Я след месец, я след два, АПРИЛче аз ще си родя!

• 12 694
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен  Hug
Ние току-що се прибираме с таткото и брат му от покупки, не взехме много неща де, пуснала съм снимчици. Остава да взимаме козметика, легло и всичко към него, за банята нещата и за кърменето а и за болницата..лелее че аз много имам още да купувам  Shocked
За гладенето ще опитам да гладя, ако не ми тръгне и видя че няма смисъл няма да гладя  Peace
За праха за пране ние и сега си перем с Тео бебе, така че няма да го сменяме, само омекотител няма да слагаме.
За обиколниците съм харесала едни с ципчета на които се свалят обвивките и се перат и гладят, много са хубави има ги в Пигис Хаус, с ръчно рисувани рисунки са и са с около 10-20 лв по-скъпи от другите Simple Smile
кали май беше споменала за предпазител за матрачето от напикаване което от едната страна е гума  а от другата хавлиено, от къде си го беше взела? Аз питах днес в Пигис и ми казаха че имат такова ама от едната страна силикон а от другата плат. Незнам дали е хубаво?

# 76
Е,в крайна сметка и ние си купихме легълце,комплект обиколници и чаршавчета и кокосово матраче.За начало ще спят в едно легълце двата бебока,но после към 3 тия месец ще вземем още едно.Обиколниците вие как ги перете защото аз дрешките и всичко друго ги пера на ръка.

# 77
заки снимай ги да ги видим и себе си снимай да те видим  Hug  Grinning
И аз щях да ви питам това как перете дрешките на ръка или в пералнята, аз още не съм прала нищо, защото ми се вижда рано, пък и искам като имаме легълце да наредя всичко по шкавчетата  Heart Eyes

# 78
как перете дрешките на ръка или в пералнята,
хич не си хабя ръцете - всичко в пералнята  Mr. Green!На ръка- само майка ми като дойде е прала чат-пат! А относно гладенето- на мен това е единствената дом. работа която си върша сама и то с кеф, гладя си даже и нашите дрехи / тези които имат нужда разбира се, не се хабя напразно/ , бельото - задължително!

# 79
заки снимай ги да ги видим и себе си снимай да те видим  Hug  Grinning
И аз щях да ви питам това как перете дрешките на ръка или в пералнята, аз още не съм прала нищо, защото ми се вижда рано, пък и искам като имаме легълце да наредя всичко по шкавчетата  Heart Eyes

Аз ще ги пера в пералнята (на 30 градуса) както и обиколниците PeaceНа толкова нисък градус нищо няма да им стане!!!

Кали и аз няма да гладя Mr. GreenДвете ще сме "безотговорни" майки Mr. Green

zaki и аз искам снимка на коремче с близначета Laughing

Влизам в албума да гледам новите ви покупки!!!Честито Aquariel !!!

# 80
  • Варна
за гладенето Това ми е една от най-приятните домакински работи и го правя с голямо удоволствие. Не, че смятам, че има нужда от "стерилизиране", но много ми е красиво да огладя дрешките, да ги сгъна и подредя в шкафчетата. Гладя всичко, което може да се глади, но чорапи никога не съм гладила  newsm78

Гледам, че повечето от вас купуват обиколници. Аз определено не смятам да си взимам, мисля, че няма нужда от такова нещо. Даже имам едно от мое време, което майка ми безуспешно се е опитвала да сложи на коша ми. Всичките й опити са били съпроводени с рев и опити да се свали въпросното закриващо гледката нещо.  Grinning

# 81
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

И аз днес не можах да устоя на хубавото време и цял следобед бях на разходка.С мен беше и една приятелка,която има момиченце на около годинка и много се забавлявах с нея.Много енергия имаше това дете  Crazy (пу-пу да не му е уруки).Доста се поизморих обаче и на връщане 2 пъти сядах на пейки да си почивам.Сега като полежах малко ми мина и сега ще отивам да се вихря из кухнята   chef .

Лека вечер на всички   bouquet

# 82
Хей, мамита личи си, че времето е топло, всички по разходки и форума е пуст. И аз така цял следобяд, ходихме по магазините и гледах дрешки и ми стана едно такова милоооо. И вие ли сте така - нямам търпение да си гушна вече детенцето, но нека си стои на топличко сега.
За гладенето аз още гладя на дъщеря ми дрехите (тя е на 7 г.), а на малката бебка задължително ще ги гладя. И на мен като на Ясмина ми е приятно - подреждам си ги сгънати и изгладени. А праха ще е Тео Бебе, без омекотител в началото, а после ще видим.
Някой има ли отзиви за помпа за кърмачки на Чико? Знам че на Авент е много добра, но за Чико не съм чувала отзиви.
Хайде лека вечер от мен! Simple Smile

# 83
  • Някъде на път....
Здравейте и от мен!
Ама мнооооого ме боли кръста момичета..........  Cry
Охх и мен днес много ме боли!!! Сложих си космодск-а та малко ми мина! Ти ходиш ли пеш много? Аз вчера бая походих, та от това, даже не можах да спа през ноща от болки! Twisted Evil Ама пусто- ще си траем , няма начин!
Е не ходя чак толкова много пеша - да ми се събира 30-40 минути на ден. Но ме боли адски, особено вечер.........  Sad

# 84
Здравейте,моми4ета.  bouquet
В4ера бяхме при докито на среща с нашия ме4о.Доктора спомена нещо за зрялост на плацентата 1 ва степен....????някои да има запознат...??? ,ина4е бебо е добре тежи 2 700кл и глави4ката му е 9,3см.
Моя шантавия доктор не е съгласен на цезарово,а на о4ния ми препора4аха такова заради късогледство -5....направо така ме обърка тоя доктор,каза щял да ми помага при раждането с някакъв вакум....и сега като си го помисля и настръхвам Shocked

# 85
И аз щях да ви питам това как перете дрешките на ръка или в пералнята

Аз в пералнята, ама се чудя на какъв градус - на 40 добре ли е? 30 ми се вижда много малко Rolling Eyes Държа пералнята да ги изплакне добре, защото аз на ръка не знам дали ще махна целия прах от тях Peace

Ясмина, и аз не съм взела обиколник и не мисля да взимам! В началото особено както ще следя бебчето как е всяка секунда, няма начин да го скривам от погледа си Simple Smile

# 86
Олеее...на ръка...май нищо не пера на ръка, освен бельото си, веднага щом го сваля.  newsm78

Маратонки, обувки (на Калоян), ....абсолютно всичко, дори завесите в банята си ги купих да се перат в пералня  Mr. Green Grinning
Обикновено ако има някоя дреха за пране на ръка, стои на дъното на коша с месеци  Rolling Eyes Embarassed
Иначе съм добра домакиня, де  Joy Joy Joy

Детските ги прах на 40 градуса, но някои бодита леко се свиха  Thinking

# 87
Олеее...на ръка...май нищо не пера на ръка, освен бельото си, веднага щом го сваля.  newsm78

Маратонки, обувки (на Калоян), ....абсолютно всичко, дори завесите в банята си ги купих да се перат в пералня  Mr. Green Grinning
Обикновено ако има някоя дреха за пране на ръка, стои на дъното на коша с месеци  Rolling Eyes Embarassed
Иначе съм добра домакиня, де  Joy Joy Joy

Детските ги прах на 40 градуса, но някои бодита леко се свиха  Thinking

ама и аз така де, всичко в пералнята, ама се чудех за бебешките дрешки дали на ръка ги перете или в пералня  Mr. Green
ЛУРДЕС трябва да гледаме етикетите на дрешките, дали позволяват, ама според мен където е 30 там е и 40 градуса Wink

# 88
А пък всички етикети от дрешките съм ги махнала.Нямам снимки на креватчето утре ще го сглобим.

# 89
  • In someone's dreams
Добър вечер мамчета!

Гледам днес всички сме били по разходки. Ние ходихме до Стара Загора. Обиколихме Метро, Хиполенд, Мосю Бриколаж и Технополис. Голяма разходка си направихме с малката и татито. Имам си вече и първите покупки, но само за болницата: памперси, превръзки, нощници и бельо за еднократна употреба за родилки /еййй намерих си най-после/.
Гледахме и количките в Хиполенд, обаче ми се сториха доста по-скъпи от другите магазини. То като цяло май магазина си е по-скъпарски  Thinking

Честито на всички, които днес са се сдобили с нещо ново  Heart Eyes
Ние утре продължаваме с покупките. Харесах си едно испанско одеалце /някои им казват порт бебе/ снежно бяло със сладко синьо зайче по средата. Струва 23 лв. Тъй като не съм много в час, кажете, това как е като цена  newsm78 Sisee   май ти беше купувала такова, нали

Общи условия

Активация на акаунт