Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 12 666
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Elichka напълно те разбирам с това гадене,просто това с килограмите ми е голям комплекс от дете та за това те питах как го правиш  Embarassed Аз също на няколко пъти си правя сандвичи с кашкавал и сирене защото за сега май само от тях и при мисълта за тях не ми се гади.
Severinka браво ,че си ни изброила колко сме - беше ми интересно колко сме станали  Hug
Да не забравя да кажа добре дошли на Svetla_zh, Ел, Maja  wavey
Maja нормално е да ти няма нищо и се радвай,че е така - я ни виж някои как се мъчиме с пустото гадене и някакви други екстри  Heart Eyes

# 226
Милички, днес пак ми прилоша - падна ми кръвното, заболя ме главата и взеха да ми изтръпват ръцете  Cry Гинекологът ми каза да ходя до личната лекарка да ми прави изследвания за анемия, авитаминоза и т.н. Много тъпо се чувствам.

П.П. Малко по-късно ще допълня списъчето ни, че сега не мога да гледам дълго време в монитора.

# 227
Severinka съчувствам ти  Hug Аз от край време съм с ниско кръвно и знам какво е.Дано с изследванията всичко да е наред и да е било нещо моментно Praynig Пробва ли да пиеш малко кафе?На мен доктора ми каза,че мога да пия кафе,заради кръвното.Преди като ми пада  съм пила кисело мляко със сол - помага общо взето,а и повече вода. 

# 228
Здравейте и от мен wavey
Докато изчета всичко, забравих какво прочетох Embarassed.

Първо добре дошли на новите мами   love001, пожелаваме ви леко бременеене.
Аз пък ще ви се оплача, с този запек е ужасно  smile3511

Прочетох, за свещички за бременни, освен да скокна до аптеката да питам. Нали не трябва да се предписват от доктор.

# 229
 Ох, милите Hug
Вижте, аз също съм с ниско кръвно. Преди писах, че 2 дни не пих кафе и една седмица после ходех като парцал. Аз пиех една голяма чаша силно кафе и през целия ден се чувствах перфектно. Е не съм прекалявала с кафетата /само по едно на ден/. Сега вече силно кафе не пия, но задължително сутрин след закуска пия кафе с мляко.

Ако сте с ниско кръвно си пиивайте кафе. Даже мисля че ще се чувствате по-добре

# 230
  • Пловдив
[Аз пък ще ви се оплача, с този запек е ужасно  smile3511

Прочетох, за свещички за бременни, освен да скокна до аптеката да питам. Нали не трябва да се предписват от доктор.

[/quote]

Пробвай Дуфалак, преди беше на прахчета, сега мисля е на сиропче. Става за бременни и помага Simple Smile

# 231
Майче, благодаря.
Докторката ми каза, че мога да го пия но аз първо реших да пробвам със смяна на хранителния режим. Добре си бях преди няколко дни, какво ми стана пак незнам Sad

# 232
Енигма от кафето много ми се гади, както и от всичко сладко, което вдига кръвното. Ям по малко шоколад при нужда, ама гледам да наблягам основно на водата. При мен проблемът може и да е вследствие на това, че вече почти не ям (заради гаденето). Като си представя какво ме чака сега - есента ми правиха изследвания за анемия и направо беше лудница.

Ел, maja, Добре дошли! Вече сте в списъчето ни.

А момичета, които са със запек мога да им препоръчам да ядат повече плодове и зеленчуци, че на мен май това ми е основната храна и бях малко "разстроена" няколко дни.

Моля ви давайте предложения за нови теми, казвайте си и коя най-много ви е харесала, че иначе аз трябва да я избера. Аз последните дни съм като ударена с мокър парцал и въобще не мога нищо да измисля.

# 233
Моля ви давайте предложения за нови теми, казвайте си и коя най-много ви е харесала, че иначе аз трябва да я избера. Аз последните дни съм като ударена с мокър парцал и въобще не мога нищо да измисля.

1. Точката в коремчето расте, вече тупка ОКТОМВРИЙСКО сърчице

2. ОКТОМВРИЙКИТЕ са вече ясни, имат си отбор за цяла ясла

3. ОКТОМВРИЙЧЕТО расте си кротко, мама пази форма със разходки

Сега не се сещам за още, защото ми е малко напечено напоследък... Лека вечер!

# 234
Хеееееей, излезе ми че ще имам момченце  Flutter

# 235
И на мен така ми излезе... аз си имам вече едно де Simple Smile

# 236
Здравейте, мами!  Множим се, както гледам newsm44. Имам въпросче - ползвате ли интимни гелове сега като сте бременни? Дали са вредни? Хайде весела вечер, хубави мисли и леки сънища!

# 237
Здравейтееее Simple Smile
  bouquet Hug добре дошли на новите мами Simple Smile
legeo аз не съм ползвала откакто знам че съм бременна.... не знам по каква причина  newsm78 като се замисля...защо ли наистина спрях  Thinking ама едва ли са вредни...все пак не говорим за дамските душуве (или както там им се викат) които ми се струват като уред за мъчение Simple Smile

feel_u супер предложения си далаааааааа, мен най ми хареса номер 1 Simple Smile 1. Точката в коремчето расте, вече тупка ОКТОМВРИЙСКО сърчице

а аз все съм си мислила че от кафето пада кръвното... ама нали не пия не знам Simple Smile
аз по принцип си имам проблем с нивото на хемоглобина... няколко пъти са ми се карали и съм имала анемия Sad ама не мога да си представя сега да ям месо.... бляяяяяяк... е може би ще карам с чашка винце Simple Smile
На моята приятелка са и казали да яде дроб и пастет за желязо.... ама аз няма да ям такива неща!

# 238
http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl
http://babycalculator.hit.bg/
Ето още сайтове за прогниза за пола на бебето Laughing

# 239
Здравейте момичета, браво на вас, и тази тема почти сте изписали. ))))

Нямам време сега да ви чета, но само да ви нагледам. )))
Надявам се не се сърдите. )))

Мярнах някой въпроси за зъболекар, течение, ниско кръвно и интимни гелове. )))
За зъболекар няма проблем, само предупреждавате, че сте бременни, за да не се използват упойки и някой други лекарства.
За течението също е нормално да се увеличи в началото, някъде към 3тият месец ще се нормализират нещата. )))

За ниското кръвно, който е с ниско кръвно имайте предвид, че ще падне още с напредване на бременността. Аз бях така, но не ми е пречело. Бях го заковала на 90:60. Тъй като става постепенно не е такъв проблем, но имайте предвид и се пазете. Имайте под ръка шоколад, или поне 1-2захарчета в чантата, щом ви прилошее, изсипвате си едно в устата, стоите седнали и се оправят нещата. )))

За интимният гел също няма проблем, не е противопоказно, но все пак внимавайте.
Най-добре карайте само с чиста водичка. Крайно неприятно е ако възникне някакъв проблем от премиване и т.н.
Аз се лекувах от подобно нещо в началото на бременността, дори още не знаех, че съм бременна.
По това време ако имате някакви алергии, или сте предразположение към инфекции, гъбички и т.н. възможността да се развият е по-голяма.

Надявам се да не съм ви крайно досадила. ))))

Общи условия

Активация на акаунт