ДЕКЕМВРИЙСКИ скиор(к)и и мънички актьор(к)и

• 23 309
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен! Аз се завърнах  Simple Smile
Люси, бързо да оздравява малката Диля.
Отивам да чета пропуснатото.  Hug

# 121
  • у дома
Люси , какво ви изписаха? Как е Диля?

Алекс, как беше командировката за непосветените?

# 122
Протеус мирабилис е гадината, също упорито същество, но лекарката се надява да я обезвредим за 6 дни АБ. newsm78 А той самият се казва "Аугментин", никаква идея нямам ефикасен ли е, изписва се по направената ни антибиограма. Взимаме го на 8 часа, вкл. и в детската й го дават. Оттам мед.сестра ни сподели, че нейното племенниче дълго се лекувало точно от този изрод. Първо на местно ниво, после във Варна, от където дошло и сполучливото лечение. Ще пробваме първо това и ако няма успех, отивам директно при въпросния специалист, поне координати имам, няма да се лутам като муха без глава.
Аз пък в седмия ден на приемане на моя АБ, съм отново с началните си симптоми - много ми е гот, просто веселие отвсякъде! Crazy Добре, че поне Дилка с нищо не издава вид на болна, освен че взе да ми се напишква прекалено често. Иначе е жизнена, артистична и впечатлителна, както винаги. Heart Eyes

# 123
  • у дома
ми то май доФторите ако не изпишат Аугментин, ще е Клацид  Mr. Green

Естествено, че е ефикасен, но по принцип  Wink А на Дилето ще му мине - споко.  Хайде чакаме добри новини след седмица  Hug на нас и Суметролим ни бяха назначили после за 15-20 дни след основния антибиотик. Бавно минават тези нфекции

А при теб какви са симптомите, че са се върнали след антибиотика newsm78

# 124
Дано да си права за Дилка. Praynig
Ами аз тука си кашлям като за световно, общо взето като се почне кашлянето, имам чувството, че няма да спре. От снощи се завърнаха и сополките, в познатия вид и цвят /не описвам по-подробно, че съм от гнусилвите и искрено не искам да ги предизвиквам Laughing/, болки направо по кожата, та чак в костите ме удря, общо неразположение и дразнене из синусите и косинусите - лукс просто! Mr. Green Но това е положението - след един, и после след втори АБ. Супер са си дофторите, а и гадинките също. Grinning

# 125
Янче  Party на русото му е простено!   bouquet
Люска,оправяйте се,и ти и Диля,дано лещата оздравее бързо.Фъстъче е права-или ще е Аугментин,или ще е Клацид.
Неви къде ли се дяна?
Алекс-добре се завърнала!
Крис-ей,ако не си перфектната майка  за Вики с тези пълни програми-не знам кой ще !

# 126
пирфектна съм ама само на заплата и аванс Twisted Evil
мисля тази седмица да го заведа пак на езда, то не че 15 минути на кон са езда, ама Confused
и на кънките не скъпо - 4 лв за 1 час и 3 лв за кънки Rolling Eyes без пари дет се вика  Mr. Green
уф много ми е домъчняло за всички ви
хайде в събота да се видим, да ви сложиме по 1 мартеничка
пловдив няма ли да се метнете скоро насам Rolling Eyes

# 127
Здравейте,

Ванилке, ей ме на! тук съм си, даже май съм по-редовна от тебе, но мерси за вниманието! Simple Smile

всъщност от понеделник заминавам за около две седмици (в къщата на един барон, който е бил учен и хомосексуалист и сега там има нещо като изследователски център, край Женева), но съм почти сигурна, че ще имам повече даже време за писане отколкото тук; без Сава, който твърди, че няма да му е мъчно за мене, но във всеки случай ще се радваме да ви видим преди това - т.е. събота, ил ипо-скоро неделя, тогава пак можем да си разменяме мартенички!
Крис, кажи най-напред на тебе кога би ти било по-възможно?

Да се оправяте напълно, Люси и Диля!

# 128
Някакви вести от Десито има ли? Как ли е малката? newsm78

# 129
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Тук съм. Теди вече се подобрява /да чукна на дърво/. Вече се смее и има страхотен апетит. Майка я води на хомеопат и сега и даваме имуностимулант и хомеопатични зрънца. В неделя ги водихме и двете в Св. Мина да им четат молитва. Онзи ден пратих на моя приятелка в Стара Загора дрешки да ги види една баба и тя е казала, че е много урочасана. Може на някой да му е чудно , но вече вярвам на всичко.

# 130
  • у дома
Деси, на кой хомеопат я водихте? Супер новини, много се радвам за мъничето  Hug

Люси, вие как сте днес?

Катето е с конюнктивит и нова вирусна инфекция - вчера цял ден си поддържа 38.6 Т.
Върнаха я от градината.
Идея си нямах какво е това, до вчера, вирус било и щяла да зарази цялата група. Чудя се щом не пускат деца с конюнктивит в градината, откъде ли го е пипнала. Че и в комплект с друг вирус.   Crossing Arms

Хубави празници се заформят  Confused- дано баба Марта да пооправи малко настроението.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 10:39 от fastuche

# 131
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Знам само че приема в аптека срещу пожарната до Герена. Той е педиатър и фармацефт и предписа на Теди хомеопатични зрънца на Боарон и имуностимулатори.

# 132
Фъстъчка, нас като ни гледаш отстрани, никак, ама никак не можеш да се сетиш, че нещо сме болни /за Дилка говоря, де/. Дори ми стана много странно, вчера една от мамите в Добричката тема като я видя по центъра и веднага пита да не е болничка нещо. Това е първият човек, който забелязва, че нещо на детето не му е добре. newsm78 Още три дни останаха с АБ, след това ще стане ясна работата.
А Катето накъде така с тия вируси? Води ли я на дофтор или от градината я издиагнозчика?

# 133
  • у дома
Педката я гледа вчера, каза че наистина има конюнктивит и изписа капки.
Иначе в градината сестрата ми каза - аз не помня някога да съм имала и съответно не знам как да го разпозная.
А вируса, аман вече  ooooh!

хайде стига вече с тез болести - всички бързо да се оправят с Дилята и Теди начело!

Пожелавам ви радостни почивни дни с много слънце.

# 134
Пожелавам ви радостни почивни дни с много слънце.
... в очите ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт