Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 822
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Зори,съболезнования и от мен.И моята баба почина така внезапно...и аз съм чувала,че така си отиват само добрите хора. Hug

# 136
Зори! Съболезнования за баба ти!  Cry

Аз също съм на погребение утре. На един колега! Много ми е мъчно  Cry
http://novini.dir.bg/2008/02/04/news2625668.html

Не съм чела последните постове, така че не мога да се включа по обсъжданите теми.  Мики, видях, че сте се върнали! Добре дошла Simple Smile Дано да сте изкарали приятно  Praynig

Лека нощ на всички!

# 137
Зори,съболезнования и от мен Hug
Деси,много неприятно.
Мики,добре дошла.
Аз днес не съм никак в настроение,много ми е скапано Sad

# 138
  • София, център
Зори, приеми искрените ми съболезнования!!! HUG....

# 139
  • София
Зори моите съболезнования Sad  Претръщам те силно, знам колко е голяма болката, като си отиде някой и колко е необяснимо всичко Rolling Eyes   Не се замисляй много над нещата, че става по зле. На всеки някой ден ще му дойде края , когато му е писано-тогава Rolling Eyes И всеки мечтае за такава смърт Rolling Eyes  Единственото важно нещо е човек така да изживее живота си, че да е доволен от него, за други може да е по друг начин, важното е да си си го изживял така като искаш ти и да не съжаляваш за нищо Hug

# 140
Най после качих снимките ама  пак предупреждавам ,че са смотани  Confused и общо взето са от самолета и летището ама това е положението другия път повече, въпреки ,че аз такива изобилия от снимки имам от там от предишни пъти ,че вече незнам какво ново бих снимала ама все пак....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216820&view=1&photo=1

Веси ,за разходките незнам какво мога да разкажа то с Алекс вече ставам баналан ама си е трудна работа. Между другото забелязах ,че когато Боби е с нас е невъзможно това дете , непрекъснато мрънка, става от количката иска да го носиме абе не мирясва и за минута, а когато е само с мен си седи и не протестира въобще занимава си се с нещо в количката и е доста по мирен.
Майка ми горката се видя в чудо първия ден когато и го оставихме  Crazy обади се 2 часа по късно и каза ,че е срутил къщата и се е наложило да го иведе навън  Joy ама после му хвана цаката и овладяваше положението. А когато си взимахме довиждане ми каза ,че се чуди как се оправям с него  Joy каза ,че и аз съм била чепата ама такова чудо не е виждала.

Дейзи ,абе евтини евтини билетите ама всеки месец да ходя няма да ме огрее та каквото ще да е   Crazyаз Боби едва го накарах сега да отидеме и се скъса да дудне колко сме изостанали с ремонта как сме се мотали безцелно 5 дена абе въобще незнам кога пак ще се измъкна  Confused

Лили ,да поне крастата си начешах ама магзините не успях да изкупя  Mr. Green трябваше ми още малко време за целта.   Най странното е ,че за Алекс почти нищо не намерих ,обикновенно обувки му взимам хубави а този път не само хубави ами никъкви не намерих неговия номер на прилични цени ,добре ,че имаше закъснение самолета та на летището в магазина на Найк имаше добро намаление и му взехме едни маратонки. Иначе се размина милия с една блузка един суитчер и една пижама /и дрехите които взехме като се намокри ама те не са нещо особено просто колкото да спасиме положението/ За сметка на това за Симона страшни обувки и ботушки намерих ,а 20 номер какво разнообразие от невероятни обувки по 10 евро имаше немога да ви опиша очите ми изпаднаха.
Няколко приятелки ми бяха поръчали да им взема разни неща и аз копувах ,копувах и все с пълни торби се прибирах и по едно време вече загубих представа какво и за кой съм взела та сега в нас като отворих багажа и направих разбора се оказа ,че за мен няма кой знае колко работи ама доволна съм де не се оплаквам в никакъв случай  Grinning

А колко е започнал да говори Алекс направо ме разбива от смях , онзи ден гледа някакъв камион и казва ,, Монка ,виж колко е ГОТИН камиона,,  Joy Искал на майка ми една бонбона и тя му дала после и казал ,че иска 2 ама тя няколко пъти не успяла да го разбере и той накрая и казал ,че иска 4-5 бонбона / като неможе да го разбере за 2 измислил начин да не остане само с една  Joy/
На сестра ми незнам как го измисли /няма от къде да го е чул/ ама и казваше ,,сладката Бети,, направо се сцепвахме от смях. А напоследък като му кажеш да направи нещо отговаря ,,добррре о.кей,, Grinning

Искахме до зоопарка и до луна -парка да ги заведеме ,но времето не беше много хубаво и така и не стигнахме до там та и това за другия път остана и така общо взето децата с майка ми по градинки и паркове ходеха и добра игра падна там след едномесечното ни висене вкъщи преди да заминеме.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 03:00 от miki3

# 141
Мики, страхотно семейство сте. Просто се чудя как е възможно Алекс толкова да прилича на баща си, там на снимката на дървото направо страх ме хвана, как го задържахте да не скочи  Grinning Мони, пък ми се вижда по-височка и все така сладурски сериозна  GrinningА ти изглеждаш просто фантастично. Отдавна се каня да ти го кажа, ама с мойта разсеяност  Crazy

Деси, отдавна те чакам да се включиш, пък ти виж с каква лоша новина Cryсъчувствам ти Cryлека му пръст на човека Sad

# 142
Добро утро Wink

Мики страхотни снимки Peace , а постовете ти са доста по-свежи от последните , в които все разказваше за някой болен.Но и без болести явно не може  Cry

Вчера нашата баба вдигнала кръвно  наобяд и вместо да се обади на нас , звъннала на нейна братовчедка , чийто мъж е с трети инфаркт и освен за болести , за друго не говори.От "сладки" приказки вместо кръвното да падне , се вдига още повече.Някак си се завличат до яслата да вземат детето (а можеше просто да се обади и ние да я вземем).Пустото кръвно не пада и не пада.Тя решава да звънне на вуйчо ни (сина и)  , той звъни на сестра си (свекърва ми) и от там най-накрая и ние разбираме , че у дома се е събрала родата ooooh!. Мъжа ми ми го каза , чак като дойде да ме вземе. На него вече му беше минал яда , но мен ме подхвана.бабата  не изглеждаше добре , но никой не беше забелязал , че и Ели е с температура.Цяла вечер у дома се прескачаха доктори , мереше се кръвно и аз се чудех кого да прескоча , за да си нахраня детето , да и дам лекарства и да я сложа да спи. SadОказа се че  не е някакъв сериозен проблем , просто - високо кръвно в следствие на притеснение и внушения.Тя от време на време изпада в такива състояния след среща с болни роднини , а в събота беше точно на едно такова гости , със същата тази братовчедка , коато я подпука да върви пеша 2-3 км. , което за 73г. жена , която си прекарва повечето време на дивана е много.Казахме и че няма да и се отрази добре , но тя тогава се обиди , че и диктуваме ежедневието. И така снощи ме тресяха противоречиви чувства на яд и жал. Най ме хвана яд , че вместо да си легне тя се нареди да ни разказва за болните си роднини.......и тем подобни бабешки истории.Сутринта -омаяна от лекарствата пак скочи и се нареди на вратата да ни изпраща Rolling EyesИ в крайна сметка си заведох детето на ясла с лека хрема и кашлица.Нямаше Т.  , но я държи на ръба и очаквам да я вдигне и да ми се обадят да я прибера.

СИГУРНО ТОНА МИ Е ДОСТА СУРОВ , НО ТЯ ЧЕСТО ПРАВЕШЕ ТЕЗИ НОМЕРА НА СВЕКЪРВА  МИ И СИ Я ЗНАЕМ ЧЕ И МИНАВА БЪРЗО , НОСАМО АКО НЕ СИ ВНУШИ , ЧЕ УМИРА.В КРАЙНА СМЕТКА СЛЕД ИЗПИТИ ЕДНА ШЕПА ХАПЧЕТА ЗА КРЪВНО , ЗАПОЧНА ДА И ПАДА СЛЕД ЛЕКСОТАНА , КОЙТО УСПОКОЯВА НЕРВИТЕ.НО БЕШЕ МНОГО ВАЖНО ДА НИ СТРОИ ВСИЧКИ В ДВЕ РЕДИЦИ И ДВАМА - ТРИМА ДОКТОРИ ДА ПОТВЪРДЯТ , ЧЕ НЕ Е ТЕЖКО БОЛНА.

Извинявам се че ви натоварих , но ,  като мимине яда ще се включа с нещо по-важно - ОБЕЩАВАМ Party

# 143
Дейзи , благодаря  Heart Eyes Hug аз въобще не се харесвам на снимки и даже половината на които ме има въобще не съм ги сложила в албума. Алекс сам прояви желание да се качи на дървото и въобще неискаше да слиза  Crazy висяхме там сигурно 15 мин.  Grinning
/А забравих да напиша ,че на връщане в самолета с нас е сестра ми -с къдравата коса  Grinning не си приличаме нали ?  Grinning/

Цеци ,като стана въпрос за болести  Mr. Green бързам да спомена ,че Алекс доста се влоши  вчера и ще го водя след обяд на лекар да видиме какво ще излезне защото кашлицата му е ужасяваща  Confused ама какво да се прави както казваш без болести не става за съжаление  Tired

Деси ,много тъжно това с колегата ти  Tired лека му пръст  Sad

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 09:27 от miki3

# 144
Мерси моми4ета, много си ви оби4кам да знаете Simple Smile
Днес е погребението

Деси много неприятно това с колегата ти Sad

Мики много сладки снимки!!! Много сте готитни. И на  Анна-Мария от няколко дена хита и е О'кей.

Сутирнта се събуди сополива, дано само сополи останат.  Praynig

Дейзи, в4ера ходихме до клуб4ето, направо е разкошно, много ми хареса, няма такова хувабо клуб4е в София. Анна-Мария също остана супер доволна, цяла ве4ер ми мрънкаще 4е иска в клуб4ето пак.  Запознах се със собственика, резервирах дата за РДто на Анна-Мария. Мами предлагам там да направим общия рожден ден, така 4е дайте да мислим дата - като гелдам или 29-30 март или 5-6 април

Нели, какво стана с резултата от БХС?

# 145
Здравейте, момичета Hug Hug
Мики Heart Eyes, много готино семейство сте Peace Ама вие сте били голяма тумба Simple Smile
За клуб "Фъни" (този, който е на приятелите на Дейзи), все забравям да дам вота си и този на Катето Peace Peace. И аз съм силно впечатлена, много е просторно, светло, чисто и ново. Личи си, че е правено мераклийската Peace Т.че ако нямате друга по-добра идея, да запазваме за там, може би за 5-6 април Wink
Цеци Hug, сигурно вече си се поуспокила. Така е с възрастните хора, те си искат своето внимание, а предполагам вие покрай забързаното си ежедневие не успявате да я дарите с такова. Все пак тя тук няма среда от приятелки и остава само на едни сериали (ако гледа такива) и разни болни роднини.
Хубав ден, и горе главите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 146
  • София, център
Аууууууууууууууу страхотни сте Мики ! И най-накрая да видя сестра ти...

Ние сме на няк`ва хомеопатия за зъборастеж, че направо положението е ужасно... давене от секрети, от всякъде... буди се през ноща, абе мани мани!

Не ще и да яде... но близалки не отказва... Mr. Green и сега гризка една...

Целувки от нас Grinning

# 147
И мен от няколко дни ме гонят душевни терзания,но като прочетох няколко ваши поста и изтрезнях.Да сме живи и здрави,да растат усмихнати децата ни.Това е най-важното. Hug
Деси,сега прочетох статията и аз.Бог да го прости човека. Praynig
Зори,мислено съм с теб. Hug
Цециии....разбирам те напълно...и мен доста често ме подлагат на подобни манипулации,още повече и заради професията ми.Но възрастните хора са такива,искат повече внимание и от децата.Аз вече съм вдигнала ръце от баба ми.Като каже,че и е лошо,за мен значи,че иска да ни види.Взимам Яна,отиваме й на гости,давам й да пие витамин Ц,като й казвам,че е специално за нея лекарство...и тя се оправя. Joy
Мики,стархотно стеее....напълнихте ми душата,много свежо излъчване на цялото семейство. Peace
И аз някой ден ще споделя с вас причините за душевния си тормоз,ама сега пак ми поразмина....Аз съм земен човек и реалността,в която живеем понякога ме смазва.
Бързо оздравяване на дечурлигата. Hug

# 148
Лили ,ама вярно се събрахме доста ,особено на връщане в самолета просто така се случи ,но за мен беше по лесно защото всички помагаха и занимаваха Алекс  Grinning

Добре де ние не решихме ли още преди рождения ден да е в това клубче на приятелите на Дейзи аз поне с такова впечатление останах  newsm78 иначе за дата на мен ми е все едно.

# 149
  • София
Зори добри са резултатита 1:5000 Разбрахме се с лекаря като мина на ФМ тогава да реша за амниото. Той е много против. Каза , че съм му първата такава луда  Joy

Мики сега ги разглеждам снимките, че бавно отваря. Много сте сладки и много готино обличаш Симонка Heart Eyes Времето верно е кофти Crossing Arms

А къде е въпросното клубче?
Айде да е за 5-6 , че Дени има РД на 30-ти Rolling Eyes Знам, че ви се струва далече, ама ние сме зависими от датата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт