от малкото снимки, на която ме има, с Ия сме http://entertainment.webshots.com/photo/2009709620102802373bljmMx
От Нова година е

# 174
  • София
момичета  Cry май имам температура ... парацетамол ли можеше да се пие и по колко  ooooh! благодаря ви  Hug

# 175
Асенце толкова ми се искаше да пиша, че си взех лап топа в болницата, но се оказа, че там няма безжичен нет и си играх само на игри.
Сега мързелувам в леглото с него и чета старите ви постове Grinning
Рени благодаря ти и добре дошла Hug
Момичета моето гадене стигна върха си... обезводних се и ми се виеше свят от слабост.
Днес ми е първият ден с хапче против повръщане и ми се отразява много добре.
Успокоих се като ми каза гинеколожката, че и за бебето не е добре да се повръща така и лекарството е безвредно за бебока.
Така, че ако се мъчите много питайте има лек.
Деган е моето лекарство и върши добра работа Peace
mirageголеми сте сладури  Hug Сузи каза, че това била тя като по малка Grinning
На мен ми препоръчваха 3.5 години след секцио за опит за нормално раждане.
Съветвам те добре да разпиташ аз опитах и освен, че се мъчих 30 часа пак ме срязаха, но бебето беше 5 кг...
Успех Peace

# 176
Рени, аз съм на 7 Февруари. Моя лекар ме преглежда винаги в четвъртък и затова е така. Но ние ще се запознаем по нататък всички и без да ходим на дено място за прегледи,
 надявам се Grinning
Асевце, пиши ме моля те за 5 септември

Лека вечер на всички Ви и целувки! Hug

# 177
Adicted,  мисля че може да се пие всичко което съдържа парацетамол - поне на мен ми дадоха.

# 178
Миражче, изключително чаровна снимка Hug
Спокойно можеш да се надяваш на нормално раждане Grinning Ако се чудиш при кого - мого да ти препоръчам моя гинеколог или пък д-р Григорова от Тина Киркова.
Адиктед - може парацетамол, но поне изчакай Т да стигне 38 градуса. До преди това пробвай с лимон, топла вода и самовнушение Grinning
Ей сегичка те пиша Hug

# 179
  • София
MY NAME, irinaradeva, фолиевата киселина е задължителна през първите 3 месеца. Странно защо някои лекари смятат, че не е необходимо... Тя няма да ти навреди, дори и да предозираш.
Момичета, в такъв случай помагайте спешно, моля.
Кажете ми под каква форма и в каква дозировка приемате фолиевата киселина, че до следвашия преглед имам цели 3 седмици, да не чакам дотогава, а да почвам незабавно.
Благодаря ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт