Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Какви са впечатленията на хората от Иран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са общите възприятия на хората за Иран и Пакистан?
Форумът разкрива смесени мнения за Иран и Пакистан. Някои участници имат положителни преживявания с гостоприемството на хората в Иран, докато други се притесняват от политическата ситуация и потенциалните опасности в региона, което води до отрицателно мнение за страната. Що се отнася до Пакистан, негативното възприятие е свързано с предполагаемата подкрепа и финансиране на талибаните, като някои поставят под въпрос истинността на тези твърдения.
-
Какви са впечатленията на хората от Иран?
Форумът показва различни мнения за Иран. Един участник споделя положителни преживявания относно гостоприемството и дружелюбността на хората в Иран, докато други изразяват притеснения относно политическата ситуация и рисковете в региона. Споменават се също така интересни подробности за културата и музиката на Иран.
-
Какво мисли един човек за образователната система и какво мисли един ученик за учителите и училищната система?
-
Какви са впечатленията от Ирак и Иран?
!
.Много съм чела и гледала снимки на Александрия-изглежда ми невероятно интересен и страшно красив град!И така ми се иска някой ден да мога да го разгледам

Дубайски вирус..Сара изглежда по-добре,но е преграхнала и плачка много много жално 
Бива ги да пленяват млади български девойки..Едно момиче пишеше тук преди,та и тя отишла на ваканция...и се оженили,щеше да го взима в БГ....
Ех,тия египтяни 
, както е казала и Дуа...да не сте говорели по скайпа нещо.
да им се невиди и политиката на Египет
може би мъжът ще отиде пръв, а ние с детето след две седмици - хем той да обере процедурата по посрещането на родата 
Скоро и те ще трябва да се разделят заради несъгласието на родата ни...
Дано в най-скоро време оздравеете!
За абитуриентската си колко съм им обяснявала и показвала, че искам едни елементарни букли с обем в осоновата на косата ми...те пак ме направиха както си знаят.....или аз не мога да обяснявам или те не ме разбирам...незнам на какъв език да им говоря вече.