ЮЛСКИ бебочета ще бъдат нашите отрочета :)

• 12 386
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
И аз така сбебето ,продължавам да не го усещам , но пък за сметка на това тази сутрин се стбудих от контракция .И аз съм в четвъртък на преглед и ще кажа на доки да ми изпише нещо за тези контракции , че са много дразнещи . По въпрса с гърдите , моите сега са в покой , но миналата седмица ми бяха много напрегнати , не мога да кажа че ме боляха точно , а по скоро една тежест и опъване и са ми като на бучки вътре . Снощи бяхме на рожден ден на един приятел и после на диско , ама аз стоях само половин час че не ми се ще да тровя детето с димове от цигари и алкохолни изпарения . Иначе обаче хич не ми се тръгваше  . Някоя от вас ходила ли е на диско от както е бременна или аз съм най-безотговорната майка ?
За бебето аз прочетох че мога да го усетя най-рано към края на януари , началото на февруари , така че не се притеснявам .
Дуци и аз се събудих гладна обаче още не мога да измисля какво да ям и съм в леглото . Пък и снощи на рожденния деимаше една бременна която изглеждаше Огромна и днес суттринта мъжо един такъв плах ме пита - миличка и ти ли след няколко месеца ще изглеждаш така ?
Лек ден на всички и приятна почивка на работещите мами  Laughing

# 106
Аз пък да се оплача съм болна. Температура(37.2-37.2), гърло кашлица.  CryПробвам всякакви бабешки лекове, ама утре ще отида на лекар, че с тези грипове шега не бива. Сега лежа в къщи, едвам дишам, а времето на вън е супер за разходки #Cussing out
Момичета да се забавлявате много на срещата и да разказвате после Hug

# 107
Здравейте на всички Hug
Привет на новите мами. Много гот, всеки ден нови попълнения. Явно доста бебоци се очертават през юли smile3501

Нали днес е срещата на софийските мами? Хайде, че ви чакаме със снимки и да разказвате как е минало. Аз така и не се престраших да отида, заради грипа който върлува. Нещо съм станала доста притеснителна, след всичките вируси и болести дето изкарах откакто забременях. Ама следващата среща няма да я пропусна.

Много странно, днес и аз станах в 7ч, а по принцип почивните дни обичам да си поспивам по до късно. От леглото се залепих за хладилника newsm78 Направо краката ми трепереха от глад.

# 108
ооо, много хубава среща се получи! събрахме се май всички, заявили участие, плюс три хлапета. Имаше мами с коремчета, имаше и без коремчета. Ще има снимки от 3 фотоапарата, така че имайте търпение Simple Smile даже приказвахме една през друга  Wink за присъствалите да кажа, че събраните парички бяха малко повече от общата сметка, така че оставихме всичко като бакшиш на сервитьора. Мястото е добро за срещи, има и къде да се паркира спокойно.
Аз само имах голям проблем с прибирането на моя син, не искаше да тръгва, не искаше да остави кубчетата, влачих го, мъкнах го, носих го, пищя през цялото време, пищи и в момента с обувки в ръце пред вратата, мисля че някой ден съседите ще повикат полиция  Mr. Green

# 109
Горкото spoko Може би е превъзбуден и му се спи?
Моят син пък е качил още повече Т, дадох му Панадол и заспа. Май като се събуди ще го водим на лекар, въпреки че не ми се иска при дежурния Tired Но за частен лекар, освен омразния от мен Торакс не се сещам Rolling Eyes

Хубава среща беше наистина, но другия път ще седна до напълно непознати мамчета, защото всички около мен ги познавам от преди Mr. Green

# 110
  • Варна
Аз пък ходих по магазините  CrazyОсвен всичките сладки кремчета и млекца които ми се ядяха си купих  крем за очен контур Garnier Nutritionist  и боя за коса. Реших да стана брюнетка за известно време. Аз през зимата обикновено имам такива пориви и за 1-2 месеца ги осъществявам . Така че си закупих боя за коса кафява - L'оreal Preference - 3 Brazilia . Дано да стане добре. Мацката на кутията е със същите очи като моите  Flutter , поне на полувина ако заприличам на нея ще съм доволна .. Crazy

# 111
А имаше ли куклен театър за мъниците или нямат такава практика вече в Хът?

# 112
Здравейте Hug

Наистина беше хубава срещата, само дето аз от моя син дето се беше залепил за мен и не се отлепи до края ooooh!, така и не успях да се наприказвам както си му е реда. Какво му стана не знам, но определено не го бях виждала в такава светлина. Следващия път ще го гледа баща му Crossing Arms. От моя фотоапарат се оказа, че само 5 снимки са за пред хората и ги пускам. Голяма част от снимките са на тавана, на телевизора и на обувките ни (пак дело на Алекс).

Дуци, дано Пепи свали температурата и да не се наложи да го водите на лекар. А нямате ли дежурен кабинет в поликлиниката, в която е личния ви лекар?

А ето и снимките от срещата: http://good-times.webshots.com/photo/2458013590102133662TtbMZc. Надявам се да се включат другите момичета с повече снимки, че мен направо ме е срам да кажа, че съм снимала Embarassed

# 113
Някоя от вас ходила ли е на диско от както е бременна или аз съм най-безотговорната майка ?

Данибон, и аз ходих на дискотека - празнувах си рождения ден в Антре и танцувах. За Коледното тържество от работата се завлякох чак на Боровец за два дни - и там танцувах. Веднъх ходих и на бар със съучениците си Embarassed
Не ми се иска да прекалявам с пазенето, за да не се смахна  #Crazy Притеснява ме най-много цигарения дим и гледам да го избягвам, но е адски дразнещо че никой в България не се съобразява с непушачите, децата и бременните жени #Cussing out

Нали днес е срещата на софийските мами? Хайде, че ви чакаме със снимки и да разказвате как е минало. Аз така и не се престраших да отида, заради грипа който върлува.

И аз така да си призная Embarassed

# 114
Астарта, аз приказвах и заради тебе  Mr. Green

ДеЩо, имаше куклен театър и даже ми хареса, доколкото погледнах куклите, но мойто поне не се загледа много.  Виж, после дойдоха двете каки с кубчета и строител, и пастели, та тогава всички деца се събраха в клубчето край тях.

# 115
Наистина срещата ни беше много готина!Астарта снимките са си много хубави!Много хубаво,че се се сетила да ни напишеш и никнеймите!
Данибон и аз водих мойто коремче на банкет но озвучаването беше по страшно и от дискотека!И идинственото място където вибрациите и силата на звука беше поносим-беше на дансинга между двете колони и аз си прекарах близо два часа там в танцуване! EmbarassedПоне не беше задимено и задушно!Иначе нямаше да изтърпя!

# 116
Здравейте момичета!
Не съм писала , защото имах премеждие. Вследствие на грипа , който хванах ,получих кръвоизлив и във вторник влязох по спешност в патологията.Слава богу бебенцата ми оцеляха Praynig и ме изписаха в петък , но сега съм вързана в леглото - трябва само да лежа. TiredНа всичкото отгоре дъщеря ми продължава да е болна  - добре поне че е на минаване.
Отивам да си лягам ,като се оправя ще изчета какво сте писали.
Искам само да попитам - имам спомен че обсъждахте честотата на тоновете на сърцето и пола на детето : ако някой си спомня  нека да ми пише? newsm78

# 117
Много сте сладки, момичета  Grinning Благородно ви завиждам за срещичката  Laughing

Росини бързо оздравяване и се пази.

# 118
  • София
Хубава срещичка Hug Забавлявахме се и двамата с Ники и да ви предам един комплимент, после в колата аз питам - хареса ли ти, маме?, а той - ооо, да, кога ще дойдем пак на среща с тези манекенки? hahaha Joy Какво я е лапнал тази дума, не знам, нито откъде я е чул, но всички сме манекенки, да знаете  bouquet Включителни и сто килограмовата ми сестра беше квалифицирана като манекенка по телефона, а тя щеше да получи астматичен пристъп от смях Joy
ДеЩо, имаше куклен театър, май не беше лош, но имаше едно девойче, което раздаваше шамари на децата, настана смут, рев, та театърът мина леко на пресекулки с паузи за реване Mr. Green
За дискотеките - ходете си спокойно, ако ви е добре, според мен. Аз и с предната бременност, и сега, си ходя. То детето още не чува джангъра Wink Но при лоша вентилация не се издържа, аз на задимено не мога да седя и 5 минути Naughty
Астарта, на една от снимките приличам на селския идиот, дето си гризе всичките нокти наведнъж hahaha
Росин555, слава Богу, че сте добре, пази се!

# 119
  • София
Хубаво е, че сте доволни от срещата , аз можеше да дойда - изпита ми приключи към 11- надявам се успешно(нали ми стискахте палци) Grinning, но Вероника се разболя , от снощи е с температура 38.6 , та висяхме после до 12.30 пред лекарския кабинет в Закрила. Много болни дечица имаше. Оказа се поредния остър бронихт - 2-рия за януари. Обадих се на майка ми пак да идва да я гледа и такъв рев теглих ,че сигурно много съм я притеснила. И май не мога да се оправдавам с хормоните.
Както и да е - за другия път ще съм на линия , надявам се да няма подобни изненади  Praynig
Ще чакаме да видим и другите снимки. А как да раберем кой койе е? Май познах само Дуци. Laughing
Голям съм заплес! Сега видях ,че всичко си е написано.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 16:40 от kami_ch

Общи условия

Активация на акаунт