АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 435
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да, разбирам, затова имам предвид да го пуснеш  в тази ясла сега напролет като ви дойде реда. Да ходи там лятото ако няма кой да  го гледа пък септември да тръгне в ОДЗ-то, ако го приемат.

# 121
Вени, щях да ти предложа същото като Рени  Peace
Юлче, браво за адаптацията на Емо  Heart Eyes
Утре Стенли също ще остава вече да спи там, но ми казаха в 14.30 да съм там  newsm78
Искам да ви попитам от колко часа сутрин работят яслите и в колко вече са взети всички деца  Thinking Питам, понеже нашата ясла работи от 8.00, а ако съм от 8 на работа кво правим  newsm78 После следобяд в 16.30-17 ч вече няма деца в яслата, всички са ги взели. Та аз от колко до колко трябва да работя, за да мога в 8 да го вода и до 17 да съм го взела, че и да пътувам до работата и обратно  Thinking
Леле, Юли какви коси е отгледал  Mr. Green кой е фризьора, добре се е справил  Peace

# 122
Леле, Юли какви коси е отгледал  Mr. Green кой е фризьора, добре се е справил  Peace
Аз съм фризьора Embarassed.

# 123
Аз съм фризьора Embarassed.

Хи-хи! Ще правиш конкуренция на Тина ли?  Mr. Green Да не отворите скоро общ салон  Joy

# 124
Юлче, пу,пу, че убавец и преди и сега!

Ще ме уморите.
Вени, хубавецът - адаш е на Ванчето. Наде, Емо е син на Рачето.
Не споменавайте името Юлианино напразно, че ей сега ще ви прасна един пост- цяла страница.

# 125

Ще ме уморите.
Не споменавайте името Юлианино напразно, че ей сега ще ви прасна един пост- цяла страница.

Joy

Ама вярно са много красиви де4ицата, пу пу  Heart Eyes
Между другото в Манила имаШе един фр. салон само zа деца. Имаха спец. столове, тип кон4е  Laughing  и на всяко място екран с детски филм4ета  Mr. Green  Ето, намерих и инфо zа него http://www.philippinebusiness.com.ph/archives/magazine/vol10-200 … -8/enterprise.htm

# 126
От сутринта ме сърби гърба, а то за какво било.

# 127

Ще ме уморите.
Joy hahaha rotfImao smile3532
Тъкмо това мислех да отбележа и аз , ама не намерих точните думи. Flutter

# 128
Не се плашете, де, пишете, пишете.

Спря да ме сърби.

# 129
 Joy тука доста забавно било днес Hug

Наде, нашата ясла започва от 7.30, деца има до към 18.30. А имам една приятелка, която остава сина си в 6.30 сутринта и той милият седи с чистачката, докато дойдат лелките.

Юли с тази коса ме разби, толкова е сладък Hug

# 130
  • София
HugДобро утроо! Hug

# 131
Добро утро!

Ние ве4е сме с официален отказ за ясла в момента Sunglasses
Има пневмококи в гърлото при което само 2 АБ ще подействат. Но засега е добре и няма да му дават пак да пие-ако се влоши тогава Tired
Ина4е бесува тука и овършава....стана пак в 6.30  Mr. Green

Имуноглобулини казаха да изследваме, а и за муковисцидоза...и още куп неща. Сега ще търся има ли ги във Варна и къде.

# 132
КРАСЕ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Hug Party Hug

# 133
Честит рожден ден,Красе! Желая ти винаги да бъдеш весела,засмяна,щастлива и обичана!

# 134
Красенце, честит рожден ден! От сърце ти пожелавам много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство, сбъднати мечти, детски смях и много любов!

Общи условия

Активация на акаунт