На бебчетата вече им е тясно, че ще ги гушнем скоро става ясно!(МАРТ 2008)

• 13 511
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Ей, сега като ви дочитам видях - май много мами сме се спрели на Мартин. Ама то нали ще са мартенчета живот и здраве - разбираемо е. И ние сме за Мартин, решихме на никой да не го кръщаваме. За мен това не е признак на уважение - то след това ще се види кой заслужава да се уважава.
Аз бях твърдо решена, че бебчо ше бъде Виктория, ама когато доки видя пишлето набързо промени плановете ми.

# 136
  • София...........
desi.a , една идейка от мен Мелани е баба Милка ще е малко ощетена, но пък нейната буква ще е първа;)

# 137
  • София...........
Като ви чета за количките...Само аз ли съм се спряла на по-евтина и от по-нисък клас количка (Чиполино Джема)  Rolling Eyes

Количката е много красива, това беше първата количка на която се бях спряла, но ме възпря , че не може да се монтира на нея кошницата за кола. Доколкото знам модела на Джема за 2008 вече е със такава кошница. Но като се замислих , че ежедневно ше я ползвам поне година и половина вдигнахме цифровата летва , а и мисля да си "начеша крастата" ... Embarassed

# 138
Като ви чета за количките...Само аз ли съм се спряла на по-евтина и от по-нисък клас количка (Чиполино Джема)  Rolling Eyes
Не, не си само ти. Аз все още се колебая между количка за 230 лв. и такава за 700 лв. Чиполино не е сред количките, за които съм чувала хубави неща, но Cangaroo Victoria е направо уникално здрава и удобна количка, която струва около 230 лв. Тя се управлява доста по-лесно от някои модели на Чиполино, които съм бутала. Обезателно направи сравнение, за да си сигурна, че си избрала точната количка за теб.
Диана, ти кога спря цигарите? И аз пушех по 2 кутии на ден, а се е случвало и да бия този рекорд, но спрях с вредния навик преди 5 години.
За имената - по причини подобни на тези на Виза и Диана, аз бях избрала Божидар за име на момче, но тъй като не ми харесват галените имена, производни на Божидар, го отхвърлих като вариант. Виктор е прекрасно име. Мартин също е сред тези, които много харесвам. Според мен Тодор има едно преимущество пред Теодор - Тодор е автентичното българско име, а Теодор е "модификация". Освен това не мога да разбера, защо на Тодоровците им викат Тошо? Аз бих си измислила друго обръщение.
Много ми хареса и предложението на Дивна - Мелани. Много е мелодично.
Аз се колебая за името ако е момиче - Дея или Далия? Името Дея ми харесва от поне 20 г. Имах позната, която се казваше Орхидея и на галено й викаха Дея. Направо съм влюбена в името. Но пък си няма имен ден. А Далия не ми звучи чак толкова хубаво, но пък ще празнува на Цветница и има голям избор от галени имена. Помогнете, моля.

# 139
Далия много ми харесва. Галено може да я наричате Дея  Simple Smile

# 140
Добро утро на всички мами и бебчета

desitka*, и аз гледам колички до 300 лв. Колебая се между Маг Ингланд и Кенгуру Виктория, но още не съм избрала.

Славундер Според мене Викторията е мноого тежка количка в сравнение с другите които съм пробвала, племенника ми беше с такава и да ти кажа честно чак се зарадвах като я откраднаха , защото сестра ми се измъчи с тази количка и не е толкова маневрена.
Моя фаворит е Маг Ингланд и в Бургас ги има в едни весели и хубави цветове , сладурска работа

Моя съвет е ако имате възможност да пробвате количката която сте си избрали с бебче вътре , разликата е голяма точно така се разбира дали ви пасва количката или не. Все пак бебчетата растат и когато са 5-6 кг е лесно , ама като станат повече ....

Дея
  Далия е много хубаво име и аз го харесвам отдавна , бях гледала един филм и главната героиня се казваше така и наистина на галено може и Дея да и се вика
Лорисита аз ти бях писала и темата която си отворила Лилия е прекрасно име а и Цветница си е най-хубавия пролетен празник

За цигарите всеки сам си решава, скоро четох някъде че и пасивното пушене вреди толкова много колкото активното така че .....
Все пак нека не се обиждаме взаимно и да не се съдим , истината е че колкото по-малко остава толкова повече се изнервяме и .....
Хайде че много се разписах ...

# 141
  • Бургас
Добро утро на всички и от нас!
Надявам се,че всички се чувствате добре и поне ще се наспите повече от мен.Както обикновено бях сомнамбул.
Деситка,ние също смятаме да вземаме евтина количка,защото не можем да си позволим по-скъпа от 300 лева,даже и те ни се виждат скъпи.
Тара,на мен също ми харесва името,което сте избрали.
Дея,името Далия ми звучи много добре.
Лори,при теб нещата са ми на кантар и не се наемам да отговарям,защото на половинката племенничките са близначки и се казват Лилия и Виктория и съм пристрастна относно двете имена.Успех в избора.
Спокоен почивен ден на всички ви и много ритничета от бебетата.

# 142
Добро утро Simple Smile
Дея, на мен само ДЕЯ, ми харесва много повече, ама стига с тоя имен ден, голяма работа че няма. А и ти мисли мъжко, остави ги женските имена за следващия път, според мен ще родиш момче  Mr. Green
desitka, на мен много ми харесва Джемата. Като я видях за пръв път в парка в един такъв сладурски цвят направо се влюбих в тая количка. Няма нищо общо с досегашните модели на Чиполино, тази е страхотна.

# 143
  • София, Борово
Добро утро на всички
Nina-Bs,много благодаря за инфото.
Относно цигарите - никого не съдя. Споделям мнение просто.
Дея, името Дея ми е от любимите за момиче, както и Дара, Ая, Емма и още няколко. Дали също е прекрасно.
Дея, спрях цигарите през януари 2007 г.  Вече година.
Относно името Владимир - аз лично много го харесвам, освен това значението му е страхотно.
desi.a, много ми допада името Милана. Може би, защото познавам една прекрасна жена с това име. Мелани също.
Варианта Никита също ми е любим, но за жена, а не за мъжко име.
Между Тодор и Теодор, предпочитам Теодор повече.

# 144
desi.a , една идейка от мен Мелани е баба Милка ще е малко ощетена, но пък нейната буква ще е първа;)
Дивна ти си страхотна.Е това не бях се сетила да комбинирам.Страхотно много ми харесва това име и вече знам че ще е то.И всички ще са доволни.Особено аз.
Мнооооооого ти благодаря.  bouquet

# 145
  • София
Добро утро и от нас. И аз не спах много добре тази нощ...Не че другите спя де. Ставането до 00 нощем ме побърква, защото първо се каня по половин час да стана и ставам чак като ме заболи корема, второ се разсънвам и после се въртя сума ти време, но пък тази нощ ставах 3 пъти. Направо да му писне на човек  Crossing Arms

Иначе за количката...Аз съм се спряла на "Джема"-та, защото ми влиза в ценовата категория, която съм си определила (500 лева). Самата количка е 420, с чанта и чадър (защото към нея няма) ще се побера точно.  Отговаря ми на останалите изисквания-зимен кош, без столче за кола, да не е много тежка (в летния вариант е 11.5, в зимния ок.13 някъде), да е с 4 гуми като предните са въртящи се, да е с една цяла дръжка, да и се свалят частите и да се перат в перална, да има добър гаранционен срок (дават й 1 година) и поне 2-3 майки да ми я похвалят (имам точно 3 познати, които са много доволни от нея). За Кенгъроу съм чувала, че са много здрави, стабилни и удобни, даже бях набелязала техния модел "Ексклузив", но са много тежки. Моделите им се въртят около 15 кг. Това се чува и за Маг Ингланд, а дори и за Чико (комбинираните варианти) на изложението Бебемания2007, представителите им ни казаха, че са по ок. 15 кг.

За цигарите да се изкажа и аз. Започвам разбира се с това, че всеки има право на избор и на решение, както и че всеки сам преценява ситуацията. Аз лично отказах цигарите 2 години преди да забременея. Преди това съм пушила повече от 10 години, в общи линии от ученичка (не че се гордея с това Embarassed). Много пъти с мъжът ми сме пробвали да ги откажем и така един ден просто решихме-спираме ги, защото на него му се отразяват на кръвното (така го посъветва лекар), а аз-в името на бъдещите ни деца. И така-аз намерих моя мотив-достатъчно силен, за да ме откаже от цигарите напълно. Вече 2 години и половина не пушим, не съм имала и желание, а мъжа ми от време на време и сякаш повече от "газарлък" пали пура или пурета в подобна компания.

# 146
добро утро и от мен! и  аз не мога да спя защото цяла нощ луната ми светеше в стаята и беше супер светло... но  сега да не забравя искам да ви почерпя  защото моя калпазанин става на 3 години... един голям батко според него  party023 newsm64 Wine Glass beer3 кои с каквото иска така и не се научих да слагам от хубавите картинки Grinning ама това бял дерт айде лек и спорен ден.... Hug  bouquet

# 147
  • София
Ради, да ти е жив и здрав, и да ти е голям помощник в грижите за бебо!!!
Аз лично ще се наредя за палачинки  Mr. Green

# 148
  • хасково
Добро утро!
Момичета и аз мисля като вас,че Теодор е по-добрия вариант,но кажете как да убедя мъжа си??? Sad Thinking
Относно името Милана и на мен мниго ми харесва,както и Мелани,Мелиса,Мариела.
Зори и Дея и ние си взехме такава кошара като вашите(още не са ни я доствили де),та искам да ви попитам,мислите ли да вземате обиколници,вообще имали нужда от тях?
Ради,честито ти рожденник,да ви е жив и здрав и много радости да ви носи....

# 149
    Добро утро!
    Честит рожден ден на малкия,голям батко!
     За имената-ние след дълги спорове се спряхме на Карина,а и много добре звучи с бащиното и фамилното име.

Общи условия

Активация на акаунт