Отговори
# 120
Здрасти здрасти  bouquet

Вчера ходихме на консултация-Алекс тежи 10кг500г и 80см висок.По цял ден ходи и повтаря-тик так,тик так.Направо е  един малък ходещ часовник.

# 121
запис ...

# 122
  • Варна
ние отиваме на преглед за очото, после сме на титя, у наше село много хубаво слънчице има!
да ви се похваля - Лора "бяга" и вече се навежда и взима предмети от земята без да пада! Sunglasses
е предимно боклуци,но важното е че се справя  Mr. Green

# 123
Снощи бяхме на прекрасна кръчма - Веселото село! На рожден ден. Изкарахме си страхотно! Венета издържа чак до 11.30 и тогава се предаде и заспа там, в целия хаос и невероятен шум. Половин час по-късно си тръгнахме и тя се събуди в колата, за да вилнее вкъщи до 1. И да не си помислите, че е спала до обяд днес - нищо подобно - 7.15 беше на крак, баткото също. Това моето не са деца! Милост нямат! Laughing

# 124
  • София
Ааа, bela, не може така - искаме снимки newsm08

# 125
От няколко дни сядам да пиша и се отказвам. И мен май ме докопа някаква депресия. Cry То, не че няма за какво да ми е гадно.Митачето от понеделник е болно, носът му тече, не може да диша милото и температура вдигна.За 5 месеца това му е трето разболяване и два пъти на антибиотици. #Crazy Вчера ходихме на хомеопат, защото пие Зиртек и не се знае до кога, както и незнам от какво му е алергията.Дадоха му хомеопатично лекарство и свалихме и температурата и нослето се поотпуши без антибиотици, което за мен е най-важно.Преди няколко години получих уртикария от антибиотици и изпитвам ужас, ако трябва и той да ги пие.Сега чакам да видя и с алергията как ще се преборим,ако кожата му се изчисти от тия гадни пъпки, просто това ще е начина ни на лечение.

# 126
  • sofia
Ох, момичета, с тез алергии... Mr. Green И нашите крачета са постоянно груби, драскащи, на едни дребни пъпчици, вече са станали целите, незнам какво да правя...
  Първо да кажа на Поли, че Дани ме разби още едно време с едни клечки за зъби, но това с вилицата направо...гледах клипа няколко пъти и не можех да повярвам..даже и едно хубаво "мъжко" облизване на пръстите имаше..Ще го схрускам тоя младеж:crazy: Мойто маймунче дори шишето не държи сам - то повече е от мързел и глезотия де, ако  го оставая да прави нещо сам, например пускам шишето и баба му веднага притичва да го хване "за да не се мъчи детето" Crazy
  Да ви питам момичета - какви марки обувки ползвате за децата си? Ние сме на ръба на прохождането, но на това време не може да ходи навън бо буйки и за това вчера му купих обувки на Колек и Колев - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=117_258&products … c547164a3415fb21f
видях голям зор докато ги изберем, понеже имаме дундесто краче и се оказа, че нито един модел не ни става, само в това се навряхме...Толкова съм притеснена - дали му взех хубави обувки, като не може да си каже дали са му удобни..гледах да са с мека подметка, с връзки и от естествена кожа и да имат стабилност на глезена.

# 127
Здравейте!
От игри и обикаляне не остава време за компютър.Ние имаме площадка с люлки, катерушка и пързалка пред блока.Деца почти няма и сме все сами на площадката.Особено, когато са плъзнали вируси се радвам да сме сами.Много ми е удобно, защото живеем и на първия етаж.Имаме и парк на три минути път от нас.Само слънце ни трябва, а тези дни е налице! Party Party Party
Хубави почивни дни!  bouquet

# 128
Мама-шуши, мисля, че си направила чудесен избор. Много ми харесват! Със здраве да си ги ползвате! Hug

# 129
Мама-шуши,страхотни са обувките,много ми харесаха.То и ние трябва да купуваме на Алекс някакви и май ще се ориентирам и аз към тия.

# 130
Габи ми е с ангина, направо се побърках вдигна ми 39.9 и направо беше ужас два дни. А най-големата тъпотия е, че тя е с температура от събота през нощта, а аз си мислех, че е реакция от тази последната ваксина с шарките. Но пък през деня си беше ОК. Докато в сряда ми изкара ангелите с тази температура и то пак аз не разбрах, а свекърва ми, мислех си, че нещо не си е доспала. И днес кръвна картина с увеличена утайка и на Клацид-антибиотик. ОХ оплаках ви се, само дано се оправи по-бързо, че има и сенки под очите и не иска да яде.
Поли сега като започна на 4-ти март, ще я гледа една жена на половин ден, много ми е мъчно и незнам ка ще стане цялата работа. Решила съм, че ако ми е гадно ще напусна и от вкъщи ще си търся понатам нещо.
А аз с бибата незнам какво ще правя, сигурно като се оправи ще се мъча да и я махам по някаккъв начин.
Добре де, аз ако напусна работа не отивам ли в бюрото по труда, ако искам де и от там няма ли да получавам нещо  newsm78. А другото да се регистрирам в фирмата на мъжа ми и там да се водя, ще го измисля, по принцип още не съм се върнала на старата работа, а започнах да напускам.

# 131
Здравейте  Hug

lia25 скоро оздравяване на малката Габи  Praynig

Времето се позатопли и почнахме да излизаме по няколко часа навън. Крис иска направо да тича, смее се, маха с ръчички, вика от радост, че ходи из градинката  Joy

# 132
Какво става бе девойки  Thinking ..... в Сърбия на война ми замирисва  newsm12
Егаси размириците гледам по новините , аз съм се закъхарила сериозно, че както няма полети Загреб-София .... недай си боже стане нещо .... оставаме тук  Confused

Мама-шуши, мисля, че си направила чудесен избор. Много ми харесват! Със здраве да си ги ползвате! Hug
И аз така мисля  Peace
Болничките Габка и Митака да се оправят бързо  Peace
Аз водена тук няколко дни от мисли .... видиш ли ти как Дани Жеков папка сам  Wink ... реших най-накрая да сваля забраната на моя синковец от опити да се храни самостоятелно и съответно документирах и събитието  Party
Той от известно време напира да грабне лъжицата, но след като позволих 1-2 пъти  тя беше използвана да се удря с нея с все сила  по чинията /от което моркови , картофи и каквото има там друго хвърчи из цялата стая  Crazy / .... ако пък не - с другата ръка бърка направо вътре и загребва с шепа .

Ето клипчето  ....    не можем се мерим с  Дани Жеков по умения   Grinning , но поне видно става колко сговорчив е напоследък Георги ..... общо взето се съгласява с всичко, което бИде попитам с благ тон  Laughing .... което пък се използва изцяло по предназначение от мен да го карам да върши неща, които в друг случай ще ми отнеме време и опъване от негова страна  Wink Sunglasses

# 133
Добро утро  bouquet

# 134
  • Бургас

Присъединявам се

Общи условия

Активация на акаунт