Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на майките относно това дали бебето трябва да остане при тях в болницата или не?
Какви са мненията за болката по време на бременност и как мога да облекча болката и дискомфорта по време на бременност?
Какви са мненията за избора на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на майките относно това дали бебето трябва да остане при тях в болницата или не?
-
Какви са мненията за болката по време на бременност и как мога да облекча болката и дискомфорта по време на бременност?
Много хора споделят своите болки и проблеми по време на бременност, изразявайки загриженост и търсейки съвет от други майки. Някои смятат, че болките са нормални, докато други се притесняват и търсят съвет във форума. Форумът съдържа споделени истории и съвети от майки, които са се сблъсквали с болка и дискомфорт по време на бременността си. Те обсъждат различни техники за справяне с болката, както и споделят своя личен опит и реакции към състоянието си.
-
Какви са мненията за избора на бебешка количка?
-
Какво е мнението за използването на помпа за кърма?
-
Какво е мнението за припознаването на бебето, ако няма брак с бащата?
Расте като гъбка
Истински се радвам за вас 
Ако си спокойна, по-добре за бебо!
. научих всички фирми и моделчета които съществуват и още не мога да се спра на някоя. ако е лека каквато искам то ще е пък с малки гуми и ще друса , ако пък е с по-големи е много тежка , а ние сме на третия етаж без асансьор .
Сладко мамче,искрено се радвам на хубавите новини ,които ни носиш за твоята сладка дъщеричка!Браво на Даринка,сега трябва да папка и да расте,та по-скоро да си я приберете!
!Гонят ме киселини,явно стомаха е доста притеснен вече от бебчо и реагира остро.Досега ябълката вършеше работа,но подозирам,че скоро ще трябва да прибягвам до "Талцид"
И моя хемоглобин падна и сега дъвча "Малтофер фол" веднъж дневно,отделно съм скарана с месото,което е много лошо.Опитвам се да хапвам по-малко заради бебо,но все ми мерише лошо или вкуса не ми харесва,а преди по-голям месар от мене нямаше
.
!
, а на другите-да се оправят веднамагически от всичките си неразположения и само положителни емоции!
-крива до шия.лек ден мами и ще ви погледна после.