Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 260
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Привет и от мен...

Мони, това е нащата триколка но сега съм и махнала сенника, че не и трябва още. На Чиполино е, но има и на Биемме същите (малко по-скъпи). Лесно се управлява, ама иска малко тренинг. И за тротоарите си помагам малко с ръце. Много съм доволна иначе, подходяща е за кратки разстояния и паркове, но определено имам нужда и от лека лятна количка. Харесах си една на Макларън, но няма доставка до тук и се чудя как да го измисля. А много съм и се навила... тежи само 3.9 кг.
Някой знае ли къде продават Макларън колички да пробвам да си поръчам чрез магазин....

Напоследък не пиша много... ама няма време... знаете как е!
На болничките пожелавам скорошно оздравяване!

# 196
Дзак и от нас!
Фъстъчка колички на Макларън видях в Хиполенд, но тук в Бургас. Имаше сиво черни и червени.
Ronja страхотни снимки. Благородно Ви завидях  Laughing Ти отби ли Лина?
Мария как сте? Как е Велизар? Кой го гледа?
На всички болни мъници, бързо оздравяване.
Клюки и на теб бързо възстановяване, много гадно

# 197

Момичетаааааааааааа, ха Добро Утро!
То е вече додър ден, ама събудете се в тоя мрачен и дъждовен ден!
Поне тука да е слънчево! Sunglasses
Хайде на закуската

Роня, чудни снимки! Бързо оздравяване на Линка!
Лина_Д, честита годишнина! Още поне 100 такива Наздраве!

# 198
  • София
Ау много гадно навън. Излезнахме не е студено, но навсякъде е кално и мокро и след като Митко реши пак да си поседне в пясъчника набързо се прибрахме.
Меги мерси за инфото за триколката HugА за лека количка  Гадамер скоро си купи защо не я питаш каква е! За Макларън не мога да ти помогна.

Момичета имам една молба - ако вече сте събрали нужните мечета за играта на Памперс и имате излишни ако някой иска моля да ми прати няколко, че много искам жирафа за Миташки ама имам само 8 мечета т.е. 24 точки, а до 60 има още много. Даже започнах да купувам по-малките пакети пампи ама май пак няма да успея скоро да събера нужните бройки Sick

# 199
Здравейте!

dreben78, мерси за закуската и кафето.  Днес наистина е доста мрачно. Надявам се да не не ни стане още по мрачно, че Мими е с температура. Не е много висока, но за всеки случай ще прескочим до педито следобед. Сега спи, ще видя като се събуди как е и ще и дам панадол.

А другите болнички как са? Ronja, mariya86 как са децата? Клю, а ти как си?
Дано се оправят всички по бързо
.

Ние на 3ти март не успяхме да стигнем до вр.Шипка, че имаше много коли и ни спряха няколко км. преди върха да си оставим колата и да продължим пеш. Но  Мими беше заспала пък и аз имам проблем с колената и не съм много за ходене на дълги разстояния. Върнахме се в гр.Шипка и си направихме чудна разходка около църквата /може Мими от дам да се е по разболяла че подухваше доста/
А ето разходката документирана :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224675

# 200
И ние лепнхаме вирус - първо аз бях с Т, след това се появи кашлица и хрема, а след това и Моника - температурата й спадна вече (но я поддържаше 4 дена - не много висока, явно такъв е вируса, защото и аз бях така). Дано по-бързо отшумят и другите симптоми  Praynig
На всички болнички - бързо оздравяване  Praynig
И тук времето е много гадно от вчера, а предните дни не можахме да се насладим на слънцето, заради болестта  Sad Да се надяваме на скорошни слънчеви дни и здраве, за да ги оползотворим   Praynig

# 201
Така да се разпиша и аз Hug
Не съм писала отодавна, защото почнах работа и вече край със свободното време. Дани го гледа баба му и засега се справят. Първите няколко дни ми беше интересно че отново съм сред хора и разнообразие че не съм нон стоп с детето, но вече взе да ме хваща носталгията. Мъчно ми е за него. Вечер като се прибера и прекарвам едва 3-4 часа с него и той си ляга. Сутрин се виждаме за максимум 1 ч. и ми е едно такова Confused Ама пустите пари като не стигат и човек се принуждава да почне работа  Close
Дани беше дете което ядеше всичко което му се предложи, но БЕШЕ... Сега иска да яде само зелена салата /С РЪЦЕ/ и плодове. Това е ..., а и всичк що е на кокал пак с ръце Sick
Иначе искам да изпратя цялата си положителна енергия на всички болнички да се оправят бързо Praynig
Мама Мони нашата триколка е подобна на тази на Фъстъчка ама е зелено и жълто и отпред кормилото е направено с форма и бутони със звуци имитиращи космически кораб Crazy Та като тръгнем с него е като в Междузвездни войни Mr. Green Иначе е доста удобна но само ако Дани не е  решил че той ще управлява че тогава ставам разногледа.
Клюки откъде го намери този 10-кг плод бе?? Надявам се да си по-добре вече Hug
Това е от мен аз се връщам към служебните си задължения Sad

# 202
Момичета, здравейте!

Въпреки, че педито не е потвърдила, след консултация с майчета, и мама Мони, се оказа, че Лина изкара една Розеола. От вторник няма температура, а само петна. Тоест вече е добре милата, добре че е това, а не някоя стрептококова инфекция. Водих я понеделник в детския спешен център да и чуят гърдичките а там една крива лекарка естествено веднага изписа Оспамокс и Хиксалгин и други глупости, и това само защото имаше зачервени дъги и високата температура предните дни. Да не ви разправям що за държане имаше... #Cussing out Нашата докторка във вторник ни препоръча само хомеопатични за гърлото и Имунобейби - имуностимулиращ сироп. Но вече не и ги давам  Mr. Green

На 26 бихме "страшната" ваксина, та си мислех в началото че може да е реакция от нея, въпреки, че педито ме убеди, че е много много малко вероятно.

Благодаря ви за подкрепата  Hug

Ангелиха, Мими да се оправя бързо  Praynig На Шипка, голям вятър било - на мъжа на приятелката ми мъ хвръкнали очилата  Grinning

Петя, хайде и Моника да оздравява, че май много ви стана!  Sad
Пети, отбих Лина средата на януари. Стана очудващо бързо и безболезнено, с повече терзания от моя страна  Crazy Предполагам, че бе дошъл момента. Следих за признаци от моя и нейна страна. Но определено след известно време се почувствах по-добре  - както физически, така и психологически. Сега знам, че Лина не е тотално зависима от мен за да заспи, както и аз от нея. Днес дори не се буди през нощта, нито сутринта за мляко. Дано и при вас, когато дойде моментът, всичко мине по вода.

Рагтайм, връщането на работа, си е също един вид отбиване на детето,..но сигуро е още по-тежко. Дано скоро се приспособите и двамата. Важното е само да не се самообвиняваш за решението си. Ще се научите да се радвате един на друг пълноценно през времето което сте заедно.

фъстъч, тук съм виждала Макларън в "Рошко" и "Премаман"  Thinking

Айде, мятам се на тръстиката, че Лина се събуди.

Мерси за милите думи по повод снимките. В Банско изкарахме добре, но наистина ако имаме възможност бих почивала за в бъдеще в чужбина  Confused

# 203
Здравейте и от мен!
Нямам много време да пиша, тук в службата тия дни имаме доста занимавки, а в къщи е невъзможно да седна на рс-то  Sick А и тази седмица сме сами с Алекс, тати е в отпуска и го пратихме на гости на роднините.
Мони, и нашата триколка е подобна на тази на Фъстъчка, но има до дръжките разни джаджи дето пеят и малко багажниче върху предната гума. Алекс много се кефи да го возим там, сам се качва, сам слиза, вечер иска да го разхождаме из общия коридор, качва се и почва да пищи, т.е. хайдеее разхождайте мееееее  Mr. Green
ragtime, разбирам те напълно! И при мен е същото положението - отнамало ми беше интересно, но все повече ми става мъчно и едва ли не съжалявам, че започнах работа, но няма начин, парите трябват ...

Бързо оздравяване на болничките!  Praynig

Трябва да ви оставям, службата ме зове  Naughty

Heart Eyes

# 204
МАЦКИ-СРЕЩАТА ЗА УТРЕ Е В 8 В ПИЦАРИЯ  КРИВОТО НА БУДАПЕЩА
ЗАПАЗИЛА СЪМ ЗА ПОСЛЕ И МЕСТА В ЕДИН ПИАНО БАР-ИЛИ ПИЯНО-НА КОЙ КАКТО МУ СЕ НРАВИ
АЙДЕ НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА КУПОНА newsm44  bigdance2

А ЗА ДЕНИ СПЕЦИАЛНО ДРУГАТА СЪБОТА ПАК-ПУ-ПУ
lalalala

# 205
Ангелиха, страхотни снимки, а тази направо ме разтапя: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224675&photo=25
Преди няколко години се качвахме на Шипка и Вили беше много впечатлен. Съжалявам, че неможахме да го вземем с нас като ходихме в Батак, но пак ще отидем. Много е хубаво човек да познава славното минало на народа си! Въх каква патриотка съм била  Blush!
Хайде, лека нощ на всички и дано болните по-бързо да се оправим  Peace!

# 206
Добро утрооооо, мадамки! Heart Eyes

Хайде на кайветооооо...топло, топло и вкусни мъфини с портокалов сок

Мони, нашата триколка е на Бертони...доволна съм от нея, макар че в момента е "зазимена" Wink ама и е време вече, че и на мен вече количката ми идва тежичка с Тедката в нея ooooh!
ronja, Angeliha, страхотни снимки! Peace Малките мадамки са много пораснали Flutter
Бързо оздравяване на всички болни и айде вече да няма такива новини Praynig
Софийски мами, приятна срещичка довечера! lalalala Много хубаво да си изкарате Party хубаво да се наприказвате, да пийнете и да потанцувате, ама оставете си сили и за другата седмица! Wink

Тедката вече е постриган и прилича на момченце, че бяха започнали да го бъркат Sunglasses Зъбите в момента май са му дали почивка, защото последните дни спи спокойно и няма мрънкане, реване и т.н. Лошото е, че от ден на ден става все по-рано Tired ето на, тази сутрин от 6.00 сме на крак и на мен душата ми спи...

Хубав ден ви желая! Simple Smile

# 207
  • Бургас
Добро утро!

Дени мерси за кафенцето и закуската, аз тъкмо предъвквам една ябълка  Grinning

Лина честита ви годишнина на патерици.Още дълги години да се обичате и де празнувате!

Мони ние триколка нямаме и се чудя дали да купуваме  newsm78, може да вземем за лятото.

Клю и ти да оздравяваш бързо  Praynig

ragtime и аз напълно те разбирам  TiredВече 4 мес. сън на работа а още не мога да свикна с това че не съм с дребното по цял ден.

ВечеПетя, Роня бързо да ви оздравяват дечковците и а всички болни ако има и други такива.

Angeliha страхотни снимки  Heart Eyes ние ходихме на Шипка като бях бременна  Crazy А руската църква е направо супер.Иска ми се пак да отидем!

Велизар е по-добре.Баща му го гледа защото е в отпуска до 26 март.Все още е на АБ, но кашлицата му понамаля и спи по-спокойно.Вече започна и да се храни.Първите дни нищо не кусваше.Бях се побъркала че и АБ пие и не иска да яде  ooooh! Но нещата вече се нормализират.

Лек и спокоен ден на всички!

# 208
  Привет момичета!!!
  Страхотни снимки ми зарадваха очите-бебка скиорка и бебка знаменоска са 4470
    Момичета-аз съм добре-за онези които не са разбрали голям дървен плоТ ,сложен от МЪЖЪТ МИ над котлона барабар с 6 големи и 6 малки бурканчета пълни с подправки ми се строполи.Ама уж съм добре де.
  Ако тази вечер на срещата ви се сторя малко #Silly няма да е от алкохола а от  341uu
     Хриси не се коси мила знам ,че ти е мъчно за малкия ,ама така е по сладко.
   Целувки на всички!!!

# 209
Здравейте,
моят Пикасо спи дълбок сън.
Пикасо е т.к. вече рисува навсякъде, където докопа. При първата му рисунка върху крачето /явно не беше стигнало мястото и бе продължил на плочките в коридора/ се прехласвах и правих снимки, но положението вече е неконтролируемо.  Уж го  уча да рисува върху лист, но на дяволчето му доскучава да пише на едно място и продължава върху себе си, килими, маси, радиатор, а понякога и аз съм му платното.
През повечето време, когато не върши бели, се разхожда с едно куфарче от инструменти на баща си. Има много учен вид.
Напоследък не излизаме много, на мен ми е студено, а и съм понастинала.

Благодаря за пожеланията, да ви се връща многократно.

ronja, Angeliha, много хубави снимки!

Приятно изкарване довечера!

Общи условия

Активация на акаунт