Дано да сте изкарали приятно 
Претръщам те силно, знам колко е голяма болката, като си отиде някой и колко е необяснимо всичко
обади се 2 часа по късно и каза ,че е срутил къщата и се е наложило да го иведе навън
ама после му хвана цаката и овладяваше положението. А когато си взимахме довиждане ми каза ,че се чуди как се оправям с него
каза ,че и аз съм била чепата ама такова чудо не е виждала.
аз Боби едва го накарах сега да отидеме и се скъса да дудне колко сме изостанали с ремонта как сме се мотали безцелно 5 дена абе въобще незнам кога пак ще се измъкна 
Искал на майка ми една бонбона и тя му дала после и казал ,че иска 2 ама тя няколко пъти не успяла да го разбере и той накрая и казал ,че иска 4-5 бонбона / като неможе да го разбере за 2 измислил начин да не остане само с една
/
Мони, пък ми се вижда по-височка и все така сладурски сериозна
А ти изглеждаш просто фантастично. Отдавна се каня да ти го кажа, ама с мойта разсеяност
съчувствам ти
лека му пръст на човека 

, а постовете ти са доста по-свежи от последните , в които все разказваше за някой болен.Но и без болести явно не може 
. Мъжа ми ми го каза , чак като дойде да ме вземе. На него вече му беше минал яда , но мен ме подхвана.бабата не изглеждаше добре , но никой не беше забелязал , че и Ели е с температура.Цяла вечер у дома се прескачаха доктори , мереше се кръвно и аз се чудех кого да прескоча , за да си нахраня детето , да и дам лекарства и да я сложа да спи.
Оказа се че не е някакъв сериозен проблем , просто - високо кръвно в следствие на притеснение и внушения.Тя от време на време изпада в такива състояния след среща с болни роднини , а в събота беше точно на едно такова гости , със същата тази братовчедка , коато я подпука да върви пеша 2-3 км. , което за 73г. жена , която си прекарва повечето време на дивана е много.Казахме и че няма да и се отрази добре , но тя тогава се обиди , че и диктуваме ежедневието. И така снощи ме тресяха противоречиви чувства на яд и жал. Най ме хвана яд , че вместо да си легне тя се нареди да ни разказва за болните си роднини.......и тем подобни бабешки истории.Сутринта -омаяна от лекарствата пак скочи и се нареди на вратата да ни изпраща
аз въобще не се харесвам на снимки и даже половината на които ме има въобще не съм ги сложила в албума. Алекс сам прояви желание да се качи на дървото и въобще неискаше да слиза
висяхме там сигурно 15 мин. 
не си приличаме нали ?
/
лека му пръст

, много готино семейство сте
Ама вие сте били голяма тумба 
. И аз съм силно впечатлена, много е просторно, светло, чисто и ново. Личи си, че е правено мераклийската
Т.че ако нямате друга по-добра идея, да запазваме за там, може би за 5-6 април 
, сигурно вече си се поуспокила. Така е с възрастните хора, те си искат своето внимание, а предполагам вие покрай забързаното си ежедневие не успявате да я дарите с такова. Все пак тя тук няма среда от приятелки и остава само на едни сериали (ако гледа такива) и разни болни роднини.

иначе за дата на мен ми е все едно. 
Времето верно е кофти 
Препоръчани теми