ДЕКЕМВРИЙСКИ скиор(к)и и мънички актьор(к)и

• 23 304
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
не е при баба си още.Може би чак довечера.Панко е на работа и аз се матам из нас.Вие къде ще сте последно?

# 106
само 2 парка знаете - ужасни сте - има северен парк, има парка при малък градски театър
аз все пак ще водя вики на театър Rolling Eyes
за Цитросепта - Вики го пие 3-ти месец......не знам има ли ефект
знам, че се разболя преди 4 дена, и му мина от самосебе си, само цитросепт съм давала.......такова чудо не ми се е случвало, да му мине без лекарства Rolling Eyes
Люска това за Дилята е....крайно притеснително, чакам те с по - добри новини Praynig Praynig

# 107
  • Sofia
Криси в Северния парк е такава цигания ooooh! Свеки живее точно блока до него,та Вики всяка седмица е там.С изключение на катеричките,които са страшно много нищо друго не ми харесва там.Навремето като е бил поддържан е бил много хубав сигурно

# 108
  • София
Днес в Борисовата стана голям гъч след 11, но нагоре по алеите си беше много приятно. Утре ако е хуабво времето преди обяд пак ще сме там.  Но не на Слона. Пак казвам, че след 11 става много гадно и пренаселено.

# 109
  • 42.016399,23.101179
Ами поразходете се до нас , щом в София е пренаселено. Laughing
Ние днес се поразходихме до зоопарка преди обяд, направихме си форумска среща с мамите от Благоевград. А цял следобяд Виктория лудее навън, кара колело, рита топка и съответно сега заспа още в 20ч.  Joy

# 110
ние пък бяхме цл ден в гората - с още 3 деца, Виктор заспа в 8 Laughing
аз се отдавам на филми
кънки с остър връх ще са тази вечер- втора серия имало и аз да не знам ooooh!

# 111
  • София
Да и Мая заспа към 8 и 15... Обаче беше много уморена. Утре ще си се приберем за следобедния сън, защото днес й дойде много такава голяма разходка... 

# 112
Добро утро момичета.

Само минавам да кажа успешна седмица на всички. Ще бъде прекрасно слънчево време - пролетта идеее!

Целувки от нас, до скоро. Heart Eyes

# 113
  • София
Райче, виждам се подготвяш за концерта Wink

# 114
нАИСТИНА НАСТРОЕНИЕТО Е МНОГО ПРОЛЕТНО!рАЙЧЕ,ТИ,КАКТО ВИНАГИ,СУПЕР ЛЪЧЕЗАРНА!
дНЕС МИ КАЗАХА,че в грепата на Дани имало варицела,така че до 3 седмици ще чакаме да се опъпчим.
ЯНЧЕ,нещо съм пропуснала-защо Мая не е на градина?

# 115
ууууууууу вчера бяхме на театър, както винаги перфектно представление и после на Виктор му направих пълна програма - макдоналдс, езда и кънки  Joy Joy Joy
прибрахме се пребити от умора, но беше перфектно
хайде лека спорна и слънчева и от мен Hug

# 116
  • София
Ванилче, ами 'щото беше събота душа Simple Smile

Крис, Вики кой номер носи? На коя пързалка карахте? Защото на Мая съм й обещала да я водя от няколко месеца, ама на Ариана най-малкият номер 28. На Зимния знам, че има по-мали номера ... ама все не могад а се организирам да отидем до там, а то свърши зимата... Sad

# 117
на Славия, ама Виктор отдавна носи 28 номер обувки Crazy
кой ли номер ще носи на 23 години Shocked

# 118
  • у дома
много ми е гот да ви чета че сте така заредени с оптимизъм  Party  Hug

Криска, къде да ти донеса баховата яблоко?  Mr. Green

# 119
На нас днес ни излязоха изследванията от пробата в събота. По-добри са резултатите, в смисъл - бактериус си имаме, но не е точно този, а някакъв по-лек вид /довечера ще говоря с точни термини, сега само споделям добрата новина Simple Smile/. Ще лекуваме с АБ, не инжекционен, за щастие.
Слънчев и усмихнат ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт