АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 979
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Забравих да ви се похваля с мартеничката, която направих днес  Embarassed Аз много си я харесвам, ама ми се иска да чуя и вашето мнение - дали би се харесала на повече хора, има ли смисъл да правя или да не се занимавам  newsm78 Извинявайте, че ви занимавам с това, ама кой да питам друг  Laughing

# 121
  • Някъде там...
vst80 голяма си майсторка  Peace Hug

Дидика верно бе сега като се загледам , че наистина не е Дани от Лас Вегас  Mr. Green , ей го и него  Heart Eyes http://joshduhamelweb.com/

Елионка от кога не съм пила текила Whistling Наздраве!

като гледам момиченцетата какви хубави играчки си имат колички, та кукли , та кво ли не и фибички и опашчици, а ние мъжките майки направо  Tired, само коли, камиони и т.н.

лека нощ!

# 122
  • гр.София
 Vst,харесва ми мартеничката, за пръв път виждам такава.
 Ембър,мислех,че благотоворително ще ги продавате. и в двата случая-си заслужава труда.

Сега и аз съм хремава-за кой ли път, и гърлата са ни Sick, а утре и ще излизам преди обяд. Ще разчитам на фотообектива на Блу да ви видя.

# 123
 Добро утро!!! Simple Smile

Блан-много е готина Jane-ката. Почти съм на крачка да я взема. Peace Благодаря за предложението.  bouquet
Вст 80- и на мен мноооого ми хареса мартеничката. Peace

За подстригването-Марти не съм и пипала изобщо косицата.Слагам фиби,ластици-тя ги маха,аз пак ги слагам и така.Татко и и дума не дава да се отвори за подстригване-каквото и да било  Naughty Единствено попът на кръщенето и я клъцна  Mr. Green.

Зъбките ги мием от като се присетя-с четка.Хили се  за сега,но някой път не ми дава и се дърпа.

А нас ни закотвиха с гардероб за 5000лв......... Shocked Shocked Twisted Evil Twisted Evil Shocked Shocked Rolling Eyes Twisted Evil Crossing Arms Sick

Кафе ли казахте.....?

# 124
  • София
Здравейте  Hug

vst80 , много е хубава мартеничката  smile3501

Блу, последното ти произведение е прекрасно, а жабите са върха   chef

Тази количка Jane, колко струва?

За срещата ние пак няма да може да дойдем. От утре започвам очни и свеки ще гледа Марти, трябва да приготвя, да обезопася, да сготвя (за първи път ще го гледа и се притеснявам  ooooh!). Блу, с теб ще се разберем нещо допълнително  Hug

# 125
Здравейте!
Ама верно много сте изписали.
Irra, бързо оздравяване на Ирен  Peace.
Дани и мен ме хвана яд за рекламата, а за зачервеното от ваксината, сложи компресче с риванол, помага  Peace.
Vst_80, много са ти хубави мартеничките  Peace.
На Сашко пък са му излезнали някакви малки лишейчета между крачетата и на едната топчица  Thinking. В началото мислех, че е подсечено, но не минаваше доста време. Вчера го заведох на дерматолог и тя каза, че е вид подсичане, но по-упорито и ни изписа Дактакорт и едно козметично кремче на Avene. И сега много се чудя, дали да го мажа, защото Дактакорта е с кортизон, а той е вреден  newsm78. Вие как мислите? Още не съм го почнала, мажа го само с кремчето.
Пожелавам ви весело изкарване днес и аз, като blanc ще разчитам на фотоапаратите ви  Wink.
Я, днес било 16-ти и моето човече прави 1 годинка и половина. Честито и на Токи   bouquet!

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 10:50 от adrianska

# 126
  • софия
вст,количката ни я изпратиха от Италия на Мошето леля му.В някакъв голям магазин ти се трупат точки,когато пазаруваш там и количката ти излиза след необходимия брой 25евро,а иначе била 50 в детските магазини.
А,онзи ден ми казаха,че в Малечко имало детски Макларън  Laughing!

# 127
  • софия
Ади,ще ми обясниш ли,мацка,защо е в3реден кортизона  Embarassed?
Защото на мен ми казаха,че ако мажа на Найа бузките с Адвантан-мляко,ще и минат пъпчиците,но и мен ме притеснява,че е с кортизон,защото съм чула някъде,ама какво съм чула  Blush.....

# 128
Дани, така съм чувала  newsm78. Знам че се отделял в костите, но със сигурност когато се използва по-продължително. Но, мене ме притеснява това, че е още малък, а вече го мажа кортизонови лекарства. Затова исках и вашето мнение, защото само съм чувала, а не знам нищо в повече и с точност  Rolling Eyes.

# 129
  • софия
И аз съм чувала само коментари:"ама това съдържа кортизон!"

# 130
Здравейте  Hug

Дани, мерси мила за инфото за количката   bouquet Предполагах аз, че не е от тук, че доста се оглеждаме този месец и не сме видяли такава красота  Hug
За ваксината - на Лори винаги й седи зачервено и леко подуто - като ухапване от комар. Не съм я мазала с нищо, минава й за ден-два  Peace

Много ви благодаря за отг за мартениците - ще взема да направя няколко, пък да видим  Thinking Ако се харасат, момичетата ще кажат и догодина ще направя повече  Laughing

Честито на днешните ни големи дечица   bouquet Heart Eyes

# 131
Момичета, приемате ли на срещата такива дето не разбират от моделиращи покрития Embarassed и не са се заявили по-рано? Деница спа един път и със сигурност ще издържи до 15.30 будна. Мисля да взема едно такси и да дойдем, само Влади да не ме ядоса нещо, че е цар на тия работи. Пък няма на кой да го оставя, че и татко им не си е у дома, а не ми се иска да го оставям сам Rolling Eyes

# 132
Количката Jane е 299лв в магазин  Кикиморско царство. Peace
И да, Малечко са официалните вносители на Макларън. Peace  Дори имат модела,който искам ,ама трябва на Константин Величков 85 да отида да го видя,а ми е супер далече. ooooh!

Весела срещичка ви пожелавам  Hug Heart Eyes

# 133
Adrianska, ако искаш питай за няколко дни да държиш малкия без памперс (или да сменяш памперисте често и по няколко часа на ден да го оставяш да се проветри), да не го миеш със сапън, да го изплакваш с бледорозов разтвор на калиев перманганат и да го мажеш с ланолин. Опитай за 2-3 дни и ако не помогне-тогава почвай кортизоновия крем. Моето лично мнение е, че ако може да се излекува нещо с по-леко лекарство-по-добре да не използваме по-силното.
Алекс има много чувствителна кожа, като беше на няколко месеца му се образуваха едни лишеи по гърдите. Опитах всякакви козметики, но се оправи като започнах да го къпя през 2-3 дена, спрях изобщо да го мажа с каквото и да е и започнах да изплаквам дрехите допълнително в пералнята. Докато използвахме памперси му се зачервяваше дупето (най-често разстоянието м/у дупето и пишката), но се оправяше като го оставя без памперс за известно време и го мажа с ланолин (може да се използва същия крем, който се използва за рагади на гърдите)

# 134
Наминавам само да пожелая честита годинка и половина на празнуващите днес и тичам да храня зверовете и да ги обличам за срещата. После яхваме каляската и в 13,30 сме на линия /надявам се да не е толко трудно откриваем клуба/
albena_vlady - грабвай и баткото, да стои като демаркационна линия ако каките в клуба не се справят  Laughing
Ще нося и апарата.

Общи условия

Активация на акаунт