На топличко под нашите сърца спинкат Септемврийските деца!

• 13 600
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Предполагам, че всички, които правим изследванията имаме точно това наум - не искаме да родим болни дечица, в случай че можем да го избегнем. В противен случай защо ще правиш изследвания - ако смяташ да задържиш детето при всички случаи, защо да се затормозяваш с изследвания - няма логика.

Питам, защото например моето мнение не е така еднозначно. Аз също смятам да си направя тези изследвания, най-вече за да съм спокойна при отрицателен резултат, и подготвена при положителен (дай Боже да не става!). Но решението ми ще зависи от много неща и не е еднозначно свързано с резултата.

Дано всички бебчета да са здрави и да се чуват само най-хубави новини от прегледите!  Praynig Hug

# 211
  • София
sweetkids_mama, най-вероятно си права!
то аз така приказвам, но ако се случи, не дай боже, може и да не реагирам така, както сега очаквам, че бих реагирала!?
Не знам - дано не са налага на никого да взима такива решения Praynig Praynig Praynig

# 212
Момичета,да ви отклоня малко от темата и да попитам-знаете ли дали може да се прави фотоепилация на горна устна по време на бремнност?

# 213
  • София
Момичета, а как сте в работата? Такава липса на трудов ентусиазъм ме е обхванала. По принцип много си обичам работата и никак не я върша по задължение, а с желание. Дажа точно в деня, преди първия преглед, в който се потвърди бременността ми ме повишиха и ме направиха Директор на фирмата, а тя хич не е малка....а сега направо наистина не ми се работи и не се чувствам добре на работното място. Има ли други с такъв проблем?

# 214
Иринка,аз нямам проблем с работата.Само,че е свързана с неща,които трябва да избягвам,но съм далеч от тях.Иначе ми е хубаво да работя,не ме е налегнала апатия,ама знам ли... Rolling EyesПринципно съм работохолик и ще ми е много странно да изгубя интерес Thinking

# 215
  • София
Принципно съм работохолик и ще ми е много странно да изгубя интерес Thinking
Ама аз също съм работохолик и на мен ми е странно newsm78
И не помня при предишните бременности да ми се е случвало newsm78
Ама явно хормоните си удрят както си искат всеки път Thinking

# 216
  • София
Не знам - дано не са налага на никого да взима такива решения Praynig Praynig Praynig

Амин. Peace

За работата при мен няма промяна. Общо взето, чувствам се физически и психически стабилизирана след първоначалните малки неразположения и животът до голяма степен си продължава по същия начин. Мисля, че при теб нежеланието за работа сигурно е временно. Може известна роля да е изиграло и съвпадението между бременността ти и повишението ти, независимо от положителния смисъл и на двете събития. От една страна, отговорността към новия човек, който расте в теб, и от друга- повишената отговорност в работата. Сигурна съм, че като се поуспокоят хормоните, ще се чувстваш по-добре.  Hug

# 217
Иринка, аз те разбирам прекрасно Simple Smile. Аз също съм един от мениджърите в моята фирма, мога да кажа че съм работохолик - типичен козирог Simple Smile... но сега работата отстъпва доста назад в приоритетите ми Simple Smile....вече се старая да се прибирам на време, а не стоя до среднощ, а в къщи включвам компютара за да вляза във форума, а не за за бачкам през VPN-a...знаеш ли, даже започнах да готвя почти всяка вечер - нещо, което в последните години правех само в събота  Embarassed през останалото време карахме на доставки от пицерията или на готови готвени ястия от 345 ... а сега ставам мама за пример Simple Smile снощи за малко да забъркам даже и един кекс  #Crazy ...както казваш - всеки по различен начин го удрят хормоните  Joy

# 218
  • София
От една страна, отговорността към новия човек, който расте в теб, и от друга- повишената отговорност в работата.
Интересна теория! Даде ми тема за размисъл Thinking  bouquet

# 219
  • София
знаеш ли, даже започнах да готвя почти всяка вечер - нещо, което в последните години правех само в събота  Embarassed
Хехеее, сетих се за една култова тема във форум Дом и семейство. Дали жена, която не готви, била домакиня.....И като почнаха едни дебатиии...ти да видиш....даже една мама беше писала, че за нея като жена било обидно например мъжът й да й готви Shocked

# 220
  • София
cydonia страхотна пупичка си имаш!  Hug newsm51

Шейла ама ти в 21 г.с. си с корем като моя в 10г.с. #Crazy Лелееееее!Наистина сме различни всички!

Днес бях на преглед в Токуда, при д-р Диков. Много ми хареса. Беба дреба е добре, помаха ми с ръчичка и вече е 4см и 6мм Heart Eyes Two Hearts newsm76 Heart Eyes preggo
Сложих снимка в албумчето http://september2008.multiply.com/photos/album/1#4 От дясно на ляво-главичка, телце и краченца newsm76 Heart Eyes

А бебето на Juliko как се сгушило малкото пухче Heart Eyes

# 221
хехехех Simple Smile Simple Smile Simple Smile хич и не бих си помислила да се обидя...но моя може само скара да прави...и то само лятото.. и то само ако е на кеф Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 222
...ти да видиш....даже една мама беше писала, че за нея като жена било обидно например мъжът й да й готви Shocked
[/quote]
 smile3532това наистина ме развесели.Аз не се обиждам.

# 223
  • София
хехехех Simple Smile Simple Smile Simple Smile хич и не бих си помислила да се обидя...но моя може само скара да прави...и то само лятото.. и то само ако е на кеф Simple Smile Simple Smile Simple Smile
smile3532
и само ако му приготвя скарата....и месото....и чиниите....и после ги измия, разбира се  smile3532

# 224
smile3532
и само ако му приготвя скарата....и месото....и чиниите....и после ги измия, разбира се  smile3532
newsm48

newsm62   ТОЧНО !!!!  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт