СЕПТЕМВРИ е далече още... тогава ще сме с бебенца разкошни!

• 13 296
  • 277
  •   1
Отговори
# 195
Да кажа и аз.....
Първо - здравейте, защото това е първият ми пост тук!
Пишете и мен за септември - дата незнам още...много ни е рано.......ще си кажа
Стискам си палци всичко да е наред.
Пожелавам ви много хубави мигове, български мами!

# 196
  • София
момичета ... аз искам да се оплача от моя мъж  Rolling Eyes държи се с мен като с бременна, а не като с жена ... все едно че съм болна  smile3506 много ме глези - даже всичко прави той, и лимони стиска и масажчета, и МНОГО се старае да не ме разсърди ... ама все едно, че съм била "кристална ваза" - така ме чувствал. в началото и секс си правехме нормално, а сега имам чувството че го е страх ... знам че и той много се радва на бебето, ама той вече ме сля с неговата личност - говори ми в множествено число  #Cussing out, а пък аз искам да съм индивидуалност. смятате ли, че ревнувам  newsm12.  или май верно няма угодия на нас Wink като се замисля повече... а бе сигурно се заяждам. все му казвам - внимавай, че много ме болят гърдите, внимавай с това, внимавай с онова ... и той човекът явно е включил на режим готовност ... със сигурност и на него не му е лесно ...
бръмбъзъче, добре дошла - леко бремеене и само хубави емоции!

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 22:14 от adicted

# 197
  • София
това е само заплаха
ти му кажи че бебета вече не правят така Grinning
О, знам, че няма да го направи. С него сме си партия открай време! Simple Smile и много си се обичаме.
Вече му предадох какво си казала и се спука от смях Simple Smile

# 198
  • София
моите хапчета са в шишенце и на тях пише FOLACID - 100 таблетки
[
А по колко мг са таблетките и какво количество приемаш?
извинявай за забавянето ... вечеряхме.  0,4 мг по едно на ден
О, за какво се извиняваш? Мерси много за инфото!

# 199
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите мами!
Зацапването засега поспря, да чукам на дърво, ще видим какво ще стане. Пия Папаверин и Но шпа + Утрогестан вагинално. Доста се притеснявам с тия лекарства, но няма как...Вчера ми правиха чернодробни изследвания, долу-горе са добре, само дето хемоглобина и хематокрита са ми малко ниски. А СУЕ /което не знам какво значи/ ми е 30 при норма 12. Ако някой знае по-добре какво е това ще му бъда благодарна ако ми разясни... Simple Smile

# 200
Доколкото помня СУЕ-то показва, че в организма има възпалителен процес. Понякога след грип показателите са същи повишени. Когато лекарят ти види показанията ще прецени дали има нужда от нови изследвания. Не се притеснявай. Нека първо лекар да види изследванията и тогава ще каже дали има нещо обезпокоително.

Асе, моля те, добави ме в списъка. Терминът ми (според калкулатора) е 12-ти септември. Трета бременност.

# 201
  • София
Днес бях при д-р Власова. Видя плодно сакче вътре в матката, друго засега не се вижда. Има миниатюрно отлепване на сакчето (от което съм прокървила миналата седмица), но не се налага нищо специално засега, само Но-Шпа няколко дни, без натоварвания, 5-6 дни почивка от секса. Смята, че до една седмица сакчето ще се закрепи стабилно. След 10 дни ще ходя пак. Каза ми да започна с фолиевата киселина.

Иначе настроението ми варира от еуфория до тиха паника. Все пак шокът от първоначалната изненада малко попремина и сега съм в състояние да разсъждавам по-трезво.  Grinning

Мисля да не казвам още на децата, докато не се види жив ембрион.

Мариам, много си се намъчила, дано повече да не се повтаря!  Hug Хубавото е, че бебчо си е на мястото!  Hug

adicted, разбирам те за прекомерното внимание. Simple Smile Аз също съм от типа жени, които предпочитат да не са прекомерно обгрижвани. Мъжът ми е свикнал с моите спокойни бременности и не се впряга много.  Laughing
Мисля, че с течение на времето мъжът ти ще свикне и ще се държи по-"нормално".  Simple Smile Все пак, погледни и от хубавата страна- грижи се за теб човекът, глези те.... възползвай се;-)

# 202
Писали, писали та се забравили! Как да запомни човек всичко?

Асенце и mirage много хубави снимки. Еее, приятно е да ви видим.
И аз ще трябва да измъкна нщкоя снимка, ама пусто нямам много с мен отскоро, иначе, аватара съм си аз, но преди 13 годинки  Wink

adicted, и аз не обичам да ме третират като болна. Затова се радвам като не ми изкача корема бързо и си ходя бременна инкогнито колкото се може по-дълго. Мъжът, съм се научила да му давам да ме глези, така ме улеснява и какво му е? А пък и на него му е приятно да прави нещо по въпроса, вместо само да виси и чака.

Писна ми от жегата! Хич не ми помага с парцаленото без енергийно чувство. Може до плажа да отидем, да се цопнем малко... Ако имам сили.

Приятен уикенд!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 07:20 от Sheila

# 203
Асенце и mirage, големи сте сладурани Simple Smile 
Пипилота, при бременни често съм виждала ускорено СУЕ. Свързано е най-вече с повишените левкоцити. Нищо страшно няма, за СУЕ-то запомнете едно - щом не е трицифрено число, всичко е наред. Чернодробните ензими колко излязоха? За хемоглобина при бременните е нормално да е по-нисичък, съответно и хематокрита се повлиява Simple Smile Значи си добре!  Hug  Пази се:)

# 204
  • жителство на место
здравейте на всички мами
днес е ден за почивка, но първо домашното шетане newsm75
хубаво е, че мъжете ви ви ухажват и разбират, че сега сте по-специални
май е по-добре отколкото да се чудят дали са готови да стават бащи, дали са съгласни да си променят живота....

# 205
nie sme na 20.09.2008 - 1-va bremennost
p.s Mnogo dalgo jelana Grinning

# 206
Mariam777 жалко за това което ти се е случило,дано вече всичко е наред Peace
Много ми е подут корема и имам газове #Cussing outИначе все още не ми става лошо
MY NAME съгласна съм с теб,а май има доста от тези мъже Rolling Eyes
С нетърпение чакам да дойде понеделник да видя какво ще каже доктора,дано всичко е наред при и мен и при всички вас.
Леки почивни дни ви желая и не се преуморявайте Laughing

# 207
 Асенцето това ми е втора бременност,виждам че ни си отбелязала,а може и аз да съм пропуснала да кажа Embarassed

# 208
Здравейте, момичета!
С най-голямо удоволствие се записвам в тази тема.
В понеделник, вторник и сряда видях 3 положителни теста и съм на седмото небе!
За мен е втора бременност. Много дълго чакана и желана. Няколко години лекувах ПКЯ и затова се радвам на успеха. Имам едно прекрасно момченце на 9 години и живот и здраве очаквам още едно слънчице за 27.09.2008г.

# 209
  • жителство на место
честито jeltur4e EFP stork-boy stork-girl preggo  ylinfant  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт