Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Рецепти за сач!

  • 119 878
  • 166
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 1 244
Здравейте,темата е стара,но имам някои въпроси,дано ми отговорите.Вчера за първи път пекох на сача си,във фурната.Първо опекох зеленчуците( лук, чушка, тиквичка,гъби),извадих ги и сложих месото , свинско и пилешко.Като се поизпече,добавих зеленчуците.Обаче: стана много течно, пуснаха много вода, предполагам зеленчуците,струва ми се,че ги готвих прекалено много,станаха едни меки,а не леко хрупкави.
Другото което не ми е ясно,трябва ли да готвя само на долен реотан и да обръщам местото/зеленчука или да пека и на горен?Вкуса дали ще е различен.И върху решетката на фурната ли слагам сача или директно на дъното?
Не мога да го ползвам на котлона си, защото сача ми е много голям.Иначе нямаше да имам тези чуденки за фурната и щях да си готвя на котлона директно.
А и последно,как се слага върху запален огън?Че ми се иска да го пробваме на барбекюто,на дървени въглища.Палим и докато не се е разпалил хубаво огъня ли се слага?Назад в темата е писано,че се държи сача до огъня да се нагрее,ама някак си не виждам как ще се получи това с барбекюто.

# 166
  • Мнения: 214
Здравейте,
И аз имам няколко въпроса. Коя степен на керамичния котлон ползвате ориентиеровъчно (от 1 до 9 са моите) ?
И "дима" повече ли е отколкото, когато готвите на тигана примерно ?

Общи условия

Активация на акаунт