АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 440
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Юлче, пу,пу, че убавец и преди и сега!

Юлче, браво за адаптацията на Емо  Heart Eyes

Ще ме уморите.
Вени, хубавецът - адаш е на Ванчето. Наде, Емо е син на Рачето.
Не споменавайте името Юлианино напразно, че ей сега ще ви прасна един пост- цяла страница.
Joy hahaha rotfImao smile3532
Тъкмо това мислех да отбележа и аз , ама не намерих точните думи. Flutter

smile3534

Поне сте ме разбрали кво искам да кажа  Mr. Green Юли е с готина прическа, а за Емо се радвам за адаптацията. Ама като съм без детето и акъла ми е в петите  Whistling Аз си знам, че Емо е на Рачето, но не знам защо винаги Раче и Юлче ги бъркам  newsm78 а Юли също го знам, че е на Ваня  Hug

Мамче, привет  Hug разкажи как сте, каквоп равят дечицата, може и снимка да ни пуснеш  Grinning

Ама аз си продължавам да си пиша и да видим накрая дали пак няма да се омотая  hahaha
Стенли днес ще остане да спи в яслата, но ми казаха да съм в 14.30 там  newsm78
От няколко дни има сополки, едни бистри такива и ми прави впечатление, че в легнало положение кашля и го заведох вчера на доктор. Прегледа го и каза, че нищо му няма, но са от зъбите сополите и кашлицата била от сополите  Close Питах го и каза да не го спирам от ясла, защото нямало причина, а ако от ДЯ ми направят проблем щял да ми даде бележка да им я представя, че детето не е болно. Четирите кучешки били тръгнали на един път  #2gunfire Дано поне и наедин път да излезнат.

# 136
  • София
Красе, ЧРД!!!!  Бъди здрава и щастлива   bouquet

Леле, Роди, какви са тия неща???  Направо не знам как издържаш с тия болести. А другите деца от групата и те ли боледуват толкова???

# 137
  • София
Честит рожден ден, Красе! Много послушни и обични мъже, здраве и успешна кариера от нас!

Юлче, аз отдавна си харесвам твоя син и се припознах - признавам!
Ванче, явно имам нов фаворит в лицето на твоето бонбонче!

Ами красиви са ни децата, бе, кво да правим! А какви момиченца имаме само..а!

За яслата
- по принцип работят от 7.30 до 7 вечерта, но много често децата ги взимат баби и пр. още до 5 часа!

За моята дилема - нали ви казвам, че не ми се пуска сега и ако знаех, че на септември ще тръгме със сигурност в ОДЗ-то, щях да се откажа от яслата. Но сега незнам какво да направя!

# 138
Вени, аз го пуснах сега и не съжалявам, защото другите са посвикнали вече и не реват толкова и той самия е по-спокоен там.
Роди, наистина много ви се събра на вас  Hug Дано всичко това приключи вече  Praynig

# 139
  • Русе
Добро утро, момичета!

Красе, Честит Рожден Ден!!!

С пожелание за незабравим празник, послушни мъже, здраве, любов и безброй верни приятели!

Нещо хич нямам време напоследък. Ако ми остане малко такова, ще пиша по анкетата... Иначе не мога да не отбележа какъв разбивач на сърца е Дани Бубков с тез хитро-невинни очи и мокра прическа, и какъв красавец е станал "диригента" Юли. Ванче, като го видях "преди" се възмутих как ви е дало сърце да офъкате тез прекрасни къдрици, ама като погледнах "след" - еми, страшен пич!!! Heart Eyes (връщам си възмущението назад... Blush)

Мини-Дея отсега е ясна - мадама и половина, а Симонката явно баровка ще го раздава. Sunglasses

Голям майтап как "набедихте" юлчето за майка на още 2 деца... Joy hahaha Joy
Юлче, браво на чистофайника ти! Laughing Казах ти аз, че го наблюдавам отдавна накъде върви... Joy

Роди, мила..., е нямам думи вече! Sad Hug

Наде, много шантаво раб. време има вашата ясла!  Shocked Явно не е за деца с работещи родители. ooooh!
Нашата ДЯ работи от 6.30 до 18.00, но реално повечето ги вземат до 17.00-17.15, защото в 17.30 вече сме последни.

Енви, как е Велинката? Hug Прати ли я на ДЯ? Rolling Eyes
И Диди се сополиви и понакашля леко, но я пратих днес (тези дни я гледаше майка ми), и пак попаднахме на нова сестра... #Cussing out. В последно време само ги връткат(заради отпуски вероятно) и всяка седмица имаме ново лице-посрещач...уфффф Tired

# 140
Честит рожден ден Красе!!!

Рени, боледуват ама не чак толкова като нас...
Съвсем ми се е свило сърцето ве4е.

# 141
Момичета,големи сладурковци са дечицата ви Hug
Наде,ние сме добре.И през есента и зимата се опазихме здравички,а като чета колко болнички дечица има още и ми настръхват косите /те не че останаха много коси,но все пак има/. На Калоян му мина периода,когато не искаше да излиза навън /което много ме радва/ и тези дни сутрин причаква детегледачката да дойде и веднага започва да се стяга за разходка, сам си приготвя обувките и дрехите и хуква навън. На мен обаче пак не ми остава много време за компютъра,защото започнах да извеждам по малко и Деси навън,че тя милата си изкара зимата почти без разходки и сега ще гледам да си навакса.
Много се радвам на бързото адаптиране на дечковците в ДЯ,дано и при нас има успешно и бързо свикване.Много ми се иска вече да го пускам на ясла,но и доста ме е страх,че ще има голям рев и тормоз за мен и баща му,та засега все отлагам за следващия месец,а той като дойде пак за следващия ooooh!
Юлче,Дея,за чистенето да ви кажа следващата стъпка след метлата и мокрите кърпички е вече прахосмукачката.Калоян освен,че всичко "почиства" с мокри кърпи,вчера вече започна и сам с прахосмукачката да се опитва да чисти,а мен ме изпраща в другата стая да не му преча.
Засега ви оставям,че ще излизам.Приятен, спокоен и усмихнат ден на всички!
Целувки за всички болнички и бързо да оздравяват!!!

# 142
  • София
Краси Честит Рожден Ден!
Желая ти от всички хубави неща на света по мноооогоооо!

# 143

4естит рожден ден, Красе   bouquet  Желая ти много zдраве и любов, и да те слуШат двамата мъже  Hug

Ох, Роди, мнооого съжалявам мила  Sad  Дано не е муковисцидоzа  Praynig  Praynig  Praynig  В клюкарника има zакована тема zа едно моми4е от Варна, което е болно от това, ако искаШ пиШи на майка й на ли4ни да те насо4ва към лекар  Peace  Ще говоря и с приятелката ми, баЩа й е лекар и мисля 4е той беШе по автоимунните zаболявания, но не съм сигурна  Thinking  Ще проу4а  Hug Гора главата, и цункай сладкиШа от нас  Heart Eyes

# 144
Роди, надявам се проблемът да се окаже тривиален и лечим  Praynig  Много целувки на малчо  Heart Eyes

Краси, честит рожден ден!

# 145
Красе, Честит рожден ден! Много поводи за радости, никакви поводи за нерви и тъга и естествено много здраве на цялото ти семейство.

Роди, милия Теди.  Hug Само си повтарям дано, дано да свършват вашите грижи с един щастлив край Praynig
Видях Дани, е страшен. Юли също Heart Eyes

Енви, Иленка, чакам снимки от тържествата на батковците Wink

# 146
Честит рожден ден, Краси! Много здраве и късмет!
От 3 дни съм със страхотна мигрена, едвам гледам!
Наде, дано да спи спокойно Стенли в яслата. На болните да оздравяват, на здравите хубав слънчев ден.

# 147
  • Варна
Много Ви благодаря за страхотните пожелания  bouquet
Много Ви обичам и ми липсвате  Heart Eyes
Айде на скромната почерпка

да му ударим по едно питие!

Аз ще празнувам в петък, сега мъжо отиде да ми купува подарък Mr. Green
Иначе сме добре, имам доста задачи на работа, а ме чакат още сума ти преводи.... Само трябва час по-скоро да си направя нови очила, че нищо не виждам и ме болят очите.
Нищо не съм чела, ако успея ще се включа по-късно по темите.

# 148
Красе честит рожден ден и много здраве, щастие и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

Искам да кажа едно извинявай Данче защото си ми писала на лични, но аз не съм влизала оттогава, та направо тук... Не знам дали въпросът е още актуален  newsm78

Роди стискам ви палци Praynig

Да кажа за който не се е сетил периодичостта на моите влизания във форума каква е: от болничен на болничен... В работата е мисия невъзможна, голям зор, не е както беше преди две години, уви... А в момента съм в къщи с тежък бронхит, предните дни беше толкова зле че само лежах и компютър не съм доближавала дори, в лицето съм на цвят като охтичава - жълта-жълта  Sad И ще си стоя в къщи до края на седмицата, добре че малката е здрава и си е на ясла през деня та не се мотае много край мен, дано не я заразя, само това си мисля  Tired

Днес-утре ще чета и ще наваксвам.

# 149
  • Boston, MA
Красе, честит рожден ден! Още 5 пъти по толкова години да празнуваш!  Grinning

Ах, какви къдрици има Юли - Ванче, много добре си се справила с прическата!

Роди, стискам палци да не е сериозно, дано имате добри новини скоро!

Общи условия

Активация на акаунт