Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните коремни болки по време на бременност?
Какви са някои от симптомите на бременността?
Какви са някои от проблемите, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните коремни болки по време на бременност?
Нормално е да се усещат леки болки в двете страни на корема по време на бременност поради разтягане на връзки при растежа на матката. Това може да бъде причинено и от движението на матката. Важно е да се консултирате с лекар, за да потвърдите, че болката е нормална и да получите съвети за нейното облекчаване.
-
Какви са някои от симптомите на бременността?
Бременността може да бъде придружена от различни симптоми като разтягане на връзките, промени в кожата, космите и линията на корема, както и увеличаване на теглото. Освен това бременността може да предизвика и различни емоционални реакции. Важно е да се консултирате с лекар за професионални съвети и да се уверите, че всичко е наред.
-
Какви са някои от проблемите, свързани с бременността?
Проблемите, свързани с бременността, могат да включват различни здравословни предизвикателства като кървене, проблеми с плода, промени в теглото и кожата и емоционални трудности. Важно е да се консултирате със здравен специалист за получаване на необходимата медицинска подкрепа и съвети за справяне с проблемите.
-
Какви са някои методи за справяне с болката по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Пробвам всякакви бабешки лекове, ама утре ще отида на лекар, че с тези грипове шега не бива. Сега лежа в къщи, едвам дишам, а времето на вън е супер за разходки 

Направо краката ми трепереха от глад.
даже приказвахме една през друга
за присъствалите да кажа, че събраните парички бяха малко повече от общата сметка, така че оставихме всичко като бакшиш на сервитьора. Мястото е добро за срещи, има и къде да се паркира спокойно.
Може би е превъзбуден и му се спи?
Но за частен лекар, освен омразния от мен Торакс не се сещам
Освен всичките сладки кремчета и млекца които ми се ядяха си купих крем за очен контур Garnier Nutritionist и боя за коса. Реших да стана брюнетка за известно време. Аз през зимата обикновено имам такива пориви и за 1-2 месеца ги осъществявам . Така че си закупих боя за коса кафява - L'оreal Preference - 3 Brazilia . Дано да стане добре. Мацката на кутията е със същите очи като моите
, поне на полувина ако заприличам на нея ще съм доволна ..
, така и не успях да се наприказвам както си му е реда. Какво му стана не знам, но определено не го бях виждала в такава светлина. Следващия път ще го гледа баща му
. От моя фотоапарат се оказа, че само 5 снимки са за пред хората и ги пускам. Голяма част от снимките са на тавана, на телевизора и на обувките ни (пак дело на Алекс).
Притеснява ме най-много цигарения дим и гледам да го избягвам, но е адски дразнещо че никой в България не се съобразява с непушачите, децата и бременните жени
и ме изписаха в петък , но сега съм вързана в леглото - трябва само да лежа.
Благородно ви завиждам за срещичката
Какво я е лапнал тази дума, не знам, нито откъде я е чул, но всички сме манекенки, да знаете
Включителни и сто килограмовата ми сестра беше квалифицирана като манекенка по телефона, а тя щеше да получи астматичен пристъп от смях