Вчера ходихме на консултация-Алекс тежи 10кг500г и 80см висок.По цял ден ходи и повтаря-тик так,тик так.Направо е един малък ходещ часовник.
То, не че няма за какво да ми е гадно.Митачето от понеделник е болно, носът му тече, не може да диша милото и температура вдигна.За 5 месеца това му е трето разболяване и два пъти на антибиотици.
Вчера ходихме на хомеопат, защото пие Зиртек и не се знае до кога, както и незнам от какво му е алергията.Дадоха му хомеопатично лекарство и свалихме и температурата и нослето се поотпуши без антибиотици, което за мен е най-важно.Преди няколко години получих уртикария от антибиотици и изпитвам ужас, ако трябва и той да ги пие.Сега чакам да видя и с алергията как ще се преборим,ако кожата му се изчисти от тия гадни пъпки, просто това ще е начина ни на лечение.

. А другото да се регистрирам в фирмата на мъжа ми и там да се водя, ще го измисля, по принцип още не съм се върнала на старата работа, а започнах да напускам.
..... в Сърбия на война ми замирисва 

... реших най-накрая да сваля забраната на моя синковец от опити да се храни самостоятелно и съответно документирах и събитието 
/ .... ако пък не - с другата ръка бърка направо вътре и загребва с шепа .
, но поне видно става колко сговорчив е напоследък Георги ..... общо взето се съгласява с всичко, което бИде попитам с благ тон

Препоръчани теми