На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 488
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Много забавно ми стана с тази тема за диетите дето сте подхванали Joy Аз също искам да смъкна 2 кг, но не става Confused Сега като го няма мъжа ми и не готвя много, ям като се сетя...по малко, но пак повече от 1кг не мърдам. Сега съм 49...онзи ден кантарът показа 48кг, но днес пак е 49. А иначе карам "колело" по 15-20мин на ден и се мажа с един крем за стягане...ще видим какъв ще е ефектът след около 2 месеца, но не съм много обнадеждена. Искам за лятото да се вкарам малко във форма, че ще се ходи на плаж всеки ден.
Освен това много вземам да се замислям за пластична намеса на "горния етаж"...какво беше, а какво стана Confused Искам да ходя без сутиен ooooh!

Пипи още не се храни сама...с вилица може, но с лъжицата се цапа доста и вместо да се нахрани си губи времето в игра и й минава апетитът. Затова гледам бързо да приключим с яденето без много поразии...От чаша сега се учим, но е доста нетърпелива и се залива Blush
Гърнето отдавна си го ползваме по предназначение, на обяд спи без пампрес.
Напоследък сутрин взе да става чак след 9:30-10:00ч...то хубаво, ама после не иска да спи наобяд...става 15:00ч докато легне.
Изби ни още един кътник, но без особени проблеми, само малко капризи и намален апетит.

Изи, аз пих клеева тинктура по препоръка на педиатърката на Пипи по повод стафилококовата инфекция, която имах пътвите месеци. Много добър имуностимулатор е, само не знам каква е дозата и начин на приемане Peace

# 106
Тиция, ти колко си висока, че се оплакваш от 51кила? newsm78 Thinking Чак се замислих ти ако си свиня майка аз на какво да се орпилича... Embarassed hahaha
Рони Издържиш ли първите 2-3 дни после ще свикнеш и ще ти е по-лесно. Ама ако имаш изостанала сметанка, гъбки и топ. сиренце в хладилника, по-добре първо ги изяж и после диетувай... Simple Smile Забравих да ти кажа, че аз лично отслабнах с тази диета 4кг., а не 7-8 както пишеше. То си е до организъм де, но не се надявай на чудо! Rolling Eyes

Айде, лека нощ и спорна седмица! Hug

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 11:30 от Nanny

# 107
Изи,защо не даваш на децата профилактично клеева тинктура.Аз снощи попаднах на тема във форума за това.Майка ми като малка ми сваляше 40 градуса и гнойа ангина с прополис-домашно производство.Ако решиш,ще ти пиша на лични повече за това.Наистина мисля,че ще помогне на децата да укрепи имунната им система и по-малко да боледуват.
Да мила знам ,моята майка също така ни лекуваше и не съм пила АБ.На Марти мажа и гърлото и на захарче давам ,но ме е страх на Валери ,защото е малък ,а все пак има спирт.Не знам може и да греша .Наскоро бях чела един хомеопат беше казал ,че се дава капка на изживян живот.Много се замислих дали да не почна да давам по 1 капка на Валери.Ако имаш повече инфо ще съм ти благодарна Hug

# 108
Иси, мажи му екземата със зехтин!Ама чист нали, там екстра върджин, знаеш Peace много помага!

Нан защо не я дадете на ясли?Или някои познати да идват да си играят, хем за вас хем за тях добре, в тези студове!Ние тук така се събираме майките!

Вие с тез диети ,хм на мен не ми се гладува,мога цял ден да не ям- на кафе,обаче вечер ям за 100 човека<от всичко по много! Sick

Ронка може да е почвала да се маха, то без болка лошото не изчезва,я иди виж на контролен преглед до къде е ,и пак пробвай ама не с ударна доза според мен де! Thinking
   Аз много знам, ама и хомеопатията зарязах на 3 ден и разни билкови дето се пият по два хапа 3 пъти на ден ги забравям да ги пия! Mr. Green

Вчера бяхме в COMO в Сф,харесах си много нещица,и си взех гевгир и чарпачета! Mr. Green

Ауууу щях да забравя,ми днес за първи път Юл каза мамо чишшш и като я сложих веднага се изчишка,сега пък ака Sick

А бибите ги няма вече,проплаква но ще търпя,пие мляко и заспива!

Stop

# 109
Здравейте, ние само влизаме, четем и все не остава време да пишем  Embarassed

Да Ви се похваля на 10 март тръгваме на ясла. Днес ходихме да се разберем и един час си играхме с децата. Тя ще бъде на каката в старата група и понеже се познаваме с лелите голям лаф му ударихме Simple Smile . Казаха ни още два-три пъти да я заведа да си поиграе с децата, за да и е по-лесно после. Струвами се доста разумно, поне ще свикне малко с обстановката. Дано да свикне лесно  Praynig

Колкото до храненето ние отдавна ядем самички. Малко цапа, ама какво да се прави  Simple Smile Пием от всичко, шишета, чаши - малки и големи. Общо взето каквото докопа Simple Smile На гърне ходим, казва си, но по-често вече като е свършила работата  Wink Но пак е нещо  Simple Smile
Колкото до бибата сигурно ще отнесем до към двете годинки  newsm78

Интересни диети сте подхванали. Аз съм благодарна, че проблеми с килцата нямам - ген вероятно. Но пък една кожа остана, не знам какво ще я правя  newsm78
Много добре ми звучи идеята Narina за "горния етаж", но как ме естрах .....

Ще се радвам ако някой ми обясни за клеевата тинктура  Hug

Малко дългичко стана  Embarassed

# 110
  • София
 wavey
Момичета, как сте? Децата здрави ли са?  Hug
Аз се завърнах от Варна, голямо ходене му изходих там по магазините, в морската градина, много е хубаво  Peace
Цецко е започнал да прави изречения или поне се опитва де. Много е сладък- тати бръъъъъ бо (това означава тати отива с колата за бонбони), мамуууууу, тати па (мамо, тати ме плаши) и още други ама ги забравих  Joy
Въобще нямаме никакви опити дори за гърне  Crossing Arms
Хапва сам, ама баба му рядко го оставя  Naughty
Пие от всякакви съдове  Peace
И ние направихме изследванията за ясла и на 04.03. живот и здраве тръгваме, отново  Confused

# 111
Аз пак да почна първо с диетите ooooh!
Tizija - това с луната/картоф ми разсмя. А за работата мисля да почвам април, но първо трябва да намеря жена, която да гледа лъчи като е болен, че работата ми не позволява чести отсъствия, да не кажа никакви #2gunfire
Рони-утре е времето за старт на лунната диета.ако те интересува тук има инфо http://lechebnik.net/index.php?item_id=57 и мисля да пробвам този вариант, макар и по-дълъг, но се надявам да има успех.
Nanny- тази зелева супа съм я чувала, но нещо не ме блазни ooooh!Втората диета по ми приляга. Аз съм в двете крайност или нищо няма да ям или трабва да си напълня коремчето Wink затова предпочитам диетата Скарлсдейл, хапваш си 3 пъти на ден и слабееш hahahaнаистина дава резултат.
Стискайте палци, че от утре голям глад  Mr. Green Ако и друг се навие, да пише . Да се подкрепяме взаимно Rolling Eyes
но стига вече за диети Sick
Иси- клеевата тинктура може да се дава и на 1месечно бебе. В сайта на "часът на мама" има доста за това. В техния форум пише д-р Михайлов, хомеопат и дава добри обяснения. Пише даже как се приготвя. Аз направих и сега дава на Лъчко, дори и аз пия.
Narina и аз искам по-голям горен етаж, че направо изчезнаха. И ние като вас спи на обяд без пампи, но само толкова.... пиша на гърнето само като стане от сън. по друго време на деня, нямаме успехи.
Eli83,браво на вас за гърнето. Rummi и вие се спрявяте отлично, направо като големите деца. да не би, защото вижда от кака си? Или си е до детето?

Айде, спирам вече че се олях!

# 112
Аз да се похваля на бързо за нашия първи учебен ден-нито сълза,нито сополи Mr. GreenГоспожата е възхитена и каза,че бил много контактен и жизнерадостен  и няма да има никакви проблеми със социализирането.А вътре е разкошен лукс-ламинати,перденца воалени,играчки на "Чико",изобщо шест PeaceДано и другите дечица се адаптират бързо на яслата Praynig
Това за корекциите на горния етаж е супер идея,ама последната ми справка е за 3000 евро SickАз преди раждането бях против всякакви такива интервенции,защото не съм имала никде проблеми,ама сега...Направо се чувствам като изцедена покрай това кърмене #Crazy
Изи,дава се по капка на ден във водичка или сок,за да не го усеща детенцето.Ако не можеш да намериш при вас,аз в четвъртък ще пътувам до там и мога да ти донеса.В интерес на иситната и на мен майка ми я приготвя повече от 20 години,защото от баща ми имаме пчелен клей.
Ели,я кажи някакви хубави магазини за деца в Пловдив,че в петък ще атакувам Mr. Green

# 113
Привет и от нас  Simple Smile
И аз като Пингвина имам горе долу установен период на писане, ама май моя е през 13 теми , не странички  ooooh!  Или поне на мен ми се виждат толкова много .
Гледам тук диети обсъждате , и аз да кажа  Simple Smile Сега съм на дюканския режим , от около 3-4 седмици. Много съм доволна , свалих 5 кг. досега. Хубавото му е , че има алтернативни варианти за сладко, а аз без сладко не мога.
Ние сме в назадничав период относно гърнето. Като реши да го бойкотира, така си и остана  Tired Взех му седалка за тоалетната чиния , от ентусиазъм я използва по предназначение, но и това беше за кратко. Сега казва , че му се ходи, но като отидем , нищо не прави. Заподозрях го , че е заради едни миди и рапани, които съм сложила в банята . Сяда на тоалетната и иска да си играе с тях ... Надеждата ми е , че в яслата ще го научат.
Дамян все още почти нищо не казва, най-новото са му Лала и По (от Телетъбис), по цял ден пее "лала, поооо , лала, поооо" .
Не се храни сам , направих няколко опита, ама лъжичката обикаля като сателит около него, затова реших да отложа, за да е по-координиран в движенията . То без практика как ли ще се научи детето, ама като видя пораженията след това и ми се отщява да го уча.
На болните дечица - бързо оздравяване и дано не се повтарят болестите  Hug
На бременните майки - лека бременност и успешно раждане  Hug
 Рони-Лимони , късмет и берекет във Франция. Както са казали хората "домът е там, където е сърцето" , а ти ще бъдеш с твоето си обично семейство , затова съм сигурна , че ще се чувстваш добре  Hug

До скоро  Grinning

# 114
Tizija-браво на малчо, че не е плакал. Но първия ден се лъжат дано утре не се разстрои Praynig, но щом има много и то хубави играчки може да привикне бързичко Wink
Ей, De-Si в тая диета кафенце разрешено ли е smile3506, че си мисля да ударим едно Империалче Party
ivka76-споко за гърнето и ние сме от вашата партия  hahaha
Аз също бях навита за силиконче, но нещо ме поотказаха. Разпитвах за добри пластични специалисти и ме упътиха чак в Турция, някакъв Бургаски д-р. Като чух за цените ми прилоша. Аз не искам имплантанти обясних, че имам нужда само от леко повдигане, но запознатите с този вид дейности ще ви кажат, че се ходи всяка година на профилактичен, има силикони от 1г. до 10 г. но всяка година се прави преглед. Въпреки, че искам само повдигане пак искат да сложат имплантанти и се отказах категорично  Naughty
Eli83-браво на малката кукла, за успешните опити за гърнето.

# 115
  • somewhere over the rainbow
Нан защо не я дадете на ясли?Или някои познати да идват да си играят, хем за вас хем за тях добре, в тези студове!Ние тук така се събираме майките!
За яслите - от септември ще е. Тази седмица трябва да подадем молба. Може и от юни, ама то дет' юни, там и септември, да не ми спират майчинството накрая поне. Че и на него много разчитаме Tired
Иначе майки с деца каня постоянно, но явно им е скучно в нас, та идват по веднъж на седмица-две Rolling Eyes Казала съм вече няма да каня, който иска, знае къде сме Crossing Arms Всички са добре дошли! Peace

Тиция, и аз да те питам колко си висока, та 51 кг. са ти много Shocked  Аз не съм се теглила след раждането, но предвид че съм както преди, значи съм не по-малко от 56. На 1,70 височина. В огледалото се виждам добре, а и никой не се е оплакал Whistling

# 116
Здравейте и от мен. Най-накрая се престраших и то благодарение на N_A_N™.  bouquet Определено и аз имам проблеми с килограмите, но от две седмици твърдо реших да мина на диета. Още повече, че моята половинка реши да ме заведе на спа хотел през март. Засега нямам кой знае какъв успех, но няма да се отказвам  Embarassed А за яслите изобщо не съм наясно как ще се справим. Храната и тоалетната не ме притесняват, а това, че моята Ели е свикнала само с нас и бабите. Когато отиваме на гости в приятели още с влизането и започва да плаче, а не ходим там за първи път. Добре, че има още време, докато дойде този момент, но предусещам, че и двете ще плачем.

# 117
Добре дошли Ани  и Ели!
Ти къде си в Пловдив!

Тицияяя, Тиция, то хубаво ме питаш, ама аз кат не ходя кво да ти кажа ...Вис Виталис,Хиполенд, такива ,а иначе по центъра и по новите търговски центрове на капитан райчо все ще изхарчиш парите и ще се разтъпчеш..... да на капитан райчо има 2 търговски центъра

Пък аз си седя в Тракия и не мърдам от тук щото и на нас си ни направиха големи Молове и си се шматкаме тук...Па и да не ви казвам и във втора ръка и във китайски ,първи кипри сме с едни други майчета,неделята е наша оставяме всички и всичко и обикаляме,ама все тук ,аааааааааааа трябва да сменим към центъра newsm78 Thinking

# 118
  • somewhere over the rainbow
Добре дошла, Ани!  bouquet
Разкажи повече за малката, как се казва, кога е родена, от къде сте...
А и за тебе... Wink

# 119
Добре дошла Ани.  Hug

Ели стига с тая Тракия  Wink
Ние бяхме на фризьор. Криси стоя мирно и много слушка сега е като голямо момченце  Heart Eyes
Наде как да дойдем като Криси бие Даянка след последния път направо ми е неудобно  Embarassed Защо така прави незнам  Confused

Общи условия

Активация на акаунт