На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 488
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря Ви момичета.  bouquet  Ние живеем в Тракия или по-точно на Скобелева майка. Моята малка звездичка се казва Елица. Роди се на 19 юли 2006 в 10,10 ч във Весела (лелеее колко подробно описах). Понеже до последно не знаехме какъв е пола на бебето, останах много приятно изненадана, когато я видях за първи път. Сбъдна се мечтата ми да си имам и момиченце, понеже вече си имах момченце. Баткото на 7 март месец ще направи 10 години. И двете деца са си мои, но има огромна разлика между тях. Баткото ми е един такъв кротък, а малката е фурия, много е палава, няма удържане.

# 121
Добре дошла на мама ANY79 Hug Hug Hug
Една лека закачка към всички диетуващи. Много ми хареса картинката  Crazy

# 122
Ето две снимчици на Криси от тази вечер малко преди сън

Етка не се закачай с диетуващите, че нали знаеш че когато сме гладни сме злобни  Joy

# 123
 Здравейте сладурки  Hug

Добре дошла, Ани. Дано се чувстваш добре в нашето голямо семейство!  Peace

Мен днес нещо ме схвана шапката и му ударих едно основно чистене на кухнята, мих прозорци, прах пердета, премих всички чиний, чаши, шкафове и подобни!  Crazy Досега не съм мислила, че на - 8 градуса ще мия прозорци, но ето, че и това се случи.  Laughing

Ема от известно време има проблеми с кожата, по-точно по корема. Атопичен дерматит казва един лекар, друг казва, че е контактен дерматит от праха за пране. Та тази вечер като я мазах с млякото много плака, дали пък не я боли кожичката?  newsm78

Ети, шегувай се ти с диетуващите, но аз и днес нищо не направих, обаче утре няма да мия прозорци и се захващам сериозно!
Дани, голям сладур е Криско. Остави, че е голям танцьо, музикант, но и певец ще се извъди, а?!
Лека вечер.

# 124
Споко, Wink за да съм солидарна с вас и аз от утре съм на диета Naughty

# 125
Ети, шегувай се ти с диетуващите, но аз и днес нищо не направих, обаче утре няма да мия прозорци и се захващам сериозно!
Дани, голям сладур е Криско. Остави, че е голям танцьо, музикант, но и певец ще се извъди, а?!
Лека вечер.

Рони днес и аз се издънх, но бях на дъното цял ден лежа и ми е студено и на обяд си хапнах порядъчно. Утре има лунна тридневна и уж ще я правя.  Embarassed
А за певеца това е усмивка за снимка. Аз му казах УСмихни се да те снимам а той зее. Толкова е зейнал, че чак сливиците му се виждат  Joy

# 126
Малко смях преди сън http://www.xaxaxaxa.hit.bg/

# 127
 Здр, мацки  Hug
 welcome на мама АНИ79 и малката ЕЛИ   bouquet
Ние в крайна сметка, бяхме в гр.Сандански  Laughing Нямало места в Старосел, та пак получих изненада  Wink Много хубавко си изкарахме, имаше басейн, сауни и разни глезотийки  Embarassed Вечерта и на караоке - моя се скъса да пее  Mr. Green Не ми се прибираше вчера  ooooh! Беше ми спокойно, че Киа не е плакала и днес изкара до 15.30ч на ясла. Хапнала на обяд, после спинкала. Най-после да напиша нещо, без да мръннкам  Twisted Evil Ще кажа на моя, по-често да мърдаме, без децата. Обещахме на голямата ако си вземе в събота на състезанието златен медал, да я заведем да разпусне и тя на басейн някъде.
Рони, като си почнала с почистването - идвай и у дома, че направо незнам от къде да почна  Mr. Green
Днес ходих до един център за рехабилитация и в четвъртък имам час за преглед. Много се надявам, да имам ефект, че направо не издържам с тези болки в опашната кост.
За диетките, още нищо не мога да кажа. Първо ще си прочета Дюканската книжка и ще видя дали е за мен.
Киа няма вече биба от 3 седмици. Но с гърнето сме до кривата круша. Хич няма и да се мъча. Лятото ще махаме пампита.
Етко, много ми хареса снимката  Mr. Green Само дето съм с червена коса, че и пак я подстригах, още по-късо. Нещо ме гони лудостта  Party
Мама Дани, голям младеж имате, пу-пу  Hug
Май се поулях, щях да пиша още, ма ме хваща срама  Mr. Green
Ей, кога успяхте - 2 нови отговора, аз докато се натутам  hahaha
Е, браво бе още 1.

# 128
За протокола съм една стройнаааа и високаааааа-цели 162 Mr. GreenНе става дума за излишна и глупава женска суета,а просто над 48-49 кг се чувствам зле и некомфортно в кожата Sick
Ронка,да не ти завали дъжд,че на мен все така ми врви-тъкмо измия колата или прозорците и веднага завалява #Cussing out
 HugНа Ани 79

# 129
За протокола съм една стройнаааа и високаааааа-цели 162 Mr. GreenНе става дума за излишна и глупава женска суета,а просто над 48-49 кг се чувствам зле и некомфортно в кожата Sick

Тиция, и аз така  Confused
Пипи чудесно знае че се пишка на гърне, но не знам защо се стиска до последно и когато каже вече е изтървала малко. Това ми го прави на периоди и сега сме в един такъв newsm78
Иначе от няколко дни вече използваме думичките "ДА" и "НЕ" по предназначение Joy и прави разлика м/у тях. Вчера ме гледа как пия кафе и седна в мен да ме гледа и преглъща докато пия...Какво да я правя, стана ми жал и й направих малко мляко с какао...Страшно й хареса...А днес даже ми казва: "Ка-кау" и си иска чашката Peace

# 130
Еее Ани аз също съм в Тракия, но не до скобелева,и родих във Весела но на 16ти,на 19 ме изписваха ...

# 131
  • София
Добро утро, поспаланки  Hug
Ани79  welcome
Някаква статистика имаше за възрастта- аз и мъж ми наборчета, на 31г., но на мен не ми личат  Embarassed изглеждам поне на 35г.  Confused особено напоследък се чувствам доста зле изглеждаща  afwitch но да не започваме зле деня, защото последните 3-4 дни ми е хубаво, дано да продължи така дълго  Praynig
Малко объркано стана, не четете по-добре горенаписаното  Naughty
Сега нещо по-весело, сутринта, като си говорех с Цецко по телефона и му казвам чао чао чао и той отговаря ча ча ча  Joy Мммммм много разговорлив е станал  Wink
Нарина, аз като пия кафе и Цецко иска и му обяснявам, че кафето е само за мама, защото е голяма и той сочи чашата и вика Цеце нееее  hahaha
Срам ме е да кажа, че съм на диета и аз, ама като все нещо се издънвам....свалила съм малко ама мислех, че ще е повече и малко се обезсърчих (за протокола диетата е на Дюкан).
Ронка, терасите са ми за чистене, че са станалии, като цигански катун, ако имаш време след Америе, намини и към нас  Hug
Мама Дани, много сладък Криси, пу пу  Hug
Ели, аз чакам да отворят Мол-а в Младост и никакво слизане в центъра  Naughty но тук в София е голяма лудница, а в Пловдив главната е супер и градината до него, много го харесвам  Peace
Нанче, много "постни" включвания бе мила, нищо не казваш, Дая ли не те пуска до компютъра?
Хайде засега спирам, но ви гледам непрекъснато, да знаете  smile3506

# 132
Кафето днес е от мен:
и за вас, които сте на диета, чаша зелен чай  Hug

# 133
Добро утро и от нас. Да се похваля колко приятно изненадана останах, след като се покатерих на кантара.  Rolling Eyes Урааааааааа още един килограм го няма. Simple Smile Благодаря за чашата зелен чай Ети . Утре ще ти кажа как ми е подействал.
И днес, както изглежда ще е студено и ще си стоим вкъщи. Лек и спорен ден.

# 134
Eтка мерси за чайчето, но и от кафето без екстрите няма да се откажа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт