Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 261
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честита Баба Марта и Честит Национален Празник!!!!!!

# 181
честит национален празник!

# 182
Честита Баба Марта! Бъдете много, много здрави, вие и вашите бебоци! Hug

Честит 3 март! Пазете достойнството на българите! bg bg bg

GrinningДосега гледах снимки от срещата пред НДК. Много сладки и пораснали момченца и момиченца! Благородно ви завиждам, че имате време за срещи... Ние още не ходим, така че и да можем да дойдем, няма да можем да се включим във веселбата пълноценно. Stop
Карил, оздравявайте! Peace

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 22:31 от masha

# 183
Здравейте на всички.
Златна,честито ви християнче.  bouquet HugЗлатинка много е порастнала и е мноаго красива,като всички ноемврийчета разбира се GrinningИ ние ще правим на Поли кръщене  април месец.Мисля  да е в Клисурският манастир,но трябва да отида да проверя как стоят нещата.
Относно храненето,да се оплаче,че Поли от 3 дни не иска да яде нищо,пие само млеко.Незнам какво и е,може би е от зъбките,или пък и е омръзнала храната от кухнята,ама тя и домашна не иска да яде newsm78
Карил,дано Дани бързичко да се оправя Praynig Hug
mariya86,дано не е нищо сериозно,а само лека настинка. Praynig

# 184
  • Бургас
Добро утро!

То за мен не е много добро, ама  Tired Велизар е на АБ.Няма бронхит но има секрет по сливиците, здрава кашлица и сополи.Те на него сливиците му винаги са му правили проблем.Днес педката каза че сигурно ще се наложи да му се маха третата сливица.Направо ми е такова притеснено.Ще направим и консултация и УНГ.Той по принцип е роден с по-големи сливици от нормалното, а сега и третата създава проблем.Педката каза, че като се махне третата другите две ще спаднат, няма да му пречат така на носоглътката и няма да боледува така.Той от едно гърло ми вдига 40 Т  ooooh! За сега не се налага спешно отстраняване на третата сливица и ще изчакаме да порасне още малко.Толкова ми е гадно и притеснено, че направо  Cry

Карил дано бързо да оздравявате, стискаме ви палци искрено  Praynig

Златна честита ти малка християнка   bouquet да ти е жива и здрава и много да ви радва!
То и Велизар още не е кръстен.Това лято трябва да го направим най-после кръщенето!

Лек ден!

# 185
  честити ни празници-макар и на патерици!!!
         Карил-дано на Дани се оправи по-бързичко-стискаме силно палци,както и на всички болнички дечица!
    Мен 2-ри март ме удари с гръм и трясак по-главата с 10 килограмов плод и буркани с подправки.Ходихме до Пирогов и ми направиха снимки.Разминах се с леко натъртване на врата,препоръчаха ми и яка ама аз не се виждам цяла седмица с такава шина.За сега имам само леко главоболие fight
        Целувам ви и ви пожелавам страхотен ден!!1

# 186
Привет момичета! bowuu
Мария, дано Велизарчо скоро оздравее!
Карил, стискам палци и за Дани! Милото дано му размине скоро!
Клю, какво ти с ее случило мила? Бързо се оправяй и викай някой да помага!

И аз съм притеснена с нашата херния, когато писах на д-р Оги, той разбира се ми каза че е добре да се прегледа бебчо, но мъжа ми за сега казва да изчакаме и така ми се е свило сърцето а и стази анемия дето я наследи от мене, сега ни предстои взимане на кръв от веничката за да се докаже 100%, защото преди  1г. не може...

Сега ще излизаме за храната, аз се чувствам скапана и без настроение, нещо много бъхтах тия 3 дни и сега.......... ooooh!
А трябва да мета и мия балкона защото вече нашия тати сложи в дупката на панелите греди и сега е запушено за бебчо примамливото местенце... Naughty

# 187
Здравейте!

Мария, Карил, дано децата оздравеят по-скоро!

Дребен, щом си притеснена, защо още изчакваш с прегледа? Отивай, може нищо да му няма,  а ти да се притесняваш. Понякога се слагат диагнози и се стряскат хората, а се оказва, че няма такива страшни неща. Пожелавам ви и във вашия случай да няма нищо.

Гадамер, как стои въпросът с резервациите, че аз нашата я платих чак в средата на февруари?

Радослав е много променен, не че повече слуша, но сякаш повече разбира. Вече се води за ръка, а не както преди, когато ходеше като свободен електрон и ме разхождаше.

Днес, преди 13 год. се взехме с мъжа ми. Да ви почерпя по случая:

# 188
здравейте, малко ми е съвестно, че не пиша напоследък. но не ми остава много време, а и Ваяна ме дърпа за панталона, щом седна на компа.

ще ви прочета малко по-късно.  Peace

bouquet

# 189
Мацки, Честита Баба Марта!

Отдавна не съм писала, но ви чета.  За съжаление не успявам да насмогна с темите на разговор.

Лина от събота се тръшна с температура. Стигна до 40 и нещо. Днес, да чукам на дърво, не е вдигала никак. Никакви други симптоми няма. Педито каза, че не е от ваксината, която бихме на 26 февруари...ама  newsm78

Днес сутринта забелязах едър обрив в областта на памперса..тоест по дупето и крачетата...големи червени петънца...

Ако някой има мнение, споделете моля  Praynig

Отивам да ви чета...

Как ме яд, че пропускаме хубаво време... Close

А ..ето и снимки от Банско..малко са но от сърце Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223025&photo=17
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223025&photo=23
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223025&photo=31
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223025&photo=34
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223025&view=1&photo=41
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223025&photo=48

# 190
ronja,  страхотни снимки. Peace
това, което описваш може ли да е варицела? на това ми прилича. но все пак е хубаво да я види лекар, те ги разпознават.
ако искаш ми прати снимки на пъпките на Лина на скайпа, да ги сравня с тези на мойте двете от миналата година.

# 191
  • Отвъд алеята зад шкафа
Роня много хубави снимки, личи си, че сте прекарали много хубаво....За температурата на Лина и обрива нямам никаква идея какво може да е, не съм се сблъсквала досега с подобно нещо и не мога да помогна....

За Априлци нищо не знам, уж казаха, че ще ми пуснат мейл и нищо, утре ще им звънна да ги прослушам какво се офлянкват!

# 192
Роня,снимките са много хубави,а Лина е станала голяма чаровница.Дано бързо се оправя малката красавица Praynig
Мария,как сте ,как е Велизар?Желая скорошно оздравяване и на вас Praynig
Лина,честита годишнина/на патерички/!Желая ви много здраве и много семейно щастие!
Клю,бързо възстановяване и на теб Praynig
И нас ни тръшна проклетия вирус преди няколко дни-Симона е с кашлица и херпес,и вече пети ден влачи едни сополки,а аз съм с хрема и ужасно гърло,снощи почти не съм спала CryДано скоро минава, че е много неприятно да си болен,представям си на малките душички какво им е Cry
Усмихнат и спокоен ден ви желая и много разходки Hug

# 193
 SadРоня, казвай какво става с малката?! Шарка ли е?  newsm78
Много рядко пишете всички, както гледам. Темата едва-едва се влачи..... Stop
Карил, Дани добре ли е вече? Hug

# 194
  • София
Джак и от мен! Нещо и аз пиша по-рядко напоследък, но наистина не ми остава време. Малкият бандит тотално ми изцежда силиците от непрестанните му бели и като се приберем се трупясвам на дивана с идеята да взема въздух докато спи, но след 1,30 ч. той вече се е наспал и е готов за нови лудории Mr. Green
Вчера най-накрая сложихме ваксината МПР и сега дано няма реакции Praynig и заради нея ли не знам, но вчера беше ад под небето - голям рев на три пъти през деня. Какво беше това нещо не знам newsm78 Иначе е 10 600/83 см.
Болничките дано вече са по-добре Praynig, а Линка маслинка е с шарката тридневната, която и Миташки изкара преди 10 дни - РОЗЕОЛА!

Клю нещо не ми стана ясно какво те е ударило по главата - какъв е този десет килограмов плод, че и подправки newsm78, но дано вече и ти си по-добре!

Ами това е от нас! О за малко да забравя - решила съм да купя на Митко триколка, за да ходим с нея до градинката, че с количката ми тежи, а без нея е като свободен електрон върви накъдето той реши, но не и в правилната посока  Mr. GreenБихте ли споделили тези, които имате какви сте купили, доволни ли сте, лесно ли се управляват, въобще всичко което се сетите за тях!

Спирам и лека вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт