АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 979
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Елфче,за кукли е ,мацка  Grinning!

и аз така реших, щото лежаща едва ли ще ти трябва вече за Найа, а пък за друго би се похвалила мисля  Whistling Mr. Green

За подстригването не ми се говори  Close Не дава да му пипнем косата и е заприличал на някой бийтълс  Close Close Close

Елфче,това ме разсмя доста.

hahaha Joy Joy Joy
абе, смешно е, ама доста неугледен вид има  Crossing Arms  Joy

# 106
  • София
Много са ни хубави дечицата, да. Сложих малко снимки на Марти .

# 107
  • София
Днес съм пак на всяка манджа мерудия, ама - много е сладък и Марти  Heart Eyes Нашият чичо (един от чичовците де) е първокласник  Laughing

# 108
Днес съм пак на всяка манджа мерудия, ама - много е сладък и Марти  Heart Eyes Нашият чичо (един от чичовците де) е първокласник  Laughing
Наистина много !
По добре чичо -първокласник,вместо чичо- пенсионер  Mr. Green

# 109
  • софия
Много е сладък Марти!Има неврероятни очи  Heart Eyes

# 110
  • Бургас
elen@ ,голям сладур е Марти,какви красиви очи има само.......... Hug

# 111
  • софия
Мацки,не знам дали сте попадали на това,но аз като го четох все едно четях за характера за сега на моята бебка  Grinning
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/371/58/

# 112
Много сте изписали, едвам смогвам да ви изчета.
Само набързо - температура меря в дупето и свалям 5 десети.
За сваляне на висока Т давам през 4 часа нурофен и панадол /редувам/, през останалото време оцетени кърпи, домашна ракия  и белтък. Свалям Т докато стане 38 и оставям организма да се справи с останалото.
Зъби мия от първия ден на влизането им у дома - и на двамата от 4 броя зъби в устата. Не че много съм измила, но създадох при баткото навици и сега гледам че малчо и той почва да подсеща за миенето.
Подстригване  newsm78 какво е това  hahaha С тоз плешандър ще стоя далече от фризьорските салони още дълго време.
Елена, Марти е много сладък. Аз още наваксвам с разглеждане на снимките от албума, така че ще разчитам утре в Барбарони вие да ни познаете.
По късно като сложа да спи баткото ще се опитам да се включа пак, ако не съм умряла от умора, че снощи карах тежка нощна смяна.
А, да, честита нова работа на Нана  Peace

# 113
  • Sofia

Елионка, сигурна ли си, че ти си го писала или Димана вече може да пише и се разписва сама  newsm78 hahaha hahaha hahaha

Това ми беше вместо запис  Laughing
Joy Joy Joy Или съм била пияна Joyили съм била без лещи, или съм се изрусила повече - общо взето - все тая!
Дани, ша те убия! Трябваше да дадеш Найа при Димана и да се снимаш. Сега ще се хваля само с матраците Магнифлекс. Без майтап, показвам на Димана рекламата им, и обяснявам, че това е майката на Найа и тя се хили Laughing
Янаст, споко - Димана е най-плешива от всички Mr. Green  Е, тъкмо отговорих и на въпроса с фибичките Mr. Green При нас също не се зъдържат, щото няма на какво.
Ирра, бързо оздравяване!
Нана, ако имаш нужда от пресни новини, мога да ти осигурявам, горе-долу веднъж седмично - абсолютно сериозно!
Бахи, миличка, добре че си ти да напомниш! И Елвинг ме подсети, че отдавна не съм пила ТЕКИЛА! Хайде сол и по една-две-три-максимум 7 и лимон Laughing

# 114
И аз днес нещо не смогвам с четенето  Embarassed, а и нещо петъшки се скапах, татито беше до късно на работа, не можа да ме отмени с Лори, а тя беше в супер кисело настроение. Сега къщата е нагоре с краката, а аз едвам гледам  Tired
Ще се пробвам да се включа с това което помня  Rolling Eyes
Ира, надявам се твоята принцеса да е по-добре, ще чакам да пишеш утре  Hug Иначе нашата лекарка всеки път ни съветва да давам само вит С и Панадол, ако вдигне на 38 градуса. До сега слава богу сме минавали само с това  Peace
Нана, радвам се, че днес е бил успешен ден за теб  Peace - нека да е все така и за напред.
Ние все още мием зъбките напръстника  Rolling Eyes, дава ама колко ги мием незнам  Thinking Трябва да пробвам и аз с четката.
Шнолки, фибички, ластици й слагам всякакви, носи ги, сваля ги, ама майка й е много упорита и върви след нея и ги слага наново  Laughing
Дани, страшна е количката на Найа - и ние се оглеждаме, че Лори си умира да бута всичко, което й дойде на акъл. От тук ли я взехте или е от чужбинско?
И нашто тати все дава зор да подстригваме Лори, че много била рошава. Ама аз толкова дълго време чаках да порасне малко косичка на тая главица, та сега ми е жал  Embarassed Пък и толкова си обичам рошавите й къдрички  Heart Eyes не ми дава сърце да го направя  Rolling Eyes
Хвърлих око и на снимчиците - наистина са невероятно красиви нашите сладурчета  Peace, да са ни живи и здравички  Heart Eyes
Мама Галя и аз се притеснявах първият път, ама не само августинчетата, но и мамите им са страхотни, слънчеви, красиви и се познават от далече  Hug
Между другото нали си остава срещичката утре, дори и да не се съберат 10 дечица  Thinking

# 115
Е, сега както съм скапана, а и не пия, Елионка направо ще ме довърши  Joy

# 116
  • София
Мацки,не знам дали сте попадали на това,но аз като го четох все едно четях за характера за сега на моята бебка  Grinning
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/371/58/
нали  ooooh! живи и здрави да са ни, ще ни видят сметката  Mr. Green  Joy

# 117
  • София
Вст, и ние още мием зъби с накрайника (когато се сетя Blush ) Кучешките май се отлагат пак  Thinking , никакви ги няма  Crossing Arms
За срещата - има мъничка възможност да дойдем. Дано! Ако не - да се снимате и да изкарате хубаво!  Heart Eyes
Лека ви нощ!

# 118
Пийнах текила и направо се очистих. Страхотна хрумка.
Eliona - мерси   bouquet

vst_80 - така както влетях в темата, нали се сещаш, че не съм от най-притеснителните,  Wink
Аз съм 100% сигурна за утре с 2 дЗвера - ако не достигат, да събера от комшиите  hahaha

Лягам да се наспя, да съм "красива" за утрешната гимнастика със опити за сутрешен сън на Митето.
До виждане  Peace

# 119
  • варненка от София
И ние утре сме на линия!

Общи условия

Активация на акаунт