На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 490
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Тук пекна слънце, но е -2 градуса, ама от вчера сме се заканили да отидем до един бебешки маркет с Де-си и студ не студ-навън Naughty
Сега се замислих имам много различни видове зелен чай. Дали мога да давам на малчо  newsm78 Моля по-просветените да ме светнат, та сутрин да си пия чайчето в сладурска компания  newsm53

# 136
Ети, струва ми се ,че е малък за зелен чай newsm78

# 137
  • somewhere over the rainbow
Нанче, много "постни" включвания бе мила, нищо не казваш, Дая ли не те пуска до компютъра?
Тц, мъж ми Crazy Тези дни е в компенсация и скандали стават за пустия комп. И време си определяме ooooh! И за да има мир, решаваме да гледаме филми, никой да не е на компа Mr. Green
Та така, тези дни съм киноманка Whistling

Дани, ти пък, биел я. Аз не помня и не се впечатлявам Stop Ми такъв е живота - днес те бият, утре ти биеш Joy

# 138
Вие за мезе ме взехте, но аз днес си продължих с чистката. За утре ми остана терасата. Малко по малко, няма да си давам зор. а и ако не свърша нещо до обед, след това не ме бройте изобщо.
Лети, няма да вали бе, времето работи за мен, от утре го дават да се оправи съвсем.

Ети, и аз мисля, че са малки за зелен чай. Пък и какъв е зора да му даваш точно такъв?  newsm78 Давай си му обичновени чайчета, пак ще ти прави компания сутрин докато си пиеш твоя.

Ема много се разприказва напоследък. Сега любимата думичка е  "НЯМА"  Crazy Използва си я по предназначение. "ДА" не я използва много и май още незнае за какво точно иде реч с тая дума.  Joy

# 139
Дани, ти пък, биел я. Аз не помня и не се впечатлявам Stop Ми такъв е живота - днес те бият, утре ти биеш Joy

Наде не думай че не помниш. КАто се каже Дая и ми изкача как щеше да и издере очите с онова гребло. Чак ми става лошо  Embarassed

Рони диетарка ли си  Crazy Аз съм днес на лунната. Решила съм да я правя тридневната пък да видим  Rolling Eyes

# 140
Дани, диетарка съм!!! По-сериозна съм от всякога.  Sunglasses
И аз мисля да направя тръдневната, но с 2-3 ябълки дневно, все пак кърмя и да не направя лоша услуга на Ема.

# 141
Ронка Аз ще се смиля над теб и няма да те карам да чистиш у нас. Mr. Green Ама наистина трябва да се видиме преди да хукнеш по френско...само да се оправят напълно малчовците.  Peace
Аз пък вчера уж малко ядох,а днес съм качила едно кило.  Shocked Явно щот ще ми идва и задържам течности. Thinking Crossing Arms
Днес пък сме на Р.Д. на едната племенница, а в петък на другата и ще точа лиги, ама ще устискам. Close
Ани, Ели, Добре дошли при нас! Hug
Цитат на: Ивка
Някаква статистика имаше за възрастта- аз и мъж ми наборчета, на 31г., но на мен не ми личат   изглеждам поне на 35г.
Laughing Joy Laughing
Споко, млади сте още... Wink
Виж, като станем на по 50, тогава да му мислиме,че нали знаете..мъжът след 50те е като диня-коремът расте, дръжката съхне... Sickми така де, зрели хора ...а ние жените, като едни истински  afwitch, незнам как ще ни изтрайват младите. Помня майка ми в критическата каква беше, като тенджера под налягане... af

Дани пък разпознава кога какво му давам да пие, на айряна казва"ран", на бозата"боай", на млякото"мако" и на сока"сок". Вчера видя солницата и вика "Сооол". Много обича да ходи бос, постоянно си събува пантофите , търчи и вика"Дади бос".

Ох, хайде да свърша нещо, докато спи, че времето лети.. Stop

Последна редакция: вт, 19 фев 2008, 15:48 от Nanny

# 142
Ние днес бяхме в Пазарджик да проверя какво става с молбата ми към Нои,от там в НАП подадох уведомление че не плаща осигуровки,от там в икономическа полиция подадох жалба !Дано стане нещо!

Юл се гледаха с баба си!

Абе Попова(Ронка) ти за какво чистиш(нали ще тръгвате), не бяхте ли на квартира?Ти им изчисти апартамента  Thinking Или правиш фитнес за спорта.....

Аз пък съм по малка 11 години от моя и да видим като стане на 50 аз кви щуки ще ме веят! Mr. Green То не че и него няма да го завеят,примерно,те мъжете като влезнат в критическаааа,те не че излизат все са си в критическата Whistling Whistling Whistling Whistling

# 143
О,Ели страшна работа са мъжете в критическата #Cussing outЗапочват да се заглеждат на към по 20-годишни Mr. Green Не че имам нещо към 20-годишните,ама от позицията на моите достолепни 31-32 SickА,иначе жените могат още на 36 да влязат в критическа ако не живеят спокойно и природосъобразно и други работи -като липса на сеск например.Това последното сериозно,така че му мислете Naughty
Днес забихме първата "мадама"в яслата Mr. GreenТа,отивам аз да го взимам на обед и като ми го изкарват на вратата,една сладурана с дълга черна коса се показва и иска с Алекс.Брех,няма отърване.Гжата я гушна и й обясни,ч утре пак ще го види,та така склони девойката JoyНа края и целувки му изпращаше даже Heart Eyes

# 144
  • София
Ей, Тиция, кога тръгнахте на ясла, кога завъртяхте мацка  hahaha
Ели, дано правдата възтържествува  Hug
Ех, Ронка, да не се засегна с чистенето, само се пошегувах  Hug
Ети, за зеления чай и аз мисля, че е рано  Naughty

# 145
Ивка, не се коси, не сте ме обидили. Аз нося на майтап!  Peace

Ей Лети, моя зет много от рано започна да залита по други моми. Naughty То, че Ема няма дълга коса, няма, но пък това не й пречи да е много красива!  Flutter

Ели, на квартира сме и ще заминаваме с Емата. Но нали знаеш, че луд умора нема?! Crazy

Днес водих малката на лекар заради кашлицата. Док. каза, че кашля от сополите. Трябва да й правя промивки с физ. р-р. и ще се оправи.

# 146
Днес ни казаха, че са ни взели билети за концерта на Металика.   superuu  superuu  superuu
Та в тази връзка кой имаше сайт за тениски? Аrlina ли беше, че не помня? Искам да си поръчам черни тениски.
За протокола, че все забравям да кажа колко съм дърта - лятото ставам на 32 години, а мъжо е на 30.  newsm53

# 147
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Приветче и от мен днес!

Нита, май Pingwina е мамата с тениските!
Всички сте се захванали с диетки, а? Аз пък само приказвам, а нищо не правя  Embarassed! Голям съм несериозник  Confused! Но е крайно време да започна и аз.

Добре дошла на новата мама!

Времето се постопли и аз нямам търпение да свършва работната седмица, че да си изведа детето на една дъъълга хубава разходка извън града!
Айде, стига съм досаждала! Всъщност - исках нещо да ви питам - каква вода давате на този етап на дечицата?
Спирам!
Лека нощ!

# 148
ААА,не съм аз, Пингвина е. Wink Мисля да отидем на Министри,на Лени Кравиц още се чудя.Пада се на РД на Зоя.Много го харесвах преди да го тресне и него комерсията,в началото беше мнооооо добър!На Металика мъжо ще ходи,аз съм под въпрос,но само заради разнообразието и атмосферата бих се метнала и аз. Peace

# 149
  • София
Здравейте милички.Липсвахте ми много,ама повече от седмица нямахме нет,защото не си го бяхме платили.Нещо с финансите този месец сме много на червено.
Но ей ме на пак съм тук.Моите мъже вече спят и аз едва гледам,но не можех да легна без да хвърля едно око във форума.
Ронка,лудите сме две.Днес Люската беше на гости на леля си и аз бърсах прозорци в спалнята.Миналата седмица бърсах в хола и сега се надявам другата седмица пак да го запратя дребния при леля му,та да избърша и в кухнята.

Друго какво да ви кажа?Дните си се нижат повече от еднообразно и само мисълта за предстоящото затопляне повдига духа ми.То подивя това дете в къщи,пък за майка му да не говорим.

Прочетох само последните две странички,сега ако не заспя ще почета още малко.Ронка я кажи кога заминавате,знае ли се нещо по въпроса?
Хайде,до утре.

Общи условия

Активация на акаунт