Аз също искам да смъкна 2 кг, но не става Освен това много вземам да се замислям за пластична намеса на "горния етаж"...какво беше, а какво стана

Пипи още не се храни сама...с вилица може, но с лъжицата се цапа доста и вместо да се нахрани си губи времето в игра и й минава апетитът. Затова гледам бързо да приключим с яденето без много поразии...От чаша сега се учим, но е доста нетърпелива и се залива

Гърнето отдавна си го ползваме по предназначение, на обяд спи без пампрес.
Напоследък сутрин взе да става чак след 9:30-10:00ч...то хубаво, ама после не иска да спи наобяд...става 15:00ч докато легне.
Изби ни още един кътник, но без особени проблеми, само малко капризи и намален апетит.
Изи, аз пих клеева тинктура по препоръка на педиатърката на Пипи по повод стафилококовата инфекция, която имах пътвите месеци. Много добър имуностимулатор е, само не знам каква е дозата и начин на приемане
Чак се замислих ти ако си свиня майка аз на какво да се орпилича... 
Забравих да ти кажа, че аз лично отслабнах с тази диета 4кг., а не 7-8 както пишеше. То си е до организъм де, но не се надявай на чудо! 

Но пак е нещо 

Взех му седалка за тоалетната чиния , от ентусиазъм я използва по предназначение, но и това беше за кратко. Сега казва , че му се ходи, но като отидем , нищо не прави. Заподозрях го , че е заради едни миди и рапани, които съм сложила в банята . Сяда на тоалетната и иска да си играе с тях ... Надеждата ми е , че в яслата ще го научат.
, че си мисля да ударим едно Империалче 
Определено и аз имам проблеми с килограмите, но от две седмици твърдо реших да мина на диета. Още повече, че моята половинка реши да ме заведе на спа хотел през март. Засега нямам кой знае какъв успех, но няма да се отказвам