Мони, това е нащата триколка
Някой знае ли къде продават Макларън колички да пробвам да си поръчам чрез магазин....
Напоследък не пиша много... ама няма време... знаете как е!
На болничките пожелавам скорошно оздравяване!
А за лека количка Гадамер скоро си купи защо не я питаш каква е! За Макларън не мога да ти помогна.

Да се надяваме на скорошни слънчеви дни и здраве, за да ги оползотворим

Та като тръгнем с него е като в Междузвездни войни 

Нашата докторка във вторник ни препоръча само хомеопатични за гърлото и Имунобейби - имуностимулиращ сироп. Но вече не и ги давам
На Шипка, голям вятър било - на мъжа на приятелката ми мъ хвръкнали очилата 

Предполагам, че бе дошъл момента. Следих за признаци от моя и нейна страна. Но определено след известно време се почувствах по-добре - както физически, така и психологически. Сега знам, че Лина не е тотално зависима от мен за да заспи, както и аз от нея. Днес дори не се буди през нощта, нито сутринта за мляко. Дано и при вас, когато дойде моментът, всичко мине по вода.
А и тази седмица сме сами с Алекс, тати е в отпуска и го пратихме на гости на роднините.

!
! 
и вкусни мъфини с портокалов сок 
ама и е време вече, че и на мен вече количката ми идва тежичка с Тедката в нея 
Малките мадамки са много пораснали 

Много хубаво да си изкарате
хубаво да се наприказвате, да пийнете и да потанцувате, ама оставете си сили и за другата седмица! 
Зъбите в момента май са му дали почивка, защото последните дни спи спокойно и няма мрънкане, реване и т.н. Лошото е, че от ден на ден става все по-рано
ето на, тази сутрин от 6.00 сме на крак и на мен душата ми спи...

, може да вземем за лятото.
Вече 4 мес. сън на работа а още не мога да свикна с това че не съм с дребното по цял ден.
ние ходихме на Шипка като бях бременна
А руската църква е направо супер.Иска ми се пак да отидем!
Но нещата вече се нормализират.
няма да е от алкохола а от