Сега се замислих имам много различни видове зелен чай. Дали мога да давам на малчо
Моля по-просветените да ме светнат, та сутрин да си пия чайчето в сладурска компания
Моля по-просветените да ме светнат, та сутрин да си пия чайчето в сладурска компания
Тези дни е в компенсация и скандали стават за пустия комп. И време си определяме
И за да има мир, решаваме да гледаме филми, никой да не е на компа 
Ми такъв е живота - днес те бият, утре ти биеш
Давай си му обичновени чайчета, пак ще ти прави компания сутрин докато си пиеш твоя.
Използва си я по предназначение. "ДА" не я използва много и май още незнае за какво точно иде реч с тая дума.
Ми такъв е живота - днес те бият, утре ти биеш 
Аз съм днес на лунната. Решила съм да я правя тридневната пък да видим

ми така де, зрели хора ...а ние жените, като едни истински
, незнам как ще ни изтрайват младите. Помня майка ми в критическата каква беше, като тенджера под налягане... 
Или правиш фитнес за спорта.....

Започват да се заглеждат на към по 20-годишни
А,иначе жените могат още на 36 да влязат в критическа ако не живеят спокойно и природосъобразно и други работи -като липса на сеск например.Това последното сериозно,така че му мислете 
На края и целувки му изпращаше даже

То, че Ема няма дълга коса, няма, но пък това не й пречи да е много красива! 

Мисля да отидем на Министри,на Лени Кравиц още се чудя.Пада се на РД на Зоя.Много го харесвах преди да го тресне и него комерсията,в началото беше мнооооо добър!На Металика мъжо ще ходи,аз съм под въпрос,но само заради разнообразието и атмосферата бих се метнала и аз.
Препоръчани теми