Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София
  • Мнения: 328
От вчера мама е на работа, а Ева в къщи с бавачката и тати.Той ще бъде с тях тази седмица, но въпреки това Ева изживява сериозно раздялата ни.Плакала е много, особено следобяд, изобщо не се е хранила, не е давала на жената да я взима,гушкала се е само в татко си и пак не съвсем спокойна.Ние знаехме ,че е неизбежно да  изживеем стрес, но въпросът ми е все пак  и колко време е необходимо за адаптация и има ли начин да разбера заслужава ли си точно тази жена или да се ориентирам докато е време?Как беше при вас?

# 1
  • Мнения: 844
Дай и време на жената, още от първия ден не става. Ама и тати щом е там съвсем. Моята Цвета е галеното детенце на тати и познай в негово присъствие колко слуша и се храни. Като ни няма нас е послушна и яде като невидяла. Чак не мога да повярвам! Ама и бавачката ми беше супер де, не мога да се оплача, то това с намирането на подходяща си е шестица от тотото.

# 2
  • Sofiа
  • Мнения: 2 598
Аз не мога да дам ммнение, защото Бобо е с бавачка от 6 месечен и се адаптира много лесно.
Мисля обаче, че причината за поведението на детето може да се дължи на факта, че единият от родителите е там. Моят син е свикнал с мен, тати и бавачката, но сега беше за седмица с баба си, която вижда веднъж месечно и я забравя - когато аз съм там той само мрънка и се гуши в мен, но когато ги оставих сами - не са имали никакъв проблем - гледали са се чудесно 3 дни и не е плакал въобще. Даже като види баба си в началото плаче от нея и не дава да го пипа, а като са сами - няма проблем.
Това е от мен. дано да помогна поне малко.

# 3
  • Мнения: 6 462
Зависи си от жената! С две от бавачките, Ина се адаптира буквално за часове. С третата, така и не успя да свикне и жената се отказа, защото детето много пищеше от нея Cry

Общи условия

Активация на акаунт