Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 12 672
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета  bouquet Ето ме и мен Laughing След отпуската миналата седмица днес ми бръмна главата от работа и нямах време да се включа през деня...Измъчих се тотално с моя 4 дневен запек..Какво ил не пробвах..топла вода, киви, мляко, течен парафин на гладно..нищо..изглежда, че беше станал сериозен..сега ще гледам да ям повече пресни зеленчуци и супички пък да видим.Тазе вемер прибегнах до специални свещички за бременни и ми помогнаха най-накрая. Laughing Много съм щастлива вече.Корема ми беше станал като буца.Ужасно неприятно е.Казват че до края на втори месец се оправят нещата..дано е така.При мен е двойна работата, понеже скоро спрях и цигарите и може би затова е така.Надявам се наистина скоро да се нормализиларт нещата.

galinag
- мила благодаря ти за съветите, но ще ги спазвам от утре.Вече беше станало сериозно положението и само с хран инямаше как да се регулира Hug Линкчето е просот прекрасно -викнах и мъжлето и нашите да го видят.Невероятно е.Много ти благодаря Hug  bouquet

Severinka
, и другата крайност не е добре с разтройството..не знаеш къде ще те хване..Дано скоро се нормализират нещата и при двете ни. Hug

mimisofia
, аз също нямам гадене към момента, четох че ес проявява и на по-късен етап към 12-14 седмица..

Legeo
, дънките ще си ги носиш миличка.Сега най-важното е на бебчо да му е удобно. Hug Heart EyesБлагодаря ти за съветите   bouquet
Chrisi- радвам се че си оздравяла и сте добре с бебчо Hug

# 211
Здравейте и от мен! Доста сте изписали, та четох, четох... и радости, и мъки.
Как си cvaki, не се обаждаш... Дано всичко да е наред.

Завърнах се, бях 4 дни в болница, починах си и сега имам 30 дни да лежа и да се пазя. Продължавам с Утрогестана до края на 3 м. Чу се сърчицето повторно:)
Взеха да ми стягат дрехите, но май е от запека, и мен не ме подмина, уви. Започнах да се тъпча с плодове и зеленчуци, да  видим.
И гаденето също се появи, много трудно се справям, а и главоболие. Вие спряхте ли кафето, аз се чувствам като парцал без него.
Така, оплаках ви се.
Лека нощ и весели и здрави до утре! luvbed

# 212
Здравейте момичета   bouquet
И аз искам да се разпиша, в списъка на Октомврийските мами. Аз ще съм мама за втори път  Heart Eyes. Първото ми е момиченце, вече голяма кака на 4 години и половина .  Laughing
Само за статистиката - аз също съм много сънлива, но трябва да ставам в 5.30 заранта защото училищния автобус на щерка ми идва в 6! (живеем извън БГ) Е, за сметка на това я слагам да спи в 18.30 и аз си поспивам с нея, докато мъжо дойде от работа. Голям късмет , че наскоро напуснах работа-инак щях да заспивам на бюрото  Crazy Течение и аз имам, но гинеколожката каза че не е страшно. Спомням си , при първата бременност доктора ми бе казал че раждането премахва всички вътрешни кисти и ранички  Rolling Eyes Предполагам това е добра новина за тези които се притесняват!
Чао и до скоро писане мами и бъдещи мами  Heart Eyes  Hug

# 213
kali_k, и аз спрях кафето. С ин-витро съм и го спрях 1 ден преди трансфера. Първият ми ден беше угасен.Чувствах се като наркоман в абстиненция. Сега ми се допива от време  на време, но стискам зъби и не се давам. ПАрцаленото чувсво отмина, ама го туширах с мнооого спане smile3521. В интерес на истината си мислех, че ще ми е по-трудно да го спра.Милото помогна доста, обаче. До вчера беше в отпуска и ме дебнеше като империалист първите дни. Сега вече няма нужда да го прави.

# 214
  • София
svetla_zh здравей!

Аз повече чета тук отколкото пиша, ама като имам много работа ooooh!
На мене ми се гади от време на време сутрин, но слава богу не повръщам. Качила съм 1 килограмче, но мисля,че е от вода. Много бързо се изморявам обаче Sad Днес е едва вторник, а имам чувството, че е петък.
Чудя се дали ако всичко е наред не бих могла да посетя някой от концертите тази година... Много искам да видя WhiteSnake обаче чак в Каварна не ми се ходи. Четох във форума, че има майки, които са били бременни на концерт, но някак не ми се иска да рискувам. Може да идем в Ловеч там ще е по-спокойно сигурно. Ще видим.
Приятна седмица на всички!

# 215
  • Lovech
svetla_zh здравей!

Аз повече чета тук отколкото пиша, ама като имам много работа ooooh!
На мене ми се гади от време на време сутрин, но слава богу не повръщам. Качила съм 1 килограмче, но мисля,че е от вода. Много бързо се изморявам обаче Sad Днес е едва вторник, а имам чувството, че е петък.
Чудя се дали ако всичко е наред не бих могла да посетя някой от концертите тази година... Много искам да видя WhiteSnake обаче чак в Каварна не ми се ходи. Четох във форума, че има майки, които са били бременни на концерт, но някак не ми се иска да рискувам. Може да идем в Ловеч там ще е по-спокойно сигурно. Ще видим.
Приятна седмица на всички!
Здравейте и от мен, момичета. Заповядай в Ловеч, две години поред вече тук става як купон, ако те интересува, по-нататък ще ти изпратя програмата, а и хотел мога да ти запазя, стига да кажеш по-навреме.
Иначе времето е чудесно, използвайте го пълноценно! Приятен ден!

# 216
Здравейте, момичета!
svetla_zh, Добре дошла!

За лек против гадене мога да ви кажа нещо изпитано вече и от мен: Сутрин като се събудите, още преди да станете от леглото хапвате солети или сухари и ако е възможно не ставате веднага след това. Аз практикувам тоя метод от няколко дни и мисля, че има ефект - гаденето не изчезна напълно, но доста намаля.
Иначе и аз се чувствам много изморена и ми се спи през деня, а нощно време се въртя само в леглото.

# 217
 Аз като ви писах  за ръчички не уточних,че са в начален стадий на развитие-естествено нямат пръсти,лакът и прочие.Започнали са да се формират като малки израстъци.Вижте тук-докторът ми го препоръча като достоверен.
 http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=2131415396
 На картинката в седма седмица можете да видите ръчичките,а аз съм навършила осма и започнах деветата.
 Снимах ви и снимката на матката ми с бебето,извинявам се за лошото качество,но я нямам на електронен носител,а само на хартиен.Под линийката се намира.

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 11:43 от chrisi_82

# 218
Днес ходих на доктор. Видя се пулс вече  newsm44. Според доктора всичко е идеално и няма от какво да се притеснявам.  Напрежението в корема ми каза, че е от колит и няма нищо общо с това че съм бременна. Сега съм на преглед чак след 4 седмици и се чудя как ще чакам толкова.

# 219
Здравейте
Kpuccu браво ,че си се справила със запека.Аз също спрях кафето и цигарите , а те ми бяха като "проводник " сутрин,та сега се чудя кога ли ще ме хване и мене,но щом казваш ,че са ти помогнали свещички ,ако има нужда ще те питам да кажеш какви са точно Hug
Kali_k хубаво е ,че си добре   Hug
Severinka може да пробвам твоя лек против гадане  Hug
Chrisi всичките снимки са много готини  Hug
Mimisofia радвам се за теб и аз нямам търпение вече да чуя сърчице  Grinning
Момичета като ходите на прегледи искате ли си снимки от видеозона или докторите сами дават?

# 220
Здравейтеееееееееееееееее,
Енигма не ти препоръчвам да сваляш килца като мен Simple Smile Мен ми се гади страшно много, не повръщам слава богу, иначе съвсем щях да спра да ям.... Понеже се задушавам и много ме е страх... много мразя да повръщам... затова и много се ограничавам с яденето... първо 1 час душа какво ще сложа в устата си, после една хапка... чакам още 10-15 мин и почне ли да ми става леко лошо минавам на портокал, ябълка, к. мляко или препечена филия с кашкавал (понякога и от нея ми е много зле).... трябва да почна да си правя само сушички... засега само с тях не съм имала проблеми Sad
Видяхте ли че има вече и ноемврийски мами Simple Smile дойде ред и за тях Simple Smile
Аз като чета как сте ходили на док. чакам с нетърпение срещата с моя в петък  Praynig
Целувам ви момичета и  Hug и лек и приятен ден от мен... аз за съжаление ще офейквам, че много работа ме гони Sad

# 221
Ей, колко бързо ни расте темичката и се увеличава броя на бъдещите мами  Hug По последно преброяване вече сме 53

# 222
Пу- 54та!
Осма седмица.Днес се видя пулс.Трмин на 08.10.Втора бременност.
Весел и усмихнат ден!

# 223
Ехееее, ние сме опасни Simple Smile много сме силни сме...
онзи ден имах удоволствието да се пошляя малко из южния парк.... беше пълно с майки с бебета и имаше големи гриупички.... викам си... ето това сигурно са от БГ Мамма, и ние така ще кръстосваме парковете, нали?
а то скоро ще дойде време и за нова темичка Simple Smile ще мислим ли нови заглавия? или Сев ти вече си измислила?

Сев виж какво намерих Simple Smile за предсказване на пола на бебето Simple Smile макар че е странно че питат за възрастта на майката, а не на таткото Simple Smile http://www.babyzone.com/pregnancy/GenderPredictor/default.asp На мен ми излиза момченце Simple Smile а дано Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 14:05 от Elichka_mama

# 224
  • Пловдив
Здравейте на всички! Мога ли да се включа и аз. Според калкулатора термина ми е на 11.10., втора бременност. В петък бях на доктор - всичко било добре, бремеността си била съвсем в срок, само че оттогава се чувствам толкова добре, че чак почвам да се притеснявам дали наистина всичко е ок. Утре отивам да си правя изследвания, ако не се разсея пак ще питам нормално ли е нищо да ми няма. Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт