АПРИЛ вече наближава, тати креватчето на бебчо сглобява!

• 13 279
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много се радвам за малката Дари Simple Smile Расте като гъбка Simple Smile Сладка Мама, вече ти е по-леко, нали  Hug Истински се радвам за вас     bouquet

Имам въпрос към мамите с нисък хемоглобин - имате ли отклонение на другите показатели в кръвната картина?
Аз днес си взех резултата от последните изследвания и се потресох - хемоглобин 109 (стартирах с 146), а на всичкото отгоре почти никой от останалите показатели не попада в референтните стойности. За капак и резултата ми за белтък в урината е "опал"... За първи път в живота ми се случва такова нещо. Треска ме тресе направо... Едва ще дочакам утре следобед, когато ми е време за ЖК  Rolling Eyes

Лека вечер !

# 166
Сладка мама, супер новини Hug Ти как си?
ВаняМ, съждалявам че не мога да ти помогна, но не се шашкай Naughty Ако си спокойна, по-добре за бебо!
Хриси Hug

# 167
сладка мама браво на Дари.добре дошла цветозара лакова  bouquet.аз не съм спала много,от 3 ч.съм будна.пак ще ми е криво цял ден ама няма как.ще се опитам да посля пак.до после мами.

# 168
  • In someone's dreams
Добро утро мили мамчета!

И аз днес съм в отбора на недоспалите, а и съм на работа вече. Като се събудих в 1.30ч и край, повече не можах да заспя. Не знам как ще изкарам днес.
Много се радвам за Сладкото бебе, дано всички априлски бебчовци са така упорити  Hug

Имам един въпрос, не мога да кажа, че е болка, но определено е едно такова усещане като тежест точно между ребрата, високо горе. Явно бебчовците са доста пораснали, но чак до там да са стигнали ..... А когато хапна нещо, дори и малко, почва вече наистина да боли .....Има ли и други мами с такова усещане?
И още нещо, когато съм седнала /както е по цял ден на работа/ бебо не спира да рита и да блъска, направо не се издържа докато не се изправя. Изобщо не му харесва тази поза, но имам само 3 седмици до 45-дневния болничен  newsm44

Хубав ден на всички и болничките бързо да се оправят  Flowers Bouquet

# 169
Чудесни новини за малката Дари!!! Hug Hug Hug

Добре дошла на новата мама bouquet

# 170
добро утро и от мен  Hug
и аз от 4 до 6  будувах, но поне се порадвах на бебчо докато риташе Laughing
сложих още една снимка с някои нещица за мишока .
нямам търпение аще десетина дни до прегледа. да го видя ,защото последния път си беше натиснал нослето в плацентата и не излезе много добре на снимките .
за количките и аз вече полудях  #Crazy . научих всички фирми и моделчета които съществуват и още не мога да се спра на някоя. ако е лека каквато искам то ще е пък с малки гуми и ще друса , ако пък е с по-големи е много тежка , а ние сме на третия етаж без асансьор .
вече съм +18кг Shocked
ох вече наближава --нямам търпение и броя всеки ден .
всички болнави да се оправят .
сладка мама много се радвам за вас  Hug

# 171
Добро утро мамчета  Hug

Добре дошла на tsvetozaralakova

Целувки и прегръдки за малката Дари  Hug  newsm51

Milenni
, спокойно, и аз съм така. Особено когато съм седнала и нямам възможност да се облегна повече назад, такива шутове ми удря, явно и е доста тясно. И с яденето същата работа. Затова по цял ден като съм на работа ям главно плодове през един час за да не чувствам тежест и да ме притиска повече. А и само това ми се яде, но док каза че и с плодове бебето си взима всичко необходимо. Как иначе ще сме станали 1900 гр.

ВаняМ, нормално е при нисък хемоглобин да имаш отклонение и на други показатели. При мен например при нисък хемоглобин, и някои от другите показатели имат отклонения, но главно тези показващи наличието на анемия. Не се притеснявай, изчакай док да си каже мнението.

Момичета, да ви питам нещо. Една колежка в офиса се разболя от гадния грип и имаме съмнение че е заразила и някои от колегите. Аз профилактично съм си в къщи, но усещам болки в гърлото и съм със запушен нос. Смуча си прополките и си пия чайчета. Но мога ли например да изпия 1-2 парацетамола, ако има шанс да стопирам грипа?

# 172
  • Бургас
Момичета, да ви питам нещо. Една колежка в офиса се разболя от гадния грип и имаме съмнение че е заразила и някои от колегите. Аз профилактично съм си в къщи, но усещам болки в гърлото и съм със запушен нос. Смуча си прополките и си пия чайчета. Но мога ли например да изпия 1-2 парацетамола, ако има шанс да стопирам грипа?
Моят съвет е да си вземеш оксилококцинум. На мен страшно ми помага против грип. Дано помогне и на теб.

# 173
  • София
 smile3501 Сладко мамче,искрено се радвам на хубавите новини ,които ни носиш за твоята сладка дъщеричка!Браво на Даринка,сега трябва да папка и да расте,та по-скоро да си я приберете!
Момичета,аз напоследък успявам да поспивам,въпреки разходките до тоалетната,но затова пък ставам рано,а в ранния следобяд вече пак ми се спи.Луда работа newsm78!Гонят ме киселини,явно стомаха е доста притеснен вече от бебчо и реагира остро.Досега ябълката вършеше работа,но подозирам,че скоро ще трябва да прибягвам до "Талцид" smile3506 И моя хемоглобин падна и сега дъвча "Малтофер фол" веднъж дневно,отделно съм скарана с месото,което е много лошо.Опитвам се да хапвам по-малко заради бебо,но все ми мерише лошо или вкуса не ми харесва,а преди по-голям месар от мене нямаше yes.
ВаняМ,нормално е при бременност показателите да излизат извън нормите.И при мен левкоцитите са леко завишени,РУЕ-то е хвръкнало до небето,но доки каза на тях да не обръщам внимание и че всичко е наред.Само ми се скара,че не пия достатъчно вода и течности,защото имам масово урати,а съм с хрон. Пиелонефрит и ще си докарам някоя инфикция!
Пожелам ти и при теб да няма нищо обезпокоително newsm10
Milenni,мен ме болят ребрата от дясно.А усещам бебо вече навсякъде,от ниско долу до ребрата.Ако съм седнала трябва да съм с изпънат гръб иначе ме боли.Та както виждаш не си само ти ,явно е нормално Laughing!
За килограмите-до тук съм почти +9кг,последните три,от които са от този месец.Е и аз да се похваля с килца newsm68!
Пак пракалих с писането,затова ви желая лек и приятен ден!

# 174
И още нещо, когато съм седнала /както е по цял ден на работа/ бебо не спира да рита и да блъска, направо не се издържа докато не се изправя. Изобщо не му харесва тази поза,

И при нас е същото, ето го юнака още час не е минал и започна да раздава ритници  Hug, ама какво да се прави, требе се работи  newsm78

Количките и на мен са ми мъка голяма, и неразрешима дилема - или много тежка, или нищо и никаква. Не знам последно съм се спряла на Mag Emgland, да видим до кога. Притеснява ме, че когато дръжката се обърне така че бебето да е към мен, самата количка е по-трудно подвижна  newsm78 не знам имам още време да се чудя.
Хайде пожелавам ви слънце в мрачния ден   bouquet

# 175
Здравейте момичета, аз се включвам за малко колкото да ви пожелая един лек и приятен ден! На работещите-много бързо да стане довечера и още по-бързо да дойде събота  Wink, а на другите-да се оправят веднамагически от всичките си неразположения и само положителни емоции!

# 176
малееееееее гадна работа това да не се наспи човек.незнам как ще съм днес Crossing Arms-крива до шия.лек ден мами и ще ви погледна после.

# 177
Лорелай, видях че си от Стара Загора.

Виж този склад: http://baby.galix.bg/ и по-скоро тези колички http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=139. Аз избрах тази пред MagEngland. Цената е същата кажи речи. Лесно се управлява независимо от коя страна е дръжката, стабилна, пак полска Wink

Една мама чакаща близнаци търсеше количка, може да види тази: http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&products_id=137 Simple Smile

# 178
Много се радвам за малката Дари Simple Smile Расте като гъбка Simple Smile Сладка Мама, вече ти е по-леко, нали  Hug Истински се радвам за вас     bouquet

Имам въпрос към мамите с нисък хемоглобин - имате ли отклонение на другите показатели в кръвната картина?
Аз днес си взех резултата от последните изследвания и се потресох - хемоглобин 109 (стартирах с 146), а на всичкото отгоре почти никой от останалите показатели не попада в референтните стойности. За капак и резултата ми за белтък в урината е "опал"... За първи път в живота ми се случва такова нещо. Треска ме тресе направо... Едва ще дочакам утре следобед, когато ми е време за ЖК  Rolling Eyes

Лека вечер !

Ване М и моят хемоглобин е нисък този месец 106 е и сега пия лекарства и се опитвам да го наваксам с цвекло и месо, освен това ми казаха 4е ми е високо нивото на левкоцитити в орината каквато и да озна4ава това, но наблюдаващата ми каза да пия много вода. Надявам се да сеоправят резултатите но ми казаха, че е нормално в края н абременността хемоглобина да пада.

Малка Дари е много сладичка дано скоро да си е вкъщи.
Момичета много сте напреднали с покупките аз все още нищо не съм купила трябва да се замисля.

Simple Smile

# 179
Ване М и моят хемоглобин е нисък този месец 106 е и сега пия лекарства и се опитвам да го наваксам с цвекло и месо, освен това ми казаха 4е ми е високо нивото на левкоцитити в орината каквато и да озна4ава това, но наблюдаващата ми каза да пия много вода. Надявам се да сеоправят резултатите но ми казаха, че е нормално в края н абременността хемоглобина да пада.

Малка Дари е много сладичка дано скоро да си е вкъщи.
Момичета много сте напреднали с покупките аз все още нищо не съм купила трябва да се замисля.

Лек ден на всички преднат публикация я обърках, много съм зле  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт