Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 820
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте момичета! И аз изтрещях тотално вчера с това записване, че бях обещала да запиша едно детенце. Успях едва в 12.50 под номер 77 #Cussing out Нямам думи за системата... Говореше се за евентуално анулиране, но едва ли... след една седмица ще обявят колко са реалните кандидатури, макар, че вместо реалните да стават по малки номера те се изместват назад, много майки се оплакаха, че номерата им са се преместили и примерно от 10-ти са станали 35-ти. Thinking
Мики аз от всички ти завиждам най-много... EmbarassedС нетърпение чакам Wizz air да пуснат полети до Швейцария или Франция за да можем с майка да се виждаме повече от един път годишно, но уви... тя само плаче за Симона, за съжаление не мога да си позволя да пътувам до там с редовни авиокомпании.  Sick
Симона отново е на ясла след двуседмично отсъствие. Колкото и да ми е мъчно, тя се адаптира много бързо. Казват, че не плаче, дори сутринта сама влезе и започна да маха на децата за здрасти, дори се посбивала. Всъщност не мога да разбера какво точно се случва там, така че по-добре да не се замислям толкова... най-голям проблем ни е ранното ставане- на всички! Confused Имам едно предложение- да сложат по една камера в групите за да сме спокойни за децата си Laughing

# 121
  • София
Зори, моите най-искрени съболезнования за баба ти!  Знам колко е тежка загубата на близък човек, но нали знаеш, че тези неща са неизбежни... всъщност думите нямат значение.Hug Ако имаш нужда да поговориш с някой- насреща съм!

# 122
Зори, миличка  Confused приеми и моите съболезнования  Confused незнам какво да кажа за утеха Confused прегръщам те много, времето лекува и най-тежките рани Confused

# 123
  • София
С деца го срещам-водя го на клубчета,но напоследък на всичките ни познати децата са болни.Даже е влюбен в една 3 годишна дама и често ме кара да гледаме снимките,на които въпросната дама го е гушнала Laughing(Габи Hug не се сърди ама Симонка съвсем ни е забравила)

Б ми спи на ръцете и това ми е пак извинението за бързото писане.Целувки Heart Eyes

Сърдим се и още как...  Crossing Arms искаме среща с Бобчо. Симона не се поддава на свалячи и ги бие даже, много е бойна.  BlushСъс сигурност са се забравили, но това не пречи да се харесат на ново.  Laughing

# 124
  • София
Зори,и аз много съжалявам за баба ти SadПрегръщам те! Hug

Мила Hug,ми как ще иска да те остави на мира Бобчо, като му предлагаш такава разнообразна и интересна програма Simple Smile HugЩе си открадна някоя от вашите игрички Wink

# 125
само за секунда влизам, виждам, че има нужда от много гушета...

ЗОРИ !!! ГУШ! Радвай се, че е поинала спокойна и безболезнено. колко малко хора всъщнот така заспиват в мир? Бъди силна и гледай напред!

ДЕЙЗИ ! Никакви ядосванки, няма да ти помогне. Забравяш и и е концентрираш върху следващите задачи.  и натеб много ГУШ. много е гадно, когато трябва да влизаш в офиса с боксови ръкавици и бронежилетка... но понякога се налага.

МИЛА ! Много ти благодаря за отделеното време и подробния разказ. ние също четем и пишем, само с играчки много не се занимаваме. Кайо предпочита по-"сериозни" занимания, например да мие стените и гардеробите, да готви и да пуска прахосмукачка, но само с итинските. Може би трябва да се опитам и аз някой театър да му ииграя. Имам много кукли за театър от времето, когато работех в детска градина. там постоянно играехме на всичко. Може да ми възродиш ентусиазма Simple Smile Благодаря ти, още веднъж.

# 126
Зори  Hug, приеми моите най-искрени съболезнования за баба ти! има една приказка, че добрите хора си отиват по този начин, без да разберат....знам колко ти е тежко...бъди силна!

Писи ми е болна от вчера и не мога да стоя много на компа, ще се включа по-късно да си дочета

целувки на всички!

# 127
  • София
Зори  Sad съболезнования за баба ти  Sad Прегръщам те  много Hug

# 128
Зори и от мен най искренни съболезнования  Sad

# 129
Зори Heart Eyes приеми и моите съболезнования Sad
Прегръщам те силно Hug

# 130
  • Варна
Зори, приеми и моите съболезнования. Cry Hug

# 131
Zori, приеми и моите съболезнования Hug Hug Hug

# 132
Привет милички! Hug

И аз съм се скапала тези дни  Tired Петя много тежко го кара този грип,да вчера беше с Т и започна една ужасна кашлица  Confused вече е на АБ. TiredПоследните нощи не съм спала от притеснение  Sad

Дани Hugдано Писи бързо се оправи! Hug
Теди Hugнищо чудно да си ме видяла в Пикадили от там пазаруваме често  Laughing
Снимките от Сандански са много хубави! Peace
Мики Hug Добре дошли! Hug Пускай снимките  Grinning

Зори Hugмоите съболезнования за баба ти! Sad  Hug

# 133
Зори Hug, мила, много те прегръщам!

Моите най-искренни съболезнования! Sad

# 134
Зори, искрени съболезнования за баба ти  Hug Да почива в мир жената. И двамата ми дядовци си отидоха в съня си. Лека им пръст. Това за мен са благословени хора  Praynig

Мики, е разкажи повече за разходките, де. Те полетите и децата си ги знаем  Mr. Green Какво видя, какво си купи  Laughing

Аз мойта щерка няма да я мисля повече за яслите. Днес, като я заведохме, облякох ме я и тя сама си тръгна към стаята. Викаше "Каки, каки" и така. Лепна се за играчките и няма проблем, че ние си тръгваме  ooooh! Явно за мен е бил целия зор. На нея и е интересно и й харесва  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт