БУРГАСкото дете в къщи скука вече го наляга, а мама за купон се стяга - 43

• 12 912
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • На морето!
Райне и аз тази много я харесах и още една
http://img104.imageshack.us/img104/6291/hula4yc1.jpg 5.5кг.
относно Б-с май няма такива тук
Можем и от сф да я вземем, но искам първо да я видя.А тази втората май няма легнало положение, пък азз си мисля че и това лято ще сме по улиците по цял ден newsm78

# 181
  • Burgas, Bulgaria
да но дали ги има понеже цени не виждам май ще им звънна

# 182
  • Бургас
Сега прочетох, че Бургас с онлайн записване за градини догодина Голяма лудница ще стане. Аз точно другия януари трябва да подавам молбата  Tired
Дано не настане каша както в София. То е още далеч, ама и аз от сега се шашкам как ще е.  Thinking

# 183
Здравейте!
Вчера ми се скапа нета и не можах да честитя именния ден на Мони!Рени жив и здрав да е,много усмихнат и весел!
Аз Ризова изобщо не я препоръчвам,аз бях при нея и вече не искам да чувам за нея!За други тук в Бургас не знам,но аз препоръчвам Варна,там раждах и съм адски доволна!
И аз ще сменям количката,но съм се спряла на тази
http://www.maclarenbaby.com/gb/index.php?option=com_content& … 19&Itemid=511
Ама не съм сигурна дали ще е тя!

# 184
Добро утро мацки! Днес май пак няма разходка. Какво пак се заредиха тези мъгливи дни не знам. Хич не ме свърта в къщи ...  Sad.
За количката за съм решила да си карам със сегашната докато се счупи, че ще се чудя какво да ги правя  две в тая теснотия в къщи. Но ако се счупиииии ..... няма да съжялявам много де  Mr. Green.
Сега прочетох, че Бургас с онлайн записване за градини догодина Голяма лудница ще стане. Аз точно другия януари трябва да подавам молбата  Tired
Дано не настане каша както в София. То е още далеч, ама и аз от сега се шашкам как ще е.  Thinking
То и ние сме за догодина ама тогава ще го мислим. Но и на мен ми се струва че ще стане Софийската лудница.

# 185
  • Burgas, Bulgaria
ей я бързо да ставате какво е това спане
Краске. Райне кукумявки снощи кво прамихте че ощ не сте се отчели.То и аз го правих туй ма на на линия съм  Mr. Green

# 186
  • България
Баси гадното време, втори ден няма да излизамеееее  Sad

# 187

Ааа, и аз съм тука и дребното ми спи вече в ръцете. Мноооого лошо я свикнах - седя си пред компа и тя си суче и си спи. Или пък тя мене ме свикна  newsm78. Честно, покрай тоя интернет не мога да си оправя къщата. И мъж ми вече накриво гледа  Mr. Green Вие как учите, бебета гледате, къщата въртите , че и във форума се отчитате newsm78
Тая сутрин реших да смъкна нивото на кошартата. Тя е от сгъваемите на Бертони. Сега се чудя къде ще слагам всичките работи дето ги бях набутала отдолу newsm78
Днес съм с много чуденки Thinking
Айде на кафенцето аз само едно мога да правя и все него си слагам

# 188
  • България

аз само едно мога да правя и все него си слагам
Ама е джиджано , мерси   bouquet

# 189
  • Бургас
Привет,
много гадно време и днес, пак ще се стои в къщи.
Сирена, тази количка, която си харесала колко струва и от къде ще я купиш. Много е хубава, но мен нещо сайта не ми се зарежда

# 190
Здравейте!
Лекси,гледах я във Хиполенд,там има маккларън!Струва 459 лв.мисля.
Аз мисля и в Синдито да огледам за количка,не съм се спряла категорично на тази!Каталинко,аз си мисля да си продам тази количка,ако си купя нова!Много си я обичам сегашната,но летния кош ми е много неудобен,а вече сме с него,че този за новородено ни отесня!
Мими,Рени и аз ви се чудя как учите и гледате бебета,моят от две седмици като се е вкопчил в мен,не иска друг да го гледа,а от вчера не ми дава да се скрия от погледа му,направо се чудя кво му става.А живот и здраве,юни имам и аз един последен изпит за взимане,как ще сядам да уча не знам!

# 191
  • Burgas, Bulgaria
незнам дали е то това но аз Ник почти не съм го държала на ръце а и доста често го оставям сам и аз излизам от стаята .Вече е по-голям и мин.седмица за първи път застана на вратата с вдигнати ръце а аз трябваше да ходя на изпит.Много гадно.нашия татко казва че последно време доста се гушкаме двамата с малкия де ама това е щото ме гони едно чувство че порасва и скоро яма да е бебе и оф депресарски истории.
ама то и аз смятах да продаам дегашната количка и да взема нова то иначе моя наистина ще ме бие.Вчера ми вика-ти сещаш ли се че имаш РД другия месец събери си пари щот няма да ти дам.

# 192
Сиренка, как какво му става - поумнява човекът  Laughing
мама21, то и аз се сещам от време на време за това и ми става тъжно. особено в това меланхолично време  Confused

# 193
Миме,моя като му казах,че искам друга количка,защото тази лятна е неудобна и ми вика няма проблеми продаваме тази и си взимаме нова,ама аз като съм съвестна и му казах да ми купи нова за подарък за РД-то и аз другия месец /март/ имам РД,та сега така ще се прецакам,ще ми подарят кола,не каква да е а бебешка,добре че си имам друга истинска!

# 194
  • Burgas, Bulgaria
ааа будала будала казват ли се такива неща-кака не те ли е учила  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт