Кърмене или борба ?

• 3 349
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Де да знам защо го правят. Като му мажа венците с Calgel пак почва да се скубе много усърдно и да се утря по главата с юмрук. Та заради зъбите може да е.

boo,

не действа. Той тази поза я заема като реши да се хвърли с "оголени зъби" върху нещо. Е, в случая това беше гърдата. Отнесох няколко зъба, а той не иска да суче така. Жалко.

# 16
Не кърмя, малкия ми син е на 5м., храня го с шише, но и при него напоследък яденето с шише е кошмарно. Предполагам, че основния проблем се явява любопитството им. Иска непрекъснато да разглежда нещо, върти се и след като задоволи първоначалния си глад с 40-50 гр. започва явно да мисли че шишето му пречи да опознава света. Най-проблемно е когато баткото около нас си играе с някоя шарена или шумна играчка, а ако е включен телевизора, направо не мога да го нахраня. При нас понякога помага когато го храня на тихо, спокойно и познато място и определено ако баткото не е там. Предполагам че за кърмещите проблема е още по-голям, аз с шишето поне мога да следвам въртящата се като пумпал глава  Grinning .

# 17
  • София
Отдавна забравих какво е да кърмиш при пуснат телевизор. Сега (от около месец), ако има някой в стаята е излкючено да яде. Даже и да няма, поне 100 пъти се обръща, за да се увери сам - ами то може някой да се е материализирал зад гърба му... Забранени са всякави скърцания на паркета, пускане на мивки и тоалетни казанчета или недай си боже някой да се къпе - край - "От глад умри, но научи!". Та сме голяма одисея.

Теодора,
ако го оставиш да "озверее" от глад, ефекта е около минута свръхенергично сукане и после "нормалното" въртене. Точно както пише Ellypr.

boo,
завиждам ти, че можеш да кърмиш навън. Аз направих два неуспешни опита. Първият път имаше няколко деца на двадесетина метра и Боби просто не успя да се обърне към мене. А вторият таман се беше съсредоточил в яденето и една мама с количка реши да викне приятелката си от втория етаж, показвайки завидни гласови данни. И всичко пропадна...

# 18
Цитат
ако го оставиш да "озверее" от глад, ефекта е около минута свръхенергично сукане и после "нормалното" въртене. Точно както пише Ellypr.

Не може едно бебе да има по-силна воля от родителя си. Като не иска- пак глад и така. Иначе какво става: от малко те прави на луда....Wink

# 19
  • София
Ами нали е Скорпиончето на мама...

# 20
  • София
Хе-хе. Успях да го узаптя малкият мръдко.

Започнах да го кърмя права, като преди това го завивам с одеалце. И с въпросното одеалце му завивам и ръчичката. Като притисна одеалото между мене и него и край - не може да се самоосакатява.

Но ако съм седнала, се дразни от одеалото и след като задоволи първоначлният глад, започва да се гърчи, за да се освободи.

Но важното е, че му намерих цаката, макар сигурно да е временно.

# 21
Цитат на: Raya
Ами нали е Скорпиончето на мама...

Нали знаеш, че има само две зодии - едната е Скорпион, другата - пострадали от него...... Wink

Общи условия

Активация на акаунт